Undangan Majlis Perkahwinan aku - 20 Mac, Sabtu

>> Saturday, March 20, 2010

Assalamualaikum kawan2 maya, kawan2 blogger sekalian especially geng memuah ku...~~~. Entri ini akan jadi entri sticky smpi le hari majlis aku tu nanti. Kalau nk tgok update yg bawah la ye. Di sini dengan penuh rasa insaf dan thrill ingin aku jemput sume kawan blogger yg telah aku jumpa di luar sana dan juga yg mmg dari dulu lagi follow and baca entri2 aku kat blog comel aku ni. 

Semoga kehadiran korang di kenduri aku tu nanti akan menyerikan lagi suasana hari bahagia aku tu. Tak lupa juga pada silent reader dan kawan2 lain yg mungkin miss event yg aku anta kat facebook. Ada yg dah bagi alamat utk pos kad. Tapi aku takleh janji nk pos..kalau smpi..smpi lah ye..kalau tak sampai..tolong la save n print map yg ada ni. Ada mslah skit ngan printing...aku dpt kurang dari yg aku order...huhu..


Keterangan map :

Senang citer, kalau dari KL ni, amek sungai buloh, jangan masuk Highway utara selatan ke Ipoh tu..jauh laluannya ye. Jadi camni la lebih kurang direction utk memudahkan korang. Kalu follow, kompem sampai;

1) Menuju Sungai Buloh. Msuk je Sungai Buloh, amek signboard Kuala Selangor
2) Start amek Sboard K.Selangor akan lalu Ijok sume tu. Terus je amek Kuala Selangor, smpi la anda masuk Pekan Kuala Selangor.
3) Start amek signboard Sabak Bernam bila dh smpi Kuala Selangor. Jarak lagi 63KM.
4) Akan lalu tanjung karang, sekinchan, Pasir Panjang, Sungai Besar dan smpai la ke Sabak Bernam.
5) Dari map tu, dh smpi traffic light pekan. Terus je, akan nmpk Balai polis dan shell kat traffic tu. 
6) Anda akan nampak sekolah kat belah kiri anda, dan akan melepasi satu jambatan. Lepas je jambatan tu terus amek belok kanan yg pertama anda jumpa. I.Allah akan ada bunga manggar di situ. 
7) Straight je sampai la anda jumpa rumah saya. Anda akan lalu 2 jalan lorong besar di belah kiri anda. Kompem lepas tu jumpa umah aku.

Alhamdulillah. Selepas byk entri yg aku share dengan korang sume, ada muka cembam dan aku bersama. Kami akhirnya berkawin jugak. Berkat komen2 doa korang agar smpi jinjang pelamin..smpi juge. Harap sangat korang leh share the moment with me.

Kalu ada yg datang lambat, tolong mesej nombor aku or call. Aku akan amanah kan adik aku jaga handphone. So, aku leh tggu or bajet masa sbb of course aku akan buat outdoor shoot kalau cuaca mengizinkan. Sanding dalam 12.30 petang. Kat sini majlis sll habis dlm kul 3 tu dh clear. 

Nombor yg boleh dihubungi;
Aku - 0172192349
Rumah - 03-32163208
Kakak - 0133545851

Kalau nak datang ngan kawan, silakan ek. N peringatan!!! Tolong la datang pada aku yg mana mmg rasa tak penah jumpa aku kat luar. Aku mungkin cam melalui gambar profil korang. Tp takut masa tu aku pn tengah kalut. And please bgtu adik ke or terus kepada aku so kita leh bergambar. Nak ada gambar ngan korang. Tolong ek jgn datang n pergi tanpa pengetahuan aku.

Terima kasih aku dulu kan...


41 comments:

JAI February 27, 2010 at 1:35 AM  

wahhhh..satu malaysia blogger akan datang nieh..hehehe...nak wish in advance..SELAMAT PENGANTIN BARU WEHHH...update blogger terhebat

JAI February 27, 2010 at 1:36 AM  

dah dekat dgn umah aku wehh..KAPAR..tadi tak perasan

imHepPie February 27, 2010 at 1:39 AM  

perghhh besh2 tpi aku mybe x dpt dtg transport xde maaaa...uhuks~ tema kaler pe weyh?

Ku Tak Sempurna February 27, 2010 at 1:59 AM  

assalamualaikum..

pertama-tama, aku nak minta maaf sesangat.. dah lama tak dtg sini.... bukan tak dtg, tp bila aku dtg, lngsung tak nampak apa2... serius, blog ko takleh aku baca kat opis.. blank... kosong je.. sian kaaaan.. kat umah plak takleh nak on9.. problema gak... hari ni br ok... cecepat aku singgah sini..
.
.
.


tau tau ko dah nak kawin....
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
abis tu, aku camane???
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
sampai ati ko!
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

pleaseeeeeeeeeeeeeeee... jgn tinggalkan ai bang....


.
.


:(

Ku Tak Sempurna February 27, 2010 at 2:01 AM  

muahahahaha...
muahahahaha..


errr... kepada cembam... usah gusar.. usah risau... tadi tu hanya lakonan semata2... tiada kaitan antara yg hidup ataupun mati....

hemy tu ko yg punya......


.
.

errrr... ko jemput aku skali ke ni?? tak takut aku buat hal nanti :P :P :P

.
.


selamat berbahagia..
semoga semuanya berjalan dgn lancar...

CAHAYA February 27, 2010 at 5:54 AM  

wah, dah nak dekat dah!

Fyzal February 27, 2010 at 6:49 AM  

owh... kubur pun ada dalam map jugak.. :)kalau ade kesempatan.. akan sampai ke sana.

LORD ZARA 札拉 February 27, 2010 at 7:52 AM  

huwaa~
nak pergi!
nak pergi!
nak pergi!

aku buat rusuhan kalau tak dapat kad dari ko Hemy~
hehehe~

*~ aRaBeLLa ~* February 27, 2010 at 8:30 AM  

kalo de transport aku pegi wehh..huhu

Kniedaz February 27, 2010 at 9:25 AM  

Apa apapun ucap Selamat Pengantin Baru & selamat melayari hidup berumahtangga..Hemy kawin time besday akak le..hehe..mmg sah xdapat p tapi all good wishes to both of u...^_^

HEMY February 27, 2010 at 10:05 AM  

Jai : tak dekat juge tu jai..70km gak lagi tu

imheppie : tema kaler so far ungu...kalau ada transport dan masa sudi2kan la datang

KTS : ekekeke...hebat drama kauuuu~~~~ takleh msuk blog aku ke??ko org kedua..ni yg rasa kena tukar template ni

cahaya : mmg dekat dah..leh datang tak cahaya kuuuu

fyzal : ekekeke..kubur tu senang carik...

zara : ko ada bagi alamat tak kat emel aku??aku try bagi gak dua tiga pos

arabella : ko gi la ngan kak masy dan yg lain2..tp tu pn kalau diorg pergi

kniedaz : mekasih...wahh..bday akak ek...

~wAniE~ February 27, 2010 at 3:57 PM  

aku tkt ak x dpt dtg aje nie...

Ah Fatt February 27, 2010 at 5:30 PM  

siapa nak bawak aku neh? jard oh jard
wafa oh wafa

HEMY February 27, 2010 at 10:01 PM  

wanie : kalau mmg takleh gi nak wat camne...huuuu..sedeynye

ah fatt : kalau diorg pi diorg akan bgtu kot..masa tu ko tag along la

Masy March 1, 2010 at 10:33 AM  

aku cuba dtg demi ko anul! make sure tukang gmbau ko amek pic aku byk2 hahaahhhahhaha

Mrs Shaka March 1, 2010 at 10:57 AM  

wahh anul dah nak tawen *misti da tak sabar tu kan haha* congratess!! :D

~mrs azmi~ March 1, 2010 at 11:51 AM  

insyaAllah klu dalam perancangan mmg nak pulang ke kampung time tuuu...

errr.. boleh ke aku datang??

HEMY March 1, 2010 at 11:54 AM  

Montok, kalau ko datang lg berseri majlis aku..

Eliya, ko aku jemput gak tau..datang la ekkk

mrs azmi pn dijemput datang..mai la..mai laaaa..tp bgtu ek bila smpi..sbb tak kenal muke

zella March 1, 2010 at 11:58 AM  

wah...cantik la kad hehehhe
rs nk gi....

HEMY March 1, 2010 at 1:50 PM  

meh la datang zella. leh jadi kawan realistik..ko mesti gembira kawan ngan aku..ahahaha

Mak Su March 1, 2010 at 3:47 PM  

yea!! tahniah (macam nak menangis pulak, kawan maya ku nak kawin dah, huhuhuhu, terharu, huhuhuhu)

kalau maksu mai, maksu nak amik gambar di belakang pasu bunga kat pelamin hang. ya hemy, ya.... i will bring my own vase sebagai trademark (gilo?......kah kah kah)

HEMY March 1, 2010 at 4:02 PM  

hahaha..mak su mai la mak su ek...kad mak su tak janji la leh smpi by pos

baincardin March 2, 2010 at 7:19 AM  

A good wishes in advance ya...Selamat Pengantin Baru. Moga bahagia hingga ke anak cucu! ^_^

HEMY March 2, 2010 at 10:50 AM  

mekasih bain..mai la kalau berkesempatan

syah shah March 2, 2010 at 4:16 PM  

kul tiga dah langsai?? Aiseh.. Aku kul tiga pun mungkin duk on the way lagi... MAklumlaa... Ai kije di hari Sabtu... Huhu~~

Aku cuba datang... InsyaAllah...Kalu incik Firdaus takde OT, kete suma ok... :D :D

zonaku March 2, 2010 at 7:59 PM  

nul, 20 tu sabtu... aku x janji apa2 yer

HEMY March 3, 2010 at 1:23 AM  

syahshah...nk dtg lmbt bgtu la...leh tggu gak..kalau time tu kat luar..maybe leh balik sekejap ke camne

zonaku, tak kisah...dtg la kalu senang

ParkAir March 3, 2010 at 12:02 PM  

wah tahniah la ye! aku jugak x sampai seru lagi hehe.

bEEdLE d' bARd March 4, 2010 at 1:14 PM  

alar..nak pegi gak...tapi ada sepupu kawen kat N9..huhuhu

anwar,  March 4, 2010 at 1:31 PM  

selamat pengantin baru.. doa aku, semoga berbahgia dan berkekalan hingga akhir hayat di dalam keredhaan dan keampunan ALLAH SWT..

Thanks for the card.. sorry tak dapat dtg, sbb aku terlantar kat hospital atau rumah.. ada masa lapang mai sepital dan rumah lawat aku.. ajak ayman skali.. ;)

beLLa March 4, 2010 at 2:16 PM  

selamat pengantin baru!!
smoga berbahagia hingga ke anak cucu!;D
kite ade examm on that day..

HEMY March 4, 2010 at 3:54 PM  

thanks for all the wish

pudding pie March 7, 2010 at 2:34 AM  

tahniah.. Semoga berbahagia yek!

green March 13, 2010 at 11:49 AM  

jap..kalau ade kesempatan, ak g ..pape hal pun, semoga berbahagia ke akhir hayat..

Mak Su March 15, 2010 at 11:47 AM  

dah sampai kad jemputan, mekasih. kalau minyak keta penuh, bolehler pegi ni..... insyallah, tak brani nak janji

Anonymous,  March 15, 2010 at 4:54 PM  

selamat menjadi pengantin baru nol...insya'allah klo ade rezki aku..sampailah ke kenduri ko nnti..aku doakn semoga ko bahagia dgn yg tersayang..wlopun aku just sekali jer dpt jumpe dgn ko...namun keakraban ukhuwah yg ko tunjukkan buatkan aku rase cm dh kenal lama..hehe *emo sket..tenkiu veri much for dis frenship ma frenn...May Allah Bless u always!!

-Kurzz-

HEMY March 16, 2010 at 12:46 AM  

fuh..tacing kurzzz...tacinggggggg.....

mak su, kalau tak membebankan..mai la..n jgn lupa dtg kat saya tauuu

syah shah March 19, 2010 at 11:51 AM  

Hemy... Aku tak dapat pergi nampak gayanya... Incik Firdaus kena kerja... Huhu~~ Takpalah... Semoga selamat semuanya yeh.. Selamat Pengantin Baru... :D :D

xiiinam March 21, 2010 at 10:10 PM  

SELAMAT PENGANTIN BARU....



Ooo..kat situ rumah kau Hemy...
Tempat ckLah main kejar-kejar dulu...

Adry March 21, 2010 at 11:57 PM  

Waa skarng dah 21 Mac... jd Selamat Pengantin Baru!!!!!

Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP