Contest 3G



Alaaaaa...aku tak sempat nk publish entri baru utk arini..nk wat entri siyes sebenarnya tadi..tapi teralit ngan keje2 aku...maklumla pekerja berhemah..nyehehee. Tp pas aku jenguk blog sorg member ni, terjumpa kontes ni..yeahh..contest lagi..aku ada jumpa sebelum ni..tp tak buat. Mcm contest black n white tu la..lupa terus.

Jadi demi menghapdet blog ku utk hari ni..aku dengan ini mengambil bahagian dlm kontest ini. Gambar yg dipertaruhkan?? Mcm besa..aku kodek je mana yg ada dlm flickr aku. Terima lahhh!!!!!!;



Gambar mak ngan adik laki aku. Adik aku gi usik mak aku..aku kena cepat amek..jadi aku terus snap je...agak blur skit la..tp masih cun gitewwww~~~~ Yeah..mak, kalau menang lagi mmg adiah bagi mak punye..jangan wisau..ahahaha!!!! Lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hatikuuu~~~~~

Sekian utk hari jumaat ni...bubbye~~~~

Comments

bEEdLE d' bARd said…
uiks...popular mak ko...
~0~ said…
hehehe...mmg sporting la mak...caya lah

good luck bro
Anonymous said…
ni kes banding idung sape paling muat masok bola golf ke?
wekekeke
HEMY said…
Bard : ekeke..mmg popular

~0~ : thanks

Ayu : lubang idung sapa lebih menjadi pujaan sbnrya kontest ni..ahaha
~wAniE~ said…
popular mak ko..leh lkh kn ko..hahhahah...
sharamli said…
makcik mesti menang pny...heee
dextrike said…
gudluck makkk~ haha!
k.e.r.i. said…
aku salute kalau dua-dua lubang hidung tu leh masuk guli.
hahaha
HEMY said…
wanie : popularrr

sharamli n dextrike : thankssss

k.e.r.i : hehee...mmg idok le
Erina Asmawani said…
hahaha..kelaka la gambar ni..mase ni adek ko usik mak ko melatah eh?? hpeflly menang lagi kali ni..gud lak ;)
Zul said…
Thankz sebab join...
Maaf lambat wish.. hehe
sebab bz melanda.. haha!
Tarikh tutup dah hampir...
Zas... hehe!
semoga berjaya..