Storm Warrior prize might be going away instead of giving away..

Banyak keje..tp masih menyemptkn diri utk menghapdet...

Err..EON call aku tadi pasal storm warrior contest nye price giving ceremony. Mati2 selama ni aku ingat malam esok..ye la..ideally patut wat malam la kan. Upanya pagi sok kul 10.30 pagi..gile ah. Diorg tak pk org berkerja ke??huwaaaa!!! aku nk tgok ok citer tu..tp nk ke penyampaian hadiah tu kat Lot10 nuuu..aku keja cyber..camne nk allocate masa kuar kejap..makan 3 jam gak tu.

Td Rayden staff dia ckp boleh anta wakil..alaa...sapa je yg keje area KL..Housemate aku si Pagoh tu boleh ke ek..aku call dia la nnt. Tp nk nyushkn dia kuar waktu keje..gila ah..mana la boleh. Cam ada harapan tak pi je ni..kalau dh takleh amek camne. Bukan just gi n amek je rasanya. Ni ada ceremony lak.

Td Rayden kata nk tanya dulu camne. Bukan tknak amek Ok wahai EON bank yg baik ati. I'm working in Cyberjaya, how can I sneak away n attend the ceremony in the center of KL? It's far away~~~ Huwaaa!!! Please consider my request to just collect the ticket during the night of the premier which is Wednesday night pleaseeee..It's not that I'm purposely refuse to come. How can I get someone to represent me when everyone is also workingg....Huwaaa~~~

Comments

BabyMocha said…
Pass by from Innit :) Enjoy your day!
Mr PenyuBiru said…
ko kaw tim la ngan org eon tu.mana tau kut² bleh..
Jard The Great said…
uish.. kejam gak diorg wei....... camtuh lak..
mak aii~

gaya gitu pula~~
HEMY said…
Hi Baby Mocha : thank for dropping by

penyu : dia nk kena tnya bos dia dulu

Jard : mmg dh bgtu awal kot..aku je tersalah tgok masa..tp ikut logik..ari kerja pagi2..gila ah..time lunch ke leh tahan lagi

Zara : gitu le nampaknya
imHepPie said…
beli tiket jela 10hengget je haha
Masy said…
chaiyoookkk anul!! moga2 org tu paham laa masalah ko ni hukhukhuk
syah shah said…
tak agak-agak buat time working hours... hohohohohoh :D :D

adalah jalan penyelesaiannya tu... :D :D
Anonymous said…
ko sedekah jer lah
Mak Su said…
alamak!! ciannyer
HEMY said…
imheppie : mmg la seplo hengget je..tp kalu aku mintk kat ko seplo ko nk bg tak??haaa..jawab2..ehehe

masy : huwaaa...ntah la masy...

syahsyah : tu le pasalnya

FCC : taknak sedekah..taknakkk

mak su : mmg siannn