Menang contest oh yeah~~~

>> Thursday, January 14, 2010

Tuah ayam nampak di kaki..tuah Montok?? Lu org jawab la sendiri ye...Aku ke blog mak su tadi. Dia tulis pasal dia menang saguhati utk contest caption. Aku baru teringat pasal contest tu. Aku pn ke situ la tadi. Tgok2 ada gambar montok??? Maka aku baca entri tu..apa?? No.1??? Ahahaha!!! Nmpknya tuah montok dan anne mmg memuahhh!!! mwah mwah mwah!!!!

Topup tu aku n Montok mmg takleh guna sbb kami postpaid. Aku mmg nk bagi mak masa masuk contest tu. Makanya dengan penuh sebak sy ingin memberi ucapan, "ibu..terima lah anugerah ini utk ibu..topup RM50 ibu..ibu call le kawan2, adik beradik, pak guard sekolah sume tu. Juga pada pihak2 yg perlu ibu liaise nk utuskan kenduri kawin saya ye"

Mekasih juge pada blog contesto de lour krna sudi menganjurkan kontest seumpama ini ye. Contest black and white aku tak masuk plak rasanya...hmm hmm..Utk senarai pemenang yg lain..korg ke blog dia la yeeee.



Inilah gambar yg dipertandingkan dan berjaya mengguris hati penganjur..ekekeke

Oh ye..sapa tau pertandingan foto cinta suci FirdHaikal tu sapa menang? Aku tak dapat2 nk load blog beliau

19 comments:

Mak Su January 14, 2010 at 6:15 PM  

yea yea! tahniah! memang ku kenal gambar itewww :)

Jard The Great January 14, 2010 at 6:16 PM  

tahniah wei!! aku tak pernah mng pape contest lagi.. huhu

zonaku January 14, 2010 at 6:22 PM  

congrats! aku sgt ingat gambar ini

moment January 14, 2010 at 6:48 PM  

huhu betul2! sgt2 igt gamba ini.. =)

mulut kak baby kot yg buat menang.. kikiki

green January 14, 2010 at 7:10 PM  

bnyak woh masuk contest..

sharamli January 14, 2010 at 7:42 PM  

c0ngret...nak share ngan mak la t0pup tu leh x?hik3

dextrike January 14, 2010 at 7:59 PM  

wahhhh~ tahniah bro! cayalahhh~ :D :D

Mr PenyuBiru January 14, 2010 at 10:51 PM  

seb baik aku tak join contest tu, kalu tak mmg takde harapan aa ko menang.hehe..

HEMY January 15, 2010 at 12:27 AM  

mak su, moment, zonaku : ekekeke...mmg lah pasti ingat punyeee

jard ; ko menang yg adiah grand je jard....

didi : thanks

green : kadang tkde menda nk wat..tp nk update gak

sharamli : meh kiss aku dulu kot aku leh pertimbgkan

dextrike ; thanks

penyu ; tula..mekasih bg aku can penyu..ahahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ January 15, 2010 at 7:43 AM  

meh la share top-up ngan aku~
pls~~
plss~~

Masy January 15, 2010 at 8:12 AM  

yihaaaaaaa menang menang!! HAHAHAHAHA apepon congrates! :D semoga mak ko berbahagia dan enjoy dgn topap tu hehehhee

zella January 15, 2010 at 8:23 AM  

br igt nk mintak share top up...
tp i pn pkai post paid hahahha...

btw,congrats!! ;)

Erina Asmawani January 15, 2010 at 8:23 AM  

walllaa! menang..kak masy nye muncung yg bawak tuah tu..hehe..congratz bro ;)

HEMY January 15, 2010 at 9:55 AM  

Ayu : tkleh..tu mak kite punye...ehehehe

masy : ya betol..buleh dia anta meseg2 jiwang kat anak2 dia..ko takde mintak royalti kan??ekekeke

zella : haah..postpaid gak

Erina : kekekeke..mungkin..juga sengihan anne

syah shah January 15, 2010 at 10:00 AM  

tahniah tahniah... Heheheheh

Murah rezeki orang nak kawen nih... hihihihihih :D :D

ada January 15, 2010 at 12:49 PM  

bestnye.... tahniah...

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP