Sapa bilang gadis melayu tak menawan..

Musim hujan dh bermula. Mlm tadi alhamdulillah sempat main satu set sblum hujan turun mencurah dengan pantas dan sekejap. Ku ingat lenjun la kiranya pulang ke rumah..tp rupanya dh tak hujan pulak on the way balik. So, mujur juga. Kot terdemam pulak kan. Hujan skang bukan bersih sgt dh.

Sempat la design balik tu 2 lg page utk album kawan aku si Zaim tu. Yeah..sikit lagi..dh lebih separuh dh. Mlm ni aku akan buat lagi 2 page insyaAllah. Hopefully sabtu ni aku leh anta printing lah. Turun s.alam..ada yg mau date ngan aku?? Hehehe!!

------------------------------------------------------------------------------

adlil n Nurul

Oh gambar atas adlh satu drpd gmbr yg aku amik umah klien sabtu lepas. Umah besar klien aku tu..tema turqoise dia mmg cun beb..sangat menawan. Aku mmg nk buat warna ni utk turn aku nnt. Tp cm dh busan plak byk kali nmpk pasangn pakai warna ni. Cm stick pada warna pink je.

Comei2 lak tu aweks2 kat kenduri tu..Hehhehe. Sib baik la aku ni dh tunang. Kalau tidak..panjat daun la juge..ahaha!! tp aku ni kan pemalu riang..tak berani la I..ekeke. Ada band2 yg menyampaikn lagu..meriah weh..ada gamelan yg aku dengar lagu cm sama je sume yg dimainkan. Ada corner amek ABC, rojak buah. Tp time aku order dh abeh..demmm..

Satu band tu penyanyi nye pn tantekkkk..siap juget2 skit..uhh..cair cair..ahahaha. Then sedara pengantin pn ada band dia sendiri. Gadis baju kuning kat bawah ni vokalis dia..sedap gak suara..bawak lagu yuna ngan lagu yg tajuk 'kantoi' tu..lagu bunyi gitar irama twist tu pn ada. Mmg meriah la kenduri dia. Nk joget je rasa..ahaahaha!! Lagi gambar ada masa aku aplod di efendism ye..

manis belaka

Ni le antara gadis2 manis yg ada. Tp a bit poorly done la blurry effect tu. Balik ni aku wat elok skit. Ni pg tadi baru tacap time mata tu rasa berat je..huhuhu..Korg semua mmg memuah..ehehe. Lg memuah kalau leh jd awek kite..ahahaha!!!

Comments

syah shah said…
memang dasar lelaki sungguh... dah tunang gatal jugak... dah kawen sok pon masih gatal... chiss betul... hahahahahah :P :P
joegrimjow said…
manis pon semua xlepas spm lagi mana padan ngn ku
aigooo
HEMY said…
syahshah : ahahahaha...itu kan ke baik sbg penentu yg aku bukan gay..ahahahaa

Joe : olrait la tu joe...time ko dh establish diorg dh matang..haa..time tu la nk petik buah di dusun
~0~ said…
bila lak majlis tuan empunye blog nie??hehhehe
bEEdLE d' bARd said…
rugi2 aku dah ade photographer untk majlis nnt..kalo x aku suh ko jek..free kan? hehe.. =P
Masy said…
bdk2 skolah lg neh.. taste bkn main lg hahaahahahahha
ViLdA FiDa said…
manyakkk cantekkkk itu amoi..
HEMY said…
~0~ : insyaAllah tahun depan

Bard : haah..free minum ko bagi kan..makan skali..ehehe

Masy : budak sekolah tu nnt jadi budak dh tak sekolah gak kan...

Vilda FIda : hehehee....
sharamli said…
nak sapu 7 7 awek ni ke?
zonaku said…
tipikal men.. but betul gak, at least ko bercitarasa pada pompuan.. bkn jantan..... ker2-2 ko ada selera?
*~ aRaBeLLa ~* said…
mantap betui yg belah kiri sekali yg baju kaler biru..ekeke
dextrike said…
ish ish, ckop2 laa ngan satu bro..
green said…
tu la nasib baik dah tunang

kan3
Erina Asmawani said…
oit..ni klo si cembam tau ni konfirm merajuk 44 hari..hehe..turun shahlam mai singgah fradoo ok!
HEMY said…
sharamli : mana yg mampu sudah la..ahahaha

Zonaku : ahahaa...tak kose aku dua2

Arabella : hehehe...pn sweet juge

dextrike : manusia kan tamak

green : haahaha..

Erina : ahahaha...nnt aku bwak cembam ke s.alam kalau ada rezeki layan fradoo
k.e.r.i. said…
yuna ade lagu kantoi?
ke aku tak tahu?
setahu aku zee avi je.

nice job bro.
lama tak nampak senjata tembak ko.
huhu
HEMY said…
k.e.r.i : mksud aku budak tu nyanyi dua lagu, yuna and zee avi tu

jom le lepak dan menembak
mai_za said…
cantik pic nie...mmg pro ler ko mik gmbr..agak2 klu aku nk suh ko leh dpt murh ke ??? 7 thun lagi x nek harga kn ??