List Jemputan~~~

Oleh kerana aku ni wat preparation steadily slow2..aku nk start list nama2 kawan yg nk dijemput. Kalau le korang nye nama takde n mau menghadiri kenduri kawin aku pada 14Mac di terengganu atau 20Mac di Sabak Bernam..sila bgtu di ruangan komen ye. Sapa yg rasa tak available pn bgtu..sbb nk estimate kad juge..mekaseyyy~~~

Dak Blog yg rasa mcm nk datang je kalau dijemput;

-Manje Wafa
-Masy Montok & Anne
-Wanie specteles, syahshah, sharamli, imheppie
-Zonaku, Jard, Mak Su, ~0~, Keri, Bella

Opismate;

-Hasnor, Amer, Elly, Swee Theng
-Adesh, Donut, Syu, Azel, Ayu
-Najib, Shahir, Fairuz dua org, Zuhaizy n wife, khair anwar
-Kak Tie, Karen, Zaliza, Hendro, Raymond
-Fifi, Syaz, syahidayah, Elyani, Marlena, Izam, Herley
-Am, Aman, Pradis, Nani, Fiza, sharleena, arfah, dian

Kawan2 sekolah;
-Kak Linda, Pangak, Juih, Butat, Hatif,
-Fariz, Nora, Iza, Hanif, Leez, Ajak, Intan (adik), Intan azmira
-Hafiz, FarizMM, Fairuz, Irman, Suadah

Kawan2 streamyx n Aqil;
-Bos, Kak tie, Faizu, Hasrul, Wan, Yah
-Reza, Fizi, Dila, Hadi, Syam, Ila, Semah

Kawan Takraw satu gelanggang & Kawan Tenis

Comments

bEEdLE d' bARd said…
sabak bernam umah ko ek?
bEEdLE d' bARd said…
eh sori2..soklan boodh plak..mestilah umah laki kemudian..haha...
~mrs azmi~ said…
jemput jangan tak jemput... boleh je jemput melalui blog, frenster,facebook etc klu rase2 kad tak cukup...

tu care paling senangla.. upload je map n kad jemputan.. done!! hehe
HEMY said…
Bard, aku jemput ko skali ek..mrs azmi juge..aku letak kat facebook tu last2..ni nk pastikan yg mmg ptut aku jemput tak miss
~wAniE~ said…
ak nk g...
bwk teman leh kn???
~0~ said…
kalo teganu tue mmg aku xleh pegi la...

kalo utk sabak bernam...Insyaallah aku pegi, kawan aku pun hari sama, dia pun belah2 sana gak aku rasa...


Papepun thanks pasal jemput..
*~ aRaBeLLa ~* said…
yeay nama aku dalam list..ingatkan tak de..ecece..btw InsyAllah kalo ade member blogger yg bulih tumpang aku akan jumpe ko dgn berpakaian pengantin..ekekek
*~ aRaBeLLa ~* said…
alamak ayat aku cam tak betui la part aku akan jumpe ko dgn berpakaian pengantin..ekekek

mati aku kalo cik cembam ko bace..
pembetulan

aku akan jumpe ko bila ko berpakaian pengantin..

giler fail bm aku..
anwar said…
tuan..
hang lupa..
ayman dan fiza.. :D

p/s: wife aku dan anak.. skali di jemput ker?
HEMY said…
wanie : of course buleh..pasangan mesti la leh bawak

~0~ : thank bro..appreciate kalu leh datang

Arabella : aku pn terkejut juga..ingat nk sanding 2 isteri terus..ahahahaha!!!!

Anwar : ayman sama tarikh ngan aku..dia akn pi belah wife kot..fiza aku update..thanks..anak n wife mesti la bawak skali
Masy said…
20 Mac ye. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
marlena said…
aymang nk kaweng dah?wahhh wahhh..ramainye kawen 2010..kopak kopak
ieQa sWetLuv said…
nak kahwin?? waa x mo jemput ika sekali ke ika study kat batu rakit ni mane la tau dekat2 area sini leyh r ika tebal muke mai majlis kahwin ni jugak ngeh2 ;p
moment said…
wah! nama aku 1st!

kompom dtg!

nxt mnth kita settle lolypop ko ye.. =)
Mak Su said…
rasa nak mai, tak penah sampai ke sabak bernam, nanti maksu boleh singgah tengok pohon padi...huhuuhhu (pohon? wakakaka), dan pepohonan rumbia

akanku hasingkan duit gajiku seposen sebulan sebagai tambang bas ke sinun beserta kaum kuargaku, insyallah.......
HEMY said…
Masy cm tk dpt pi..takleh kenalkan kat orang tua aku..

marlena : haah...14 Feb

Ieqa : buleh..anda dijemput..

moment : aku nk lollypop 300 batang..buleh??

mak su : mekasih byk mak su kalau dpt datang...
Jard The Great said…
ehehee.. nnt ku kawtim dgn wafa ehhhhhh
syah shah said…
Aku insyaAllah datang kalau dijemput... Tapi mungkin lambat sket la, pasal Sabtu ai keje laa incik Hemy... :D :D

Pi tengganu cam ada sikit menarik... Alang-alang buleh hanimun lagi kali ke seploh aku nih... Muahahahahah :P :P :P
yoro okino said…
wahhh dah nak kawin nie
tahniah2
semoga majlis berjaln seperti dirancang
aminnn
HEMY said…
Jard : haah..wat konvoi ek..aku akan suh someone jawab call. msg or call bgtu dh smpi mana

syahshah : ko call ek smpi mana..tkut kalu lewat tu..aku kat luar..leh aku balik kejap

luffy : haah..mai la..anda dijemput jugak

yorookino : mekasey
moment said…
ehh, 300 batang je eh??
aku igt 3000... huhu
syah shah said…
bukan lewat sangat... alangkan dari umah kul 2.30, kul lima sengah dah sampai kat lumut, inikan pula sabak bernam... Mueheheheheheh :P :P :P
Intan Saleh said…
takde nama aku pun. :(
HEMY said…
sowiii...dik..sbnrya list ni lebih pada those yg aku rasa aku akan lupa mulanya..

ok ok..aku update..hehe
ayu said…
nama aku mana... dlm senarai opis mate ko pun...yer lah
green said…
sobs2..ak blah laa
green said…
kawen kat johor laaa..confirmation,

ak dtg.

hoho.
HEMY said…
ayu : ok..updated...heee..ni la gunanya letak sini list...bukan sengaja..kadang time ingat tu terlepas..byk lg rasanya opismate yg tak msuk nama dlm tu