Kerja ku indah

>> Thursday, December 10, 2009

Walaupun tak dapat tgok citer storm warrior malam tadi, aku redha je la. Apa nak buek..tak dapek nk tgok aksi2 kung fu pedang setiawan yg mana aku rasa kali ni punya director dpt memberikan impak maksimum tanpa perasaan penipuan yg begitu nyata pada penonton.

Lepas tak dpt amek tiket..maka malam tadi layan tenis la utk 4 jaam. 7-11..mmg puas hati. Pagi ni bangun lmbt. Smpi opis 11.20 pagi..ahaaha!! sangat gampang. Duduk2 je bos tanya "ngape?". "Err..takde alasan bos..mmg lambat". Ahahahaha!! tkpe la..aku balik la lmbt skit..skit je la tapi..ekekeke.

Baru duduk belek2 emel, manager ajak lunch. Lunch yg tertunda dr hari tu sbb performance team kami bagus. Haa..amek kau..baru keje sejam..kuar lunch. Ni baru balik. This is the only part of my job that I love the mossstttttttt...

Sengal2 la badan. Adakah aku sudah tua dan tak mampu utk main smpi 4 jam dan terus tido tanpa mandi??ahahaha!!! Adakah kerna tak mandi n terus tido wat aku sengal2 ubi dan terus dtg lambat?

P/S : aku rasa nk berendam la..gi air terjun or pantai..sambil staring boobs utk kasi umur lebih panjang mcam dlm artikel star baru2 ni...jom jom


Let's beachinggg

13 comments:

LotsOfLove-Pearls December 10, 2009 at 3:14 PM  

Dear Hemy,
datang opis jam 11?
wahaha..
lewat sangat tue..

mujur manager sportin jek..

Jard The Great December 10, 2009 at 3:23 PM  

nope.. sbb ko malas je ... ehehehe

Masy December 10, 2009 at 3:54 PM  

ni yg malas niii kang ko dok stare2 kat aku, aku rendam kamera ko dlm air tu kang ahahahahhah

nanti kompem blk la weh. aku nk pegi ni

Mak Su December 10, 2009 at 4:04 PM  

ahaks... stare, jangan tak stare. hahaha

~0~ December 10, 2009 at 4:26 PM  

hahahhaaa....bahaya...

HEMY December 10, 2009 at 4:27 PM  

LOL : bukan sengaja. tp keje siapp

Jard : haha..bukan bukan

Masy : John meseg kata mggu depan. alaaa..kalau aku stare time ko tak prasan punyeee

Mak su : see..mak su pn suh stare..ahahahaha

~0~ : ekekeke

bEEdLE d' bARd December 10, 2009 at 8:32 PM  

xboleh dh peluh2 main xmau mandi..huhu

imHepPie December 10, 2009 at 9:49 PM  

xdpt tgk kungfu pedang setiawan nih ko gi la setiawan perak pon boley

Mr PenyuBiru December 11, 2009 at 1:01 AM  

ko kena pekena sauna,kasi kuar seme toksin.baru badan ringan.hehe

dextrike December 11, 2009 at 1:15 AM  

besh gile dtg koi 1120..
haishhh.. kan bes klo kelas pon leh wat lambat2 camtuh.. ahaksz! :D

HEMY December 11, 2009 at 1:42 AM  

BARD : kadang dh kena aircond kering dh sume peluh..so tido je

imheppie : hahaha..buleh juge

Penyubiru : kuar duit plak dah..takde cara yg tak pakai duit ke?

dextrike : buleh je gi kelas cmtu..aku buat dulu..grad je

Fatt Chin Choy December 11, 2009 at 3:44 AM  

aku kalau keja jam 11... makan kul 12.30

kalau keje ptg... masuk je pg kafe terus makan

lg best

haha

moment December 11, 2009 at 6:10 AM  

korg asyik mkn je time keje..

tp xbsr2 pun.. huhu

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP