CONTESTO de LOUR

>> Wednesday, December 23, 2009



Terjumpa contest yg dianjurkan oleh Incit KameraX ni. Hadiah dia mungkin tak valid dh utk aku...tp kalau menang leh je bagi kat mak aku..dapat pahala..ahaha!! nak tau adiah apa?? Korg belek la sendiri blog incit KameraX ni utk lebih lanjut yeeee..Klik Klik!!

Dia pny syarat pn sangat sempoi..tkyah nk follow..mcm kadang2 contest tu..blog dia ada empat belas..empat belas sume tu dia suh follow sebagai syarat penyertaan..ahahaha!!! Aku try je la gmbar2 yg mmg dh ada kat flickr aku ni utk contest tu. Wahai incit kameraX, harapnya ada markah bonus la utk karya asli...ehehehhee;



Sindiket jual kismis 

Ini adalah gambar kandid yg aku amek. Dalang pada sindiket jual kismis yg memanipulasi kanak2 buat muka seposen dan mengatakan mak diorg sakit kanser, kadang sakit hati, sakit lelah apa sume. Duit dpt kat diorg ni la...mwuhehehehehe

bling selipar 

Ni pulak lukisan aku utk salah satu entri aku yg penah dipublish berkisar tntg memori mainan kampung..mmg bestttt!!!

senyuman yg kurang cantek 

Ni gambar yg diambil curi2 oleh gadis yg sangat admire mamat baju putih ni. Tp sbb cemburukan badan kurus slim mengiurkan beliau..yg amek gambar ni wat dajal letak caption camni.

The backbone 

Ini gambar terbaru lepas kenduri nikah adik daku...ehehehe.

Wokeh..sapa nk join sila lah..Berbaloi2....ekekekeke

10 comments:

HAZWAN17 December 23, 2009 at 9:06 PM  

bnyak btol contest2 akhir2 tahun ni

Mr PenyuBiru December 23, 2009 at 9:47 PM  

banyak contest ko layan,harap² sangkut la baru satu dua.bleh aku tumpang sekaki.ngeh3..

Erina Asmawani December 23, 2009 at 11:24 PM  

bro..ku join jugak..hehe..thanx for the info ;)

Dak Wan December 24, 2009 at 1:39 AM  

Macam besh jewr :) Join gak kot?

Pocket December 24, 2009 at 1:40 AM  

waaah!!
lukih n scanned yer main tuju kasut tu,
pandai melukih yer:D
sikit teringat zaman 1980an nyer gila gila:D

zella December 24, 2009 at 8:43 AM  

br join 1 contest jer...
byk org invite msk contest
tp smuanyer nk kena jd follower...
adeh...
=p

syah shah December 24, 2009 at 9:34 AM  

hahahah tak buleh blah betul caption gambar... Kih kih kih kih :P :P

Mak Su December 24, 2009 at 9:56 AM  

letak gambar candid? nanti maksu nak lawat ler itu blog kameraX... manalah tahu, kot depa terima gambar di sebalik pasu bunga,hihihi

Masy December 24, 2009 at 10:10 AM  

cissssss gambar fitnah ke atas aku tu. tp takpe.. klu menang, cam biasa la.. hahahahh takde ah. moga berjaya laa

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP