weekend ku

>> Monday, November 2, 2009

Baru lepas telan pil antibiotik yg misi suruh habiskn, ubat demam utk pencegahan dan ubat batuk. Mata terus terkebil2 berat, sambil dilambai2 oleh sang bantal empuk atas sofa. Tanpa sedar tahu2 aku sudah tertidur atas sofa smbil dengar astro yg terpasang separa sedar. Aku terbangun bila housemate aku bukak durian yg dibawa nya dari kampung.ekekeke. Dpt la mkn 2 ulas..sebijik je. hehee..tp mmg syiokk. Kalau dpt bedal yg kat dusun kat best. Nk yg free je. Eekekeke

Aku kepenatan juga la hari ni lepas seharian main sepak takraw kat PERSADA Sungai Besi. PERSADA ni tmpt di mana mereka2 yg terjebak dengan dadah dipulihkn. Ahlinya berpakaian t-shirt putih dan berseluar hitam. Mcm kat dlm kem askar. Tp mungkin kami dtg hari minggu dn kebetuln masa yg dibuka utk org luar, kami tk nmpk sgt cara kehidupan sebenar diorg kat sana.

Aku dpt johan main tadi. Sama level ngan kami ada la dlm 4 team, yg lain sekali sekala je sepak bola. Jadila..dpt duit Rm150, sorg dpt la Rm50 and ada hamper la. Puas gak men. 2 minggu gak tak dpt main takraw sbb asik ujan je ptg2..aku lyan tenis je. Johan plak..ekekeke.

Bangun2 td tgok Mystar LG. Mcm biasa mmg lyan time screening je. Lawak tgok mcm2 peel diorg ni. Yg suara tak sedap lgsg tu..heran tol cmne diorg leh tak sedar suara tu mmg tak sedap. siap leh tak puas hati ngn juri. Ada yg mak siap backing tak puas hati...mmg la betul mak nk bagi sokongan..tp kadang jujur lagi baik mkcik..bila tgok anak kita tu nyanyi siap kemut habis sengau..jgn la kata "ko berbakat anak ku". sian anak tu..ditipu..


Yg sorg lg makcik tu best plak. Sanggup gak layan kerenah anak dia. "makcik suh cari keje je..tp dh dia minat. Camne ni..asik tak dapat je". Yg ni lak kes mengejar impian..bagus nk kejar impian tu..tp sbgi hobi or sampingan buleh la. Kalau mmg tau suara tu tak berapa..jgn la bulatkn tekad jadi penyanyi..yg menang2 tu sume pn tak kuar album. Huhuhu

Tp apa pn..teruskan la mencuba semua ye. Kalau tak..tak terhibur lak kitorg gelak2 kat umah tgok. Ekekeke

16 comments:

arianna adrizal November 2, 2009 at 2:57 PM  

hahaha aku pon tgk gak smlm tp voring vetul. tdo lagi baek!

imHepPie November 2, 2009 at 3:00 PM  

weekend ko cambesh je..apsal aku rasa wekend aku d lipis nih sgt membusankan

HEMY November 2, 2009 at 3:08 PM  

ekeke..aku suke part yg membodohkn diri ni..ekekeke

Imheppie, ko mai la sini aku teman cm wafa..ahahaha

ViLdA FiDa November 2, 2009 at 3:29 PM  

waaaaaaaaa..mintak blanja cekelat 2 ketull

syah shah November 2, 2009 at 4:46 PM  

demam-demam pun sempat lagi pi takraw... syabbasshhh... hik hik hik :P :P

aku sakit hati sebab ada mystarz... Mana SUPERNATURAL AKUUUUU??????? Geram sungguh laa tv3 nih... Rasa cam nak maki hamun jek... Mueheheheheh : P:P

Masy November 2, 2009 at 4:47 PM  

aku ade tpikir nk wat entry psl ni gak td tp kensel sbb aku tau ko mesti buat punye huahaahhaha

Mak Su November 2, 2009 at 5:26 PM  

kih kih kih, maksu tak tgklah star star tu....

a/biotik kasik makan sampai abis :)

sharamli November 2, 2009 at 5:51 PM  

da xde masa nak tgk..kalut nk exam..hu3

HEMY November 2, 2009 at 7:58 PM  

vilda : kalau nk mai la ke umah..ekekeke

SyahShah : hehe..siap menang tauuu..ekekeke

Masy : ahaha..kita kan ada kemistri gitu

Mak su : mmg lagha pn rancangan ni mak su..tp time awal2 saringan ni plg best nk gelak

sharamli : hahaha..siannya org exam

- j o h a r i - November 2, 2009 at 8:00 PM  

tahniah la beb dapat johan sepak takraw..pasni try la plak masuk my star lg tu. mane tau boleh jadi johan gak, huhuhu

Zaidon November 2, 2009 at 10:34 PM  

waa.. main takraw sampai dapt hadiah, bagus betul la ko ni :)

Mr PenyuBiru November 2, 2009 at 11:07 PM  

dah lama aku tak tengok tv.huhu

Fatt Chin Choy November 3, 2009 at 12:31 AM  

waktu singgah beli nasik semalam aku tengok satu jejaka menangis... ketuk kepala aku

adedede... tu pun nak menangis ke

@xiM November 3, 2009 at 8:25 AM  

aku pun tengok mak budak yang nyanyi lagu hazami mungkir bahagia tuh..Haram jadah tak sedap lansung!!buweekkkk

k.e.r.i. November 3, 2009 at 10:44 AM  

aku yang suara sedap pun malu nak gi ujibakat.
lalalalala~

HEMY November 3, 2009 at 1:22 PM  

Johari n Zaidon : alang2 main..lgpun suka2 je..tetiba termenang plak kan..

Penyubiru : ahahaa..yg ko tgok je tv tu wat pe..tonton la..ahahaha

FatChinChoy : hero jepun menangis apa..uhuhu

Axim : eekeke..tu la pasal..tak jujur kat anak betul..ahaha

Keri : tulah...sama la kita

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP