Kerja ku indah

Walaupun tak dapat tgok citer storm warrior malam tadi, aku redha je la. Apa nak buek..tak dapek nk tgok aksi2 kung fu pedang setiawan yg mana aku rasa kali ni punya director dpt memberikan impak maksimum tanpa perasaan penipuan yg begitu nyata pada penonton.

Lepas tak dpt amek tiket..maka malam tadi layan tenis la utk 4 jaam. 7-11..mmg puas hati. Pagi ni bangun lmbt. Smpi opis 11.20 pagi..ahaaha!! sangat gampang. Duduk2 je bos tanya "ngape?". "Err..takde alasan bos..mmg lambat". Ahahahaha!! tkpe la..aku balik la lmbt skit..skit je la tapi..ekekeke.

Baru duduk belek2 emel, manager ajak lunch. Lunch yg tertunda dr hari tu sbb performance team kami bagus. Haa..amek kau..baru keje sejam..kuar lunch. Ni baru balik. This is the only part of my job that I love the mossstttttttt...

Sengal2 la badan. Adakah aku sudah tua dan tak mampu utk main smpi 4 jam dan terus tido tanpa mandi??ahahaha!!! Adakah kerna tak mandi n terus tido wat aku sengal2 ubi dan terus dtg lambat?

P/S : aku rasa nk berendam la..gi air terjun or pantai..sambil staring boobs utk kasi umur lebih panjang mcam dlm artikel star baru2 ni...jom jom


Let's beachinggg

Comments

Dear Hemy,
datang opis jam 11?
wahaha..
lewat sangat tue..

mujur manager sportin jek..
Jard The Great said…
nope.. sbb ko malas je ... ehehehe
Masy said…
ni yg malas niii kang ko dok stare2 kat aku, aku rendam kamera ko dlm air tu kang ahahahahhah

nanti kompem blk la weh. aku nk pegi ni
Mak Su said…
ahaks... stare, jangan tak stare. hahaha
~0~ said…
hahahhaaa....bahaya...
HEMY said…
LOL : bukan sengaja. tp keje siapp

Jard : haha..bukan bukan

Masy : John meseg kata mggu depan. alaaa..kalau aku stare time ko tak prasan punyeee

Mak su : see..mak su pn suh stare..ahahahaha

~0~ : ekekeke
bEEdLE d' bARd said…
xboleh dh peluh2 main xmau mandi..huhu
imHepPie said…
xdpt tgk kungfu pedang setiawan nih ko gi la setiawan perak pon boley
Mr PenyuBiru said…
ko kena pekena sauna,kasi kuar seme toksin.baru badan ringan.hehe
dextrike said…
besh gile dtg koi 1120..
haishhh.. kan bes klo kelas pon leh wat lambat2 camtuh.. ahaksz! :D
HEMY said…
BARD : kadang dh kena aircond kering dh sume peluh..so tido je

imheppie : hahaha..buleh juge

Penyubiru : kuar duit plak dah..takde cara yg tak pakai duit ke?

dextrike : buleh je gi kelas cmtu..aku buat dulu..grad je
Anonymous said…
aku kalau keja jam 11... makan kul 12.30

kalau keje ptg... masuk je pg kafe terus makan

lg best

haha
moment said…
korg asyik mkn je time keje..

tp xbsr2 pun.. huhu