Muhammad Najmi bin Jimmy

my first custom design 2

Sangat penat n rasa mandom balik dari kenduri kawin kakak aku. Tp aku tak sempat aplod lg gambar. Jadi aku apdet n3 baru ngan gambar yg aku uplod mggu lepas. Kalau anda masih ingat pasangan di atas..kawan baik aku yg merupakan klien official pertama aku dh pn bergelar ibu dan ayah pada seorg hero!! Anak mereka dilahirkn dengan selamat secara normal dengan berat 3.7kg ke 4.2kg tak ingat di Hospital Sungai Buloh pd 27.10.2009.

On the hand of his mom

Hero mereka diberi nama Muhammad Najmi bin Jimmy bin Jamil. 2 minggu lpas baru berkesmptn menjenguk Nora. Jimmy takde masa kami dtg sebab berkerja. Sangat sihat..tgok la mak dia kan..wahahaha!!! Semoga dengan kehadiran Najmi, akan mengeratkn lg hubungan mereka dn melimpahkn lagi rezeki pada keduanya..amiiiinnn..

Najmi

Tu dia Najmi. Dh kitorg kacau2 baru bangun.

THe kiss of the godfather

Najmi and I..hehe

Mekasih pada Ajak shohib yg merakamkn gambar aku n najmi ni..Tetiba aku rasa gigi aku yg berterabur tu seksi dlm gambar ni..ekekeke.

Ok..back to work..Cembam ada kat sini. Blik keja gi melepas rindu kasih le..ekekekeke

Comments

~0~ said…
da boley da jadi ayah tue bro...hahah
anwar said…
aku macam kenal je teknik amik gambar kepala baby tu.. hanya kau dan aku je tahu.. (p/s: kalo kau lupa.. kau tunjuk aku buku tu, ttg baby.. muhahahhaa)
Mr PenyuBiru said…
lepas dukung anak orang tu, ko jangan buat anak ngan anak orang plak yer.hehe..
sharamli said…
eleh..mesti xsab0 nk jmpak cembam dy kn...
niesz said…
wa..congrate ye..
Anonymous said…
bila ko nak kawen ni?
cepat2... haha
nanti anak pun cepat keluar
green said…
secomel diriku..eceh..
zonaku said…
cumel.. but ko jgn ajak cembam buat anak lagi.. sabo dulu ok!
Masy said…
sangap je budak tu time ko cium dia hahah tp kiut2. ko rilek2 nul, dah x lama dah nk masuk thn dpn ni hahahahah
syah shah said…
3.7 atau 4.2?? mak oi... gila beso baby dia.... isk isk isk isk...
Mak Su said…
kenapa budak tu jelir lidah kat hemy? oohhh, hemy buli dia ek?
ku tak sempurna said…
ekekekeke...

mmg seksi gigi u dlm ni :P lol


psssttt : mcm dah tak sbr nak ada anak sendiri je gayanya... cembam!! apa lagi....