org suh bergambar ko menangis apasal???


Baru setel design 2 lagi page wedding album kawan aku...ada lagi 6. Aku nk cuba siapkan lagi 2 ni n gi print dlm hari kamis selewat2nya supaya aku dpt ambik album tu ujung minggu, set masa n tempat utk jumpa kawan aku ni and bagi diorg sumenya..hmm..pastu baru leh post gambar2 lain. Ni pn bila aku dh tak larat nkngadap gambar2 tu aku amek satu gambar n upload ke flickr. Upload sll problem, streamyx pn sama. Mcm ISp provider ni concentrate speed pada dload saja utk smooth kan browsing kita.

Yeahh..aku nk share satu gambar nostalgik ni. Kompem korg leh tau mana satu aku kan...tak beza byk pn aku skang ngn aku masa kecik...tetap comel dan periang...ekekeke..Tk pasti kenapa..tp ini a satu2nya baju raya yg aku ingat mak ayah aku belikan. Rasa nya mak ayah aku ada belikan yg lain tp aku cuma ingat yg ini je. Beli ngn ksut sekali. Ini pn gambar yg diambil masa raya tak silap aku. Kat taman blkg masjid jamik Pekan Sabak Bernam. Tmpt tu skang dh jadi kolej Komuniti dh.

Dengan berbonceng secara beramai2..4 ke5 ntah satu moto masa tu. Moto ayah aku Yamaha 80 tak silap aku. No plat AAW2201 seingat aku. Breeetttt..menyusur jalan masuk pekan. Kalau kena tahan polis senyum je la. So far tak penah kena saman seingat aku sebab lebih muatan..huhu. Sptutnya ada adik laki aku yg ATMA tu..tp dia menangis raung2..gembeng budak itam tu dulu. tk padan dengan skrg yg dah macam Jaacob. (Jard, yg ni mmg betul pny..adik aku body mmg macam jaacob).

Jadi amek gambar tanpa dia la ni...n tak jumpa plak gambar sekeluarga..mana ilang ntah. Sangat indah memori ni. Akak aku pn kat gambar ni dh macam dayang senandung...skang cerah je. Kan aku dh kata..aku je maintain..ekekeke.

Comments

moment said…
adui.. tergelak aku di malam2 buat ni hemy.. xleh nk focus tgk muka ko, mesti nk gelak..

hehe

*bdk laki yg sdng merangkul besi tu adik ko yg masuk Atma tu ke? uh! mantopp!~
Masy said…
ape ke lain nau muka ko nul? heheheheh
~0~ said…
wah picture kenangan ke tue...sape yg tersengih tue??
syah shah said…
gambar aku masa kekecik dulu aku pun tatau dah tercampak ke mana dah...
HEMY said…
yg merangkul besi tu adik pompuan aku moment..ni time2 byk kutu..kasi pendek je

masy : huhu...mana ada lain..sama je..senyum tu je innocent

~0~ : tu la budak plg riang dan soleh

Syahshah : sayang..leh cari balik tu syahshah
...budak kecik baju askar paling comel...=p
ada said…
hahahaha... chumil je tengok...
HEMY said…
Lieya Orange : dem...bukan aku..ko saje je kan

ada : =]
Erina Asmawani said…
hahaha..gaya senyum tak berubah ok..maintain je smpai skrg, kau pon suka belek gamabr kecik2..yg penting baju asek same je ngan kakak aku..dah besar harap maap la aku nak pakai sesama ngan dia..boring dah..hee
HEMY said…
aku tak sama baju..tp waris baju..pakai baju2 akak yg dh tak muat kat dia..ahaha