Candid Photo Contest

>> Saturday, December 26, 2009

 
 
Terserempak entri contest candid ni kat blog cik Jard. Huhu..bila aku godek flickr aku, ada la satu ni je gambar candid..sbb sll nya aku yg candid gambar orang. Maka aku pertaruhkan je la gambar ni..ahahaha. Haa..sapa yg nk masuk kalu, sila la ke blog incit Halim ni. 

Mekasih le kasi meriah dunia blog wat contest. Smmgnya dengan menganjurkan contest akan menaikkan trafik ke blog anda. Satu medium terbaik utk mendapat lebih ramai blog friends and readers. So, gi la join dan tgok syarat2 yg sempoi je dlm blog beliau yeee.



Mengenai gambar ni..ni kali pertama aku jumpa budak Danish selepas byk kali gak dok sembang ngn mak dia, ex team mate aku masa kat shell wisma chase perdana dulu. Bila jumpa..aku excited gak nak layan budak ni. Then budak ni smpi2 je kat mjllis harijadi anak kawan kami ni terus dok tunjuk swimming pool yg dia panggil beach itu.

Aku pn terus amek peluang. "jom kita gi tgok beach" smbil pegang tangan dia gi tepi swimming pool tu. Tak sangka kawan aku snap gambar aku borak..n being friend ngan dak Danish tu..Kalau tgok gambar tu..aku tgh tgok tangan dia dok watpe. Aku sll perhati budak pny behaviour kalau dia malu, dia penat apa dia buat..ni kira sign yg Danish tu tgh malu ngan aku pes time kenal dia dok pulas2 ujung baju or sometimes just his own fingers.

Hehehe..harapnya dapt jumpa lagi budak Danish ni..Ok..harapnya aku qualify utk contest mu incit halim.

12 comments:

Jard The Great December 26, 2009 at 12:26 PM  

alaaaaaaaa............... suwitnya gmbr neh... cesss......... hehehehe

zonaku December 26, 2009 at 12:32 PM  

ko nmpak sgt penyayang dlm pic nie

syah shah December 26, 2009 at 12:37 PM  

ada ciri-ciri bapa yang penyayang nih... Gamba sangat cumel... Heheheheheh

Err... kena gambo diri sendiri ye? Aiseh, selalu aku jaa kandid gambo orang nih... Ai kan camera-shy... Kikikikik :P :P

sharamli December 26, 2009 at 1:18 PM  

c0mel sgt...

amek peluang pegang tgn..ha..lembut kan?
rasa mcm nak pegang kuat2 xm0 lepas tgn budak2 ni..

niesz December 26, 2009 at 1:25 PM  

comey2..hihi..gud luck yer..

ada December 26, 2009 at 5:38 PM  

comel.. kaki dia pon comel... hihi

green December 26, 2009 at 7:04 PM  

moga menang..ak pun nak join..

Mr PenyuBiru December 26, 2009 at 8:45 PM  

seb baik ko bagitau ko sedang tengok ape, sebab aku dah pikir lain dah, aku ingat ko sedang tengok dia punyer tut tut. cam fidofilia lah plak.muahaha...

~0~ December 27, 2009 at 5:08 PM  

sexy la pose si danish tue...hahahaha

Masy December 27, 2009 at 10:59 PM  

ni sume praktis laa ni.. tahun dpn dah leh wat latihan amali dah hahaahah

si penyu tak sudah2 dgn idea lusyahnye :p

Erina Asmawani December 28, 2009 at 10:38 AM  

de ciri2 ayah mithali dalam pic ni ;) nice~

HEMY December 28, 2009 at 4:31 PM  

Jard : ekekeke..ko doa kan la aku menang ye..ahahaha

Zonaku : bukn dlm gambar pn mmg penyayanggg

syahShah : tak silap aku gambar sendiri.pyah gak.seb baik ada

sharamli : hehehe..

Niesz : thanks

ada : aku ke comel??ekeke

green : join jeee

penyubiru : aku dh agak dh..tu yg aku kena eksplen tu..

~0~ : sexy yg cumei

masy : fuh..latihan amali...i loikeeee

erina : mekasih...

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP