2nd place storm warrior contest

>> Monday, November 30, 2009

Lamanya tak berblog terasa..byk benda nk di kongsi..tp byk juga kerja di opis..smpi umah lak lambat disbbkan bersukan smpi kul 11 mlm camtu..hehehe..kesuntukan masa la plak. Ni pn tak tido semula pas subuh..kalau tak..mmg tkde masa la..nk tenet pn kena korbankn tido plak skang..aahaaha!!

Takpe..pes n fomos..aku dpt 2nd prize utk pertandingan storm warriors EonBank hari tu..ye..gambar flying kick dengan pedang tu..caishh..sipi lagi nk dapat handphone hadiah pertama. Hadiah plak mmg tempat pertama je weh. So utk tempat kedua aku dpt berjumpa ngan hero2 storm warriors yakni Aaron Kwon n Ekin Chen. Aku takde la Fana sgt nk jumpa. Ekin Chen tu aku suka masa jadi Ketua Samseng dlm citer Young n Dangerous yg nama dia Chan Hor Nam masa tu..mmg cool n kena betul la expresi muka dia ngan watak.

So, berjumpa ngan aktor ni sbnrya malam ni kat Aloha KL Jalan P. Ramlee..Tp rasanya tak pergi la. Nk men tenis Ada sapa2 nk pergi. Utk dua org..makan2 n amek2 gambar. Kalau ada yg nk sms aku je senang..aku akan call organizer kalau leh bg kat org len..means org len collect. Malam ni tau.

Mggu depan pny rabu baru tgok wayang dia premier screening. Haa..yg ni mmg pi la..syiok pny..free la katakan. Hmm..alhamdulillah..semenjak mlm menang citer 2012 dan bertekad mahu jadikan hobi dan dilafazkn depan Jard..dh menang lagi utk kali kedua. Yeahhh..Yg Ninja Assassin tu tak menang sbb aku drop komen je..tak wat entri. Huhuhu!!! Hmm..tggu kptusan Mister Potato la plak kot ada kena sipi2 juge...yeahhh!!!!

Tp aku pn kompius sbb takde plak letak nama pemenenang kat nuffnang tu..ke dia letak kat eon pny website..hmm hmmm

16 comments:

Mr PenyuBiru December 1, 2009 at 8:01 AM  

see! kan aku dah cakap, mesti boleh menang punyer. tapi apsal tempat kedua takde hadiah.dapat beg pun jadilah kan,takpun jaket ke.hehe..

pe pe pun tahniah! lepas ni masuk lagi contest.pe de hal.

zonaku December 1, 2009 at 8:22 AM  

waaaa... congrats...

aku hepi untuk ko.. x nak ajak aku ker g tgk premiere??? hehehehe.. muka x malu nie! ofer diri sdr.

Erina Asmawani December 1, 2009 at 10:02 AM  

wahh..bestnye dpt jumpe aaron kwok! ku minat gile aaron kwok mase kecit2 dulu..tihihi..ko x gi ke bro?? neway, congratz..rajin masuk contest nuffnang eh..

Mak Su December 1, 2009 at 10:42 AM  

yeah!!! tahniah hemy!!

tapi mmg nama pemenang tak letak kat nuffnang, letak kat website yang berkenaan jer

LORD ZARA 札拉 December 1, 2009 at 10:43 AM  

huhuhu~
tahniah2~
ni yg nak jemput kamu jadi photographer kalau aku kawen ni~

Masy December 1, 2009 at 11:03 AM  

Aloha tu disko laaa plaak.. leceh arr disco2 ni. aku dah la mmg minat giler kat dua ekor tu. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. camne eh..

adehadehadeh

syah shah December 1, 2009 at 12:02 PM  

tahniah tahniah heheheheh :D :D

ekin cheng aku tak minat... tapi aaron kwok itu pojaan hati... dulu laa tapi... le nih tak heran dah... hihihihihih :P :P

ad3ck December 1, 2009 at 12:31 PM  

ku pong lama tak berblog. last post sama date dgn ko punye last pos gak hehehe. beb jangan lupa amekkan autograf utk ku walaupun ku tak kenal sapa pelakon2nya ehehehe.

HEMY December 1, 2009 at 2:24 PM  

Penyu : ekekeke..mekasih atas sokongan mung

Zonaku : lenkali menang aku ajak hang. Yg ni dh ada org yg punye

Erina : hehehe..dh jadikan hobi

0 : mekaseyy

mak su : ooo..ye ah. mekasih

Lord Zara : sila la jemput..ekekeke

Masy : disko ah??dem...hmmm..takpe tkyah pi la cmtu

SyahShah : mekasey

Ad3ck : aku tak pi jumpa pn..mggu depan baru gi tgok wayangnya

JunJun-Riko December 1, 2009 at 3:12 PM  

hi,

u not going to aloha tonight?
did u inform Rayden from eon bank or Nuffnang?

don let the passes go to waste coz there are lotsa of other people who wanna go.

i think u should inform them now so that they can make plans and maybe pass the passes to the next deserving recipient in line.

HEMY December 1, 2009 at 4:28 PM  

Hi Jun-Jun,

Yep, they have already called me before I managed to notify them. And I've already gave them the confirmation that I'm not gonna attend it.

{lumut} December 1, 2009 at 5:07 PM  

wah!!murah rezeki kau..tahniah hemy..

=)

arianna adrizal December 1, 2009 at 5:39 PM  

sipi? ko xbc bismillah tu.. hehe try lagi nul. caiyok~

moment December 1, 2009 at 10:27 PM  

aku nk tgk cite ni..
aku suka tgk pedang terbang2..

=)

Efendi December 1, 2009 at 10:50 PM  

lumut : mekasehhhh

Anne : ahaha..tu la kot..cantek tu hp tuuu

moemnt : hmm hmmm..aku dh terajak org lain la..lenkali ko nye turn lak kalu aku menang...sbb ko dok lanchang..aku tak expect ko ada sini semata2 tgok wayang..ehehe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP