Selamat pengantin Baru~~~~

>> Friday, February 19, 2010


Selamat Pengantin Baru sy ucapkan pada my buddy, Ayman tak kisah yg baru sahaja menamatkan zaman bujang nye dengan kekasih chenta hati yg tertaut selama 7 tahun lamanye. Fuhh~~~~~

Aku sempat menghadirkan diri demi setiakawan dan kasih sayang..ekekeke. Pagi ahad tu tolak dari umah parents Cembam around 10 A.M. Sesat sana sini, masuk kuar simpang dan akhirnya sampai juga ke rumah mertua si Ayman ni.

Simple je majlis yg diadakan. Aku smpi tu mmg Ayman pn dh usai dh makan beradab dia. Tengah menyambut tetamu2 yg datang. Segak sungguh cuma baju je aku rasa besar sangat..ekekekeke. Tp apa pun..tahniah man!!! ko dh ada bini. Mmg perit skit la duit tu kuar sbb ko kena sara famili man...jap lagi wa rasa apa lu rasa!!!!!~~~~

11 comments:

zella February 19, 2010 at 6:53 PM  

7 tahun??!!
lama tu....

ieQa sWetLuv February 19, 2010 at 7:57 PM  

hemy nye turn lak cmne??ngee

n@m@n February 19, 2010 at 8:01 PM  

.jap lagi wa rasa apa lu rasa!!!!!~~~~


ape tu?

moment February 19, 2010 at 10:50 PM  

tu pelamin dia eh???

wah! unik~

moment February 19, 2010 at 10:51 PM  

hemy~ bile nk tuka header??? aiyok!

imHepPie February 20, 2010 at 3:05 AM  

jap lagi??aish bila??haha

syah shah February 20, 2010 at 10:06 AM  

kalau nak diikutkan memanglah duit bini, duit bini jaa, duit laki, duit bini juaa... Tapi bila kawen ni kena ada give and take...

Ape pun, selamat pengantin baru buat Ayman dan isterinya.. :D :D

HEMY February 20, 2010 at 12:48 PM  

mekasih pada semua yg wish...aku say thanks on behalf..

majlis aku 20hb ni yeeee~~~~

Anonymous,  February 20, 2010 at 4:46 PM  

Terima Kasih nul tlg postkan. Terima kasih wish... Ko mmg D'Bomb Null... Dah x lama tuu.

From Ayman and Wife. :) :))

Rina,  February 21, 2010 at 4:53 PM  

congrats Ayman! moga berkekalan ke akhir hayat!

anwar,  February 24, 2010 at 10:38 AM  

tahniah ayman.. welcome to the club

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP