Contest 3G

>> Friday, January 15, 2010



Alaaaaa...aku tak sempat nk publish entri baru utk arini..nk wat entri siyes sebenarnya tadi..tapi teralit ngan keje2 aku...maklumla pekerja berhemah..nyehehee. Tp pas aku jenguk blog sorg member ni, terjumpa kontes ni..yeahh..contest lagi..aku ada jumpa sebelum ni..tp tak buat. Mcm contest black n white tu la..lupa terus.

Jadi demi menghapdet blog ku utk hari ni..aku dengan ini mengambil bahagian dlm kontest ini. Gambar yg dipertaruhkan?? Mcm besa..aku kodek je mana yg ada dlm flickr aku. Terima lahhh!!!!!!;



Gambar mak ngan adik laki aku. Adik aku gi usik mak aku..aku kena cepat amek..jadi aku terus snap je...agak blur skit la..tp masih cun gitewwww~~~~ Yeah..mak, kalau menang lagi mmg adiah bagi mak punye..jangan wisau..ahahaha!!!! Lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hatikuuu~~~~~

Sekian utk hari jumaat ni...bubbye~~~~

11 comments:

~0~ January 15, 2010 at 4:52 PM  

hehehe...mmg sporting la mak...caya lah

good luck bro

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ January 15, 2010 at 5:01 PM  

ni kes banding idung sape paling muat masok bola golf ke?
wekekeke

HEMY January 15, 2010 at 5:33 PM  

Bard : ekeke..mmg popular

~0~ : thanks

Ayu : lubang idung sapa lebih menjadi pujaan sbnrya kontest ni..ahaha

~wAniE~ January 15, 2010 at 5:49 PM  

popular mak ko..leh lkh kn ko..hahhahah...

sharamli January 15, 2010 at 8:10 PM  

makcik mesti menang pny...heee

k.e.r.i. January 16, 2010 at 2:21 AM  

aku salute kalau dua-dua lubang hidung tu leh masuk guli.
hahaha

HEMY January 16, 2010 at 7:13 PM  

wanie : popularrr

sharamli n dextrike : thankssss

k.e.r.i : hehee...mmg idok le

Erina Asmawani January 17, 2010 at 11:46 AM  

hahaha..kelaka la gambar ni..mase ni adek ko usik mak ko melatah eh?? hpeflly menang lagi kali ni..gud lak ;)

Zul February 1, 2010 at 9:23 AM  

Thankz sebab join...
Maaf lambat wish.. hehe
sebab bz melanda.. haha!
Tarikh tutup dah hampir...
Zas... hehe!
semoga berjaya..

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP