aku takleh dihubungi..boleh cari di celah2 amoi berbetis putih seksi

Baru balik dari The Mines. Lama dh tak menjejakkan kaki kat tempat tu. Dulu tempat tu le tmpt nk dating. Ate takde moto or kenderaan..nak nek bus Metro yg penuh sesak tu..muntah aku mabuk dlam tu. Mana taknya..tak dapat tempat duduk kalu memang la azab. "belakang lagi...belakang lagi". Macam lahanat..aku sggup bersila kat tgh2 orang yg tgh berdiri. Wa tatak peduli punyeee..Kat Mines tu sempat la jadi tempat dating dengan 6 orang aweks berlainan..pengalaman sume tu. Ekekekekeke!!!

Handphone aku takleh ON. Dia dok berkelip2 je dari pagi tadi. Sempat la Cembam call bangunkan aku subuh..pastu tak buat signal S.O.S je buleh. Lunch aku gi Alamanda tanya..kedai satu tu kat software corrupt. 60 hengget kata beliau. "tp kalau rosak ICS (ye kot kalau tak silap dengar) mau makan seratus". DEM!! Aku gi tnya kedai lain, masuk air plak...DEM!!! So aku decide tak yah betulkan dulu le.

Tadi bila dah mula rasa sangap takde handphone, mau tak mau, sejuk tak sejuk lepas ujan aku rempit juge ke Mines. Gi satu kedai ni. Katanya kena tgok pa yg kena betulkan. Kena tinggal kat kedai tu sehari. Masalahnya tak tau berapa caj. Tak nak aku. Tanya kedai lain kata memang buleh buat masa tu gak. RM80..aku tawar dpt Rm60. Tunggu punya tunggu tak leh siap plak malam ni sebab bila dia update software, Handphone trigger SIM CARD lock plak. Dia takleh baca sim kad yg dimasukkan. Aleee..maka terpaksa gak tinggal kat situ.

Ku ingat2 balik..oh, memori kad aku takde simpan video 3GP home-made aku dan Cembam, mahupun ngan awek lain..Ok la..ahahahahaha!!! So, aku takleh dihubungi smpi la ke esok hari ye. Aku ada face to face interview lak tu esok. Aleee..susah nya nk cari jalan takde handphone tu nanti. Tapi nk buat macam mana.
 
Kalau macam ni amoi jual handphone tadi..abang beli 4 dik~~~

Sambil tunggu siap tadi aku jalan ronda2. Pergh..ada satu kedai tu dia nye salesperson tiga2 amoi cumey..puteh melepaks, slim, seksi menggoda...Uwaaaa~~~~~ Namun dek kesucian leluhur ku sebagai bakal suami kacak dan beretika, aku wat2 tak tahu je dia panggil aku tgok handphone. Wa tak layan beb amoi2 tu..Hati mu keras Roy!!! 



takde la tua macam ni beliau penjual handphone tadi.

Sorang lelaki cina yg mirip Bruce Lee ngan gaya rambut beliau membuatkan beliau lagi mirip Jet Li pn cuba jek suh aku beli handphone baru. Aku tgok CSLcun gak design Blueberry dia. Bila pegang pun rasa best gak. Hmmm...tp taknak ada niat beli..nnt handphone ku yg aku beli Oktober 2006 itu merajuk lagi, masyalah jadinye kang. "Lu beli ni haa..MP3 ade, YM, FB, Google..azan pun ada". Perghh..azan pn ada beb...Aku nk je suh itu Bruce Lee azan "ko azan azan, ko tau ke azan tu yg mana???bukan yg rabbani dok sebut initfada intifada tu tau". ekekekekeke. 

Fuh..tp sepanjang dok menunggu henpon ku dioprek tadi..cuci mata juge le amoi2 mines ni. Yg pakai suar pendek mmg pendek betulllll~~~ kaki putih bak bunting padi wa cakap lu..huhu. Aku pn tak tau bunting padi tu macam mana...ahahahaha!!! Balik makan roti sapu mentega kacang je ye...sbb bajet utk makan dh melayang kat henpon tua ku yg berjasa..

Comments

Mimpi said…
Awek2, amoi2 kat mines cun2 ye?
Muahaha~
Erina Asmawani said…
hahaha..part azan tu klaka ;p amboi,sempat cuci mata tgk betis bunting padi lg haa...takpela hemy, cucila mata tu sampai bersih..tinggal 2 minggu jek lagi..heheh
CAHAYA said…
cuci la mata selagi boleh. nanti dah ada orang pantau!
sharamli said…
ha3..apek p0n tau sebut2 azan kan..
joegrimjow said…
waaaa
waaah
wahhhh
ghairahhh

hehe
moment said…
joe nih..
xpasal2 ghairah.. adoi~
~0~ said…
tgk jgn x tengok...rezki tue...hhahahaha
Kniedaz said…
cuci mata takpe jgn menggatal..biasalah kalau tgk benda2 cantik ni..akak pun suke..sapa tak suke angkat tgn!
syah shah said…
CLS?? CSL la bai... kikikikik :P :P

Skang phone ko dah ok laa eh?
HEMY said…
mimipi : cun2 juge woh

erina : seminggu je cik erina ooiiii..ekekekeke

cahaya : alaaa..pantau je pn..tak kena pape..ekeke

sharamli : tu yg aku nk suh azan tu

joe : ahahaha..gairah sudah

manje : biar lah dia ghairah..at least tau dia bukan gay

sifar : ekekeke..rezeki pndg skali..tp lama

kniedaz : sy!!! sy taksuke benda cntik..sy suke benda seksi..ekeke

Syahshah : mlm ni baru leh amek
zella said…
wah...mlm ni gi tg amoi seksi lg la ye...
;)
Mak Su said…
hihihhi, intifada, intifada... (urut dada , ada ker orang azan sebut macam tu? masyallah)