Without Borders Contest

>> Wednesday, January 20, 2010

Nak join contest yg dianjurkan oleh cik edriena ni. Hadiah boleh tahannn...berbaloi2!!! Apa yg perlu anda buat? upload gambar anda tapi pastikan ianya telah diedit ye. Cik edriena ni nk tgok kreativiti mengedit atau mencatikkan lagi gambar..leh la letak kapsyen, kuda, tahi cacing atau apa saja pada gambar anda asalkan memuahhh yee!!!

Nak tau lebih lanjut pasal contest ni???haa..gi terjah blog cik edriena ni yeee~~~~. Kalau ikutkan hati aku nk pos entri contest ni kat blog lain..tknak kasi korg tau..biar chance aku lebih skit..tp takpe la..Untuk kasi promote bog cik edriena ni sekali la (harap ada markah bonus utk kesucian niat aku ni yee~~)

Okeh..dh pukul 2.40 pagi..nk tido..aku sempat edit gambar ni gitu2..asal edit lah kire..ahahaha!!! Jangan lupa ye..sapa yg dpat tiket tooth fairy free bgtu gueeee~~~



Terimalah!!!! Sepakan teras singa tunggal pupus peringkat sarjana muda perenggan ketiga note C minus!!!!! Hiyarghhhh!!!!

Ok..Cik edriena..harapnya le menang ye~~~. Saya pertaruhkan gambar ni utk contest anda PART 1!!

13 comments:

Pocket January 20, 2010 at 5:58 AM  

waaah, buleh try nii!!
buleh try nii!!

tp tgk gambo ko hemy,
pocket mengundur diri...
terasa keciiiikkk sangat diri ni :(
ahhahaahah

moment January 20, 2010 at 6:24 AM  

wah!!
hebat manje aku nih...


=p

baincardin January 20, 2010 at 7:37 AM  

Dasyat sepakan tu! Good luck Hemy! ^_^

Masy January 20, 2010 at 9:20 AM  

siap ade hewan tu, x reti la aku huhuhu

~0~ January 20, 2010 at 10:13 AM  

ko mmg superb bab editing nie...wa respek

syah shah January 20, 2010 at 10:43 AM  

aku serender aarr kalu gini... hahahahahah :P :P

zella January 20, 2010 at 11:05 AM  

wah...
hebat nmpaknyer gambar tu...
agak2 klu betul2..
brani x nk sepak??
huhuhu

HEMY January 20, 2010 at 12:25 PM  

Pocket : try jee...kasi meriah suasana..cantek ke apa ke..tu subject pada mata penganjur

moment : baru tau keeee

baincardin : thanks

~0~ : takde la superb..intermediate je

syahshah : ekekeke

zella : singa tu aura dia..bukan aku sepak singa tu..ekeke

Masy : kang aku letak muka ko sbgai aura...berbuih plak mulut yg kena terajang tu..ahaha

CAHAYA January 20, 2010 at 1:59 PM  

bestnya dpt tiket tooth fairy. dengkinya!!

HEMY January 20, 2010 at 5:52 PM  

cahaya : ekekeke..alaa..masuk je entri2 nuffnang..setel

Faarihin January 21, 2010 at 9:25 AM  

wahaha.. mengagumkan.. tengok skali cam real je.. huhuhu.. smoga berjaya incek hemy.. (^__^)

anwar,  January 21, 2010 at 10:31 AM  

bini aku dah sembuh..takde charge apa2 pun..
I LOVE U NIKON!!!!.. supportla nikon..
HIDUP NIKON!..
leh main2 ngan bini aku.. muhahhahaha..

Mak Su January 22, 2010 at 12:40 PM  

alahai, mesti maksu tak reti bab edit edit gamba ni... huhuhu. good luck anul :)

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP