Selamat pengantin Baru~~~~


Selamat Pengantin Baru sy ucapkan pada my buddy, Ayman tak kisah yg baru sahaja menamatkan zaman bujang nye dengan kekasih chenta hati yg tertaut selama 7 tahun lamanye. Fuhh~~~~~

Aku sempat menghadirkan diri demi setiakawan dan kasih sayang..ekekeke. Pagi ahad tu tolak dari umah parents Cembam around 10 A.M. Sesat sana sini, masuk kuar simpang dan akhirnya sampai juga ke rumah mertua si Ayman ni.

Simple je majlis yg diadakan. Aku smpi tu mmg Ayman pn dh usai dh makan beradab dia. Tengah menyambut tetamu2 yg datang. Segak sungguh cuma baju je aku rasa besar sangat..ekekekeke. Tp apa pun..tahniah man!!! ko dh ada bini. Mmg perit skit la duit tu kuar sbb ko kena sara famili man...jap lagi wa rasa apa lu rasa!!!!!~~~~

Comments

zella said…
7 tahun??!!
lama tu....
ieQa sWetLuv said…
hemy nye turn lak cmne??ngee
n@m@n said…
.jap lagi wa rasa apa lu rasa!!!!!~~~~


ape tu?
moment said…
tu pelamin dia eh???

wah! unik~
moment said…
hemy~ bile nk tuka header??? aiyok!
imHepPie said…
jap lagi??aish bila??haha
syah shah said…
kalau nak diikutkan memanglah duit bini, duit bini jaa, duit laki, duit bini juaa... Tapi bila kawen ni kena ada give and take...

Ape pun, selamat pengantin baru buat Ayman dan isterinya.. :D :D
HEMY said…
mekasih pada semua yg wish...aku say thanks on behalf..

majlis aku 20hb ni yeeee~~~~
Anonymous said…
Terima Kasih nul tlg postkan. Terima kasih wish... Ko mmg D'Bomb Null... Dah x lama tuu.

From Ayman and Wife. :) :))
Rina said…
congrats Ayman! moga berkekalan ke akhir hayat!
anwar said…
tahniah ayman.. welcome to the club