Without Borders Contest

Nak join contest yg dianjurkan oleh cik edriena ni. Hadiah boleh tahannn...berbaloi2!!! Apa yg perlu anda buat? upload gambar anda tapi pastikan ianya telah diedit ye. Cik edriena ni nk tgok kreativiti mengedit atau mencatikkan lagi gambar..leh la letak kapsyen, kuda, tahi cacing atau apa saja pada gambar anda asalkan memuahhh yee!!!

Nak tau lebih lanjut pasal contest ni???haa..gi terjah blog cik edriena ni yeee~~~~. Kalau ikutkan hati aku nk pos entri contest ni kat blog lain..tknak kasi korg tau..biar chance aku lebih skit..tp takpe la..Untuk kasi promote bog cik edriena ni sekali la (harap ada markah bonus utk kesucian niat aku ni yee~~)

Okeh..dh pukul 2.40 pagi..nk tido..aku sempat edit gambar ni gitu2..asal edit lah kire..ahahaha!!! Jangan lupa ye..sapa yg dpat tiket tooth fairy free bgtu gueeee~~~



Terimalah!!!! Sepakan teras singa tunggal pupus peringkat sarjana muda perenggan ketiga note C minus!!!!! Hiyarghhhh!!!!

Ok..Cik edriena..harapnya le menang ye~~~. Saya pertaruhkan gambar ni utk contest anda PART 1!!

Comments

Pocket said…
waaah, buleh try nii!!
buleh try nii!!

tp tgk gambo ko hemy,
pocket mengundur diri...
terasa keciiiikkk sangat diri ni :(
ahhahaahah
moment said…
wah!!
hebat manje aku nih...


=p
baincardin said…
Dasyat sepakan tu! Good luck Hemy! ^_^
Masy said…
siap ade hewan tu, x reti la aku huhuhu
~0~ said…
ko mmg superb bab editing nie...wa respek
syah shah said…
aku serender aarr kalu gini... hahahahahah :P :P
zella said…
wah...
hebat nmpaknyer gambar tu...
agak2 klu betul2..
brani x nk sepak??
huhuhu
HEMY said…
Pocket : try jee...kasi meriah suasana..cantek ke apa ke..tu subject pada mata penganjur

moment : baru tau keeee

baincardin : thanks

~0~ : takde la superb..intermediate je

syahshah : ekekeke

zella : singa tu aura dia..bukan aku sepak singa tu..ekeke

Masy : kang aku letak muka ko sbgai aura...berbuih plak mulut yg kena terajang tu..ahaha
CAHAYA said…
bestnya dpt tiket tooth fairy. dengkinya!!
HEMY said…
cahaya : ekekeke..alaa..masuk je entri2 nuffnang..setel
Faarihin said…
wahaha.. mengagumkan.. tengok skali cam real je.. huhuhu.. smoga berjaya incek hemy.. (^__^)
anwar said…
bini aku dah sembuh..takde charge apa2 pun..
I LOVE U NIKON!!!!.. supportla nikon..
HIDUP NIKON!..
leh main2 ngan bini aku.. muhahhahaha..
Mak Su said…
alahai, mesti maksu tak reti bab edit edit gamba ni... huhuhu. good luck anul :)