Menang contest oh yeah~~~

Tuah ayam nampak di kaki..tuah Montok?? Lu org jawab la sendiri ye...Aku ke blog mak su tadi. Dia tulis pasal dia menang saguhati utk contest caption. Aku baru teringat pasal contest tu. Aku pn ke situ la tadi. Tgok2 ada gambar montok??? Maka aku baca entri tu..apa?? No.1??? Ahahaha!!! Nmpknya tuah montok dan anne mmg memuahhh!!! mwah mwah mwah!!!!

Topup tu aku n Montok mmg takleh guna sbb kami postpaid. Aku mmg nk bagi mak masa masuk contest tu. Makanya dengan penuh sebak sy ingin memberi ucapan, "ibu..terima lah anugerah ini utk ibu..topup RM50 ibu..ibu call le kawan2, adik beradik, pak guard sekolah sume tu. Juga pada pihak2 yg perlu ibu liaise nk utuskan kenduri kawin saya ye"

Mekasih juge pada blog contesto de lour krna sudi menganjurkan kontest seumpama ini ye. Contest black and white aku tak masuk plak rasanya...hmm hmm..Utk senarai pemenang yg lain..korg ke blog dia la yeeee.



Inilah gambar yg dipertandingkan dan berjaya mengguris hati penganjur..ekekeke

Oh ye..sapa tau pertandingan foto cinta suci FirdHaikal tu sapa menang? Aku tak dapat2 nk load blog beliau

Comments

Mak Su said…
yea yea! tahniah! memang ku kenal gambar itewww :)
Jard The Great said…
tahniah wei!! aku tak pernah mng pape contest lagi.. huhu
zonaku said…
congrats! aku sgt ingat gambar ini
moment said…
huhu betul2! sgt2 igt gamba ini.. =)

mulut kak baby kot yg buat menang.. kikiki
green said…
bnyak woh masuk contest..
sharamli said…
c0ngret...nak share ngan mak la t0pup tu leh x?hik3
dextrike said…
wahhhh~ tahniah bro! cayalahhh~ :D :D
Mr PenyuBiru said…
seb baik aku tak join contest tu, kalu tak mmg takde harapan aa ko menang.hehe..
HEMY said…
mak su, moment, zonaku : ekekeke...mmg lah pasti ingat punyeee

jard ; ko menang yg adiah grand je jard....

didi : thanks

green : kadang tkde menda nk wat..tp nk update gak

sharamli : meh kiss aku dulu kot aku leh pertimbgkan

dextrike ; thanks

penyu ; tula..mekasih bg aku can penyu..ahahaha
meh la share top-up ngan aku~
pls~~
plss~~
Masy said…
yihaaaaaaa menang menang!! HAHAHAHAHA apepon congrates! :D semoga mak ko berbahagia dan enjoy dgn topap tu hehehhee
zella said…
br igt nk mintak share top up...
tp i pn pkai post paid hahahha...

btw,congrats!! ;)
Erina Asmawani said…
walllaa! menang..kak masy nye muncung yg bawak tuah tu..hehe..congratz bro ;)
~0~ said…
tahniah bro....
HEMY said…
Ayu : tkleh..tu mak kite punye...ehehehe

masy : ya betol..buleh dia anta meseg2 jiwang kat anak2 dia..ko takde mintak royalti kan??ekekeke

zella : haah..postpaid gak

Erina : kekekeke..mungkin..juga sengihan anne
syah shah said…
tahniah tahniah... Heheheheh

Murah rezeki orang nak kawen nih... hihihihihih :D :D
Faarihin said…
wah.. tahniah2.. (^__^)
ada said…
bestnye.... tahniah...