Always be my baby contest

>> Monday, December 28, 2009

Nk update blog pasal kenduri kawin adik aku..tp gambar tak trasnfer lagi..aku layan contest la.. terserempak contest ni kat blog Jard. Ehehehe..Contest yg sempoi ni telah dianjurkan oleh Cik Azfar a.k.a Miz Teru2 Bozu. Ada byk sebenarnya gambar aku ngan baby2 ni..sbb aku kan mmg suka budak. Tp sebab nk satu je..hmm hmm..setelah dipilih2 direnung2..aku nk letak gambar ni;


Awww~~~ come on la~~~ Jantan cium buat peeee woiiii~~~~

Gambar dengan Muhamad Najmi yg diambik oleh kawan aku.Ni je sekali jumpa Najmi. Tk jumpa lagi lepas tu..asik buzy balik kmpung almost setiap weekend utk kenduri kendara. Nnt ada masa Baba jumpa lagi ye najmi...owkh..aku la godfather budak ni..errr..mcm dh 4 org je aku lantik diri sendiri sbg godfather..ahahaha.

Alang2..aku nk letak la gambar godson aku yg lain..ahaha..gambar yg bawah ni saja2 tau cik Azfar..Jgn disqualified plak..tp kalau nk dijadikan pemenang plak gambar2 bawah ni apa salahnya..ekekeke. Tp yg utk official contest dengan syarat sekeping adalah di atas itu yeee..

Flying with mee

Ini Godson sulung aku nih..ekekeke..Zaffar...Dada rindu banget wohhh..sama kamuuuu~~~.


Ni Godson kedua aku...Fahim. Anak kawan baik aku...Hehehe..pn rindu banget deh sama kamuuu...takde plak gambar ngan Fahim..Kena amek ni nnt



Ni Godson ketiga gue...Namanya Rayyan. Nk tgok gambar dia lagi leh la ke blog ibu beliau.. Dada tak jumpa lagi sama Rayyan..try la weekend ni kalau tak balik kampung..asek bz balik kampung je stat Rayyan lahir..

Haaa..si Najmi tu gambar first, godson keempat gue..hehehee..ada 4 dh sume..yeahhh..Ni official kot..ke ada ibu bapa yg tak ngaku aku godfather kacak caring anak mereka??ahahahaha!!! Kalau jadi pape kat korang..dh takde sapa nk jaga diorg..wasiatla kat aku ye..=]

Ahh..rindunya kat diorg sumee~~~~

20 comments:

green December 28, 2009 at 6:59 PM  

alololo..bdak kecik mmg comel..


bkn ko.

:P

Jard The Great December 28, 2009 at 7:28 PM  

ahahaha... chumel lak gmbr pertama....

HEMY December 28, 2009 at 7:55 PM  

tapi aku kecik gak greenn...

ekeke..mekaceyy jard

Farhana December 28, 2009 at 8:03 PM  

Ouh.. Suweet lak nengok gambor tuh.. Hehehe.. Baby tu laa yg suweet.. Ahaks.. ;)

Hasnor December 28, 2009 at 10:27 PM  

hahaha...waahhh tau x pe...godfather x lawat2 lg rayyan nih..

moment December 28, 2009 at 10:33 PM  

kiss smpi nmpk urat leher tu.. bersungguh betul ko.. hahah

{lumut} December 28, 2009 at 10:36 PM  

pergh..comelnye kau ngan budak kecik tuh..maksud aku gaya kau amik gamba tuh.
kang tkot org igt aku nak mengayat.haha

niesz December 28, 2009 at 10:40 PM  

comey2 nyer..geram!geram!

bEEdLE d' bARd December 28, 2009 at 11:48 PM  

ler, gmbr ngn anak sendiri bile plak?

HEMY December 29, 2009 at 12:39 AM  

Farhana : =p

Hasnor ; hmph..tu la pasal...

moment : eekekeke..love yg betul2 ikhlas tu namanya

lumut : mekasey

niesz : jgn geram ngan aku sudah

bardd : yg tu kalu..kena produce dulu...ahahaha

Pocket December 29, 2009 at 1:23 AM  

waah, pocket pun buleh buat jgak nii!
tp nak amik baby besor buleh tak?
(keluar tajuk trus hahahahah)

suka gambo first :D

zella December 29, 2009 at 9:00 AM  

wah...cantik gmbar yg first tu...
sifat bapa penyayang... =p

lagenda December 29, 2009 at 9:24 AM  

Salam Ziarah......

Comelnya baby tu apa pun thank kerana menziarahi blog saya k

syah shah December 29, 2009 at 9:54 AM  

somel-somel anak-anak itu suma... Heheheheheh :D :D

Aihhh... Aritu kata gelar diri Abi.. Nih Baba la, Dada laa... Mane satu nih weiii?? Kang kompius kang... Har har har har har :P :P

~0~ December 29, 2009 at 9:57 AM  

da tiba masa utk ko jadi bapak...

HEMY December 29, 2009 at 10:23 AM  

Pocket : contest tu biar aku yg buat pocket..ko join nnt..ahahaha

Zella : blushing*****

lagenda : heee=]

SyahShah : tgh tggu baby tu sendiri nk pggl aku apa..haaa

~0~ : yeahh..mmg pn

Anonymous,  December 29, 2009 at 11:40 AM  

comei-comeinya, especially gambar yang first tu... moga berjaya :)

(mak su)

ღ TeRU²bOzUღ December 29, 2009 at 3:17 PM  

heee.. so cute! bape umur budak kecik tuh?

hehehe..

btw, thanx 4 joinin! =)

ada December 29, 2009 at 4:55 PM  

comel nye.....


.

.


.


godson.. bukan godfather.. hahahaha

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP