Bila satu kuarga banyak kerenah..gambar2 pasti meriahhh

>> Tuesday, February 16, 2010

Sebelum aku bercerita lagi pasal cuti 4 hari yg aku habiskan di ganu..aku nk publish dulu gambar2 yg diambil sekitar outing family aku 7Feb lepas. Aku nk uplod and letak link2 satu2 kat sni pn satu hal. tu yg bila tgok ada blog letak gambar spnjg percutian berjela..mmg salut..kita best je tengok..nk letak link satu2 senak gak ujung jari woh.



Okeh, entri lepas dh letak gambar kat depan laman sebelum bertolak..meh layan gambar2 time kat tempat kejadian. Mcm aku citer, tmpt tukar baju 100 langkah dr tempat berendam..kena byar 50seng lak tu. Plan asal nk ke kuala woh, tp ntah camne nmpk signboar lata kinjang 18km je lagi..so why not try tempat lain kan. Smpi2 je terus tebar tikar..mak tukang jaga sebab dia malas nk main air..terus keceburrrrr~~~~eh, aku tak kecebur..aku suh diorg pose dulu..

them 1

Tu dia adik bongsu aku dh mcm kamen rider aneroksia..ahahahaha!!!


Tengok abah aku tu..dh 2-3 gambar pose dok tuding jari..bajet kacaks la tu.

Yaaa..tengok..bila model sebenar turun..camni la nak amek gambar dlm air...baru la BRRRRRR ( wat macm iklan coca-cola tau)


Ok..kali ni abah tunjuk ibu jari ..ni kat atas skit..naik tangga dia.

Kena set self-timer 20saat gambar ni..sbb aku kena melompat naik bukit kecik tu..hehe

Ni kat jambatan gantung..tu adik laki aku nk wat terapung la konon..tp tak reti timing..yg penting six pax gua...nyiahahahaha!!!!

 Abah plg tak tahan cover comel kat blkg skali...

Ni dewa apa ntah yg byk tangan tu...sekali lagi abah interprame gak kat blkg...

Macam gampang muka adik laki aku...tu kat bkg ada gadis2 nak bergambar gak cm kitorg..tengah amek ilham la tu dari pose kami...

Hmm...aku kurang isi dada la...krim yg besarkan payudara tu leh membantu tak???ada sapa2 pakai n tak berkesa??bagi aku lak..ahahaha

Ni lagi sengal...amek gambar punggung menggoda...yg menang kompem si fikri tu..dh macam punggung moto moto..ahahahah!!!

yeah..ni punya pose mmg family kitorg je yg berani buat..yeaahhhh!!!!

Lepas pada gambar ni masing2 terkedek nk turun..naik je laju..

Nak balik bergambar dulu di depan tempat kejadian..ini la family kami..harapnya pasni leh amek gambar beserta osman suami kak wa dan wawa isteri aku..ah..isteri??malunyeeeeee

Kami lah kuar YusofMasnah yg happeninggggg~~~

Minggu ni mcam kena balik kampung..sebenarnya dh takde pa pn preparation..tinggal kad jemputan n gi byar n book baju secara kompem yakni tarikh aku tu baju tu aku yg punye..jgn ngada2 sapa2 nk pakai lak..aku seligi kopek tu kang...ahahahahaha!!!!! 

Kalu korang tnya aku..aku siyes tak rasa tertekan pn preparation...hantarn je la tk tau nk decorate camne wat sendiri ni..yg lain tu sume cm dh setel...tak tau la nape sblum ni tgok blog kawan2..citer kawan2 mcm byk sangat benda nk take care.harapnya mmg aku dh smooth la..bukan tetiba baru teringat ada benda tak setel..wahahaha...

17 comments:

tujuhhariseminggu February 16, 2010 at 9:46 PM  

comelnye abah.... :p sporting... cayola...

Junita Rafflecia February 16, 2010 at 9:48 PM  

waa...best la..ktner bersantai ni?

Jard The Great February 16, 2010 at 10:08 PM  

agagagaga........ ko ade six pax.. terpegun kejap..

tp betul ar.. ko kena pakai krim bsarkan payudara.. ahahaha..

edda(",) February 16, 2010 at 10:09 PM  

waaa.. bestnye.. dah lame tak gi tempat cenggituu...

HEMY February 16, 2010 at 10:33 PM  

tujuhhariseminggu : hehehe..mekasih

junita : lata kinjang

jard : ekekeke..tu la..aku ckp tak caya..ahahaha...ko takde ke jard krim besarkan payudara???

edda : gi la sekali sekala hilangkan stress ke...lupakan mslah ke

LORD ZARA 札拉 February 16, 2010 at 11:02 PM  

wah!!

meletop ko!

aku nak gak gambar camni (eh, ini bukan bermaksud aku pinang ko plak wei)

hahaha~

Aida Effarina February 16, 2010 at 11:55 PM  

best gileerrr la! plus ur dad really sporting! besh nye fmly besar cmtu.. happening sgt! suke tgk pic2 tuhh.. :)

HEMY February 17, 2010 at 12:16 AM  

zara : mesti la leh buat..ko ajak je family ko wat cmtu..hehehe

kenwooi : thanks dude

aida : thankss..leh la try wat ngan family sendiri..besttt

Kniedaz February 17, 2010 at 9:41 AM  

wah..seronoknye korang! Tapi malas cakaplah..yang paling femes akak rasa abah korang lah..sporting giler n control macho je..cumel sungguh!

syah shah February 17, 2010 at 10:31 AM  

memang bess kan buat entri macam gini?? heheheheheh :D :D

abah ko memang comel laa posing... hihihihihih :D :D

aku dulu cam ko gak, sebulan dua tu memang tak terasa jitters ke hapa ke... tengoklaa seminggu dua lagi ke, sehari dua lagi ke... memang kompom ketar jugak sikit sebanyak secara tetiba... heheheheheh :D :D

Mak Su February 17, 2010 at 11:18 AM  

meriah :)

ni yg buat maksu semangat nak gi mandi air terjun ni... huhuhu

~wAniE~ February 17, 2010 at 11:58 AM  

waaahh mcm bes gile kn?
bdn ko ketul2 la...
hahhahahah

anwar,  February 17, 2010 at 1:10 PM  

adik kau tak tukar jadi serigala ker macam citer the twilight - new moon? hahhahaa..
kalo tukar mesti serigala besar..

kau lak kalo tukar, faham2 la jadi rupa bentuk camner.. hehehehhe

HEMY February 17, 2010 at 1:46 PM  

kniedaz: hee..tu la cute side of abah

mak su: apalagi mak su..terjah la weekend ni..

syahshah : oohhh..dekat2 mmg akan nerbes kot..ehehehe

wanie : ekeke..of course la ketul2..citer twillight nye hero

anwar : aku ibarat goku la..kecik je

ida59 February 17, 2010 at 2:04 PM  

besh ye parent sporting morting..

^ ZuMaWaMBa ^ February 17, 2010 at 10:59 PM  

PERGGHHHHH!!!
SPORTING GILER 1 PEMELI!
(^______^)v

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP