Nikah dh dia - JanNgigauSamTutKunkRekidongCipan!!!

>> Friday, December 18, 2009




1 Muharam hari ini bagaimana buat anda semua?? Aku dh di rumah, ada atok dan nenek, pakcik2 yg sudah sampai pagi tadi utk majlis nikah adik esok pagi. Majlis dibuat kecil2an sahaja sebab menyambut tetamu nye sekali ngan aku nnt. Jadi buat simple je mcm kenduri doa selamat camtu. Nikah pn buat di rumah.


 



Adik paling kiri tu la yg nak nikah esok..Hmm Hmm..Ni kira langkah bendul ni..aku tak kira aku nk mintak adiah langkah bendul kasut time nikah nnt..kalau tak, aku cakap tak sah..Ahahahaha!!!


Adik aku ni dulu yg paling mengikut aku sbgi ketua masa kecik2..partner in crime la org kata..mana aku pergi dia nk ikut. Bila aku saja tgglkan dia..dia lari smpi kena langgar basikal..ahaha...basikal pn boleh langgar dia..mmg kelakar bila ingat dia berpusing ikut roda. Masa tu aku garang, kalau diorg2 ni wat tak elok aku tampar je on the spot.

Bila start form 5 aku jadi slow n cool. Takdela marah2 n baran. Masa tu mmg aku dpt rasa lagi rapat ngan adik2 aku..Aku abang yg best la masa tu smpi skang...ahahaha!!! Nak kawin dh adik aku ni. Semoga dimudahkan segala cabaran dlm alam perkahwinan. Teman hidup dia pn Alhamdulillah kami approve la perangai beliau.

Dia bukan lagi adik yg dulunya aku bagi nama panggilan JanNgigauSamTutKunkRekIdungCipan!!!!
Ahahahaha!! Tkyah la bgtu macam mana leh dpat sume nama tu..ehehehe

11 comments:

sharamli December 18, 2009 at 5:29 PM  

tahniah..

sem0ga kekal ke akhir hayat...

sharamli December 18, 2009 at 5:34 PM  

da tukar p0n setting c0mment..

HEMY December 18, 2009 at 6:17 PM  

Sharamli : hehehe..rasa mcm yg pop up lagi senang..tp sebab template ni kacau skit..wat gaya ni la

zella December 18, 2009 at 8:21 PM  

xdpt bygkan klu adik2 yg kawen dulu
sbb kami sgt rapat...

anyway,semoga berbahagia to your sister! =p

HEMY December 18, 2009 at 9:02 PM  

Thanks Zella...yg penting bahgia..tak kisah la sapa

~mrs azmi~ December 18, 2009 at 9:03 PM  

panjang gilos name manje utk adik ko tu?

tahniah utk adik ko tu!

bEEdLE d' bARd December 18, 2009 at 9:16 PM  

aiyo..pnjgnye nama gelaran adik ko..hehe

Dak Wan December 19, 2009 at 7:45 AM  

Teman kawen last... hampeih, anak sulung yg paling last kawen.

syah shah December 19, 2009 at 9:49 AM  

tahniah untuk adik ko..

WEeeeiii... yang dapat adiah kalau langkah bendul cuma orang pempuan jaa... lelaki tak dapatlaa... hohohohohohoh

Jard The Great December 19, 2009 at 5:51 PM  

hehehe... da tukar template ar! cun!

HEMY December 19, 2009 at 10:46 PM  

Mrs Azmi : ekekeke..mmg panjang..gabung semua

dak wan : ye ke??byk adiah tu leh claim..ahahaa

syahshah ; sapa yg setkan rule tu??tak kira tak kira..nk jugak

Jard : ekeke..header dia mung tak perasan ke??

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP