Value?? McValue meal ada la

Huhu..gi blog en penyubiru..ada benda ni..Sebelum aku dpt menyempatkn diri utk entri sebenar..buat sat pn sonot. Aku tak nilai blog main aku..mmg tak mahal pn..ahahha!!! Korg ada sbgi penyeri pn dh cukup.

SO aku try blog efendism aku..mmg murah jugak..tp cuba korg tgok worldwide rank aku. No 7 tu!!! Gila babisss...top 10. Tgok pengunjung aku tiap bulan...juta juta tu...!!! So, kesimpulannya, ini application takleh caya sangat...sekiannnn

Comments

Jard The Great said…
ehehe.... aku tak leh buka... bannneddd
sharamli said…
memang xleh caye sgt p0n..muahaha
Mak Su said…
huiyooo... maksu tak penah terai puloks
~0~ said…
wah...popular da lu bro...hahahhha..

sekadar menghiburkan hati je tue..
Mr PenyuBiru said…
bila masa ko ade blog satu lagi ni.
syah shah said…
gile ah ko... rank no tujuh tu bebbb... hahahahahahah

belum ko cuba check blog yang ni lagik... har har har har har har :P :P :P
joegrimjow said…
aku punye 1000
kaya tu klo jual
kekeke
moment said…
aku la tu yg smpi berjuta2... aku duk refresh page blog ko tiap saat... =p
HEMY said…
Jard : banned plak?kompeni mung?

Sharamli : mana la tau yg buat tu btul2 guna cara menilai visitor ke kan

mak su : torai le mak su

~o~ : popular yg tipu je la

Penyu : lama dh..byk kali bgtu dlm entri2

Green : haah

Masy : jgn lupa bgtu nilai blog ko..ekekeke

syah syah : tu la pasal..no tujuh tuuu

joe : tkkan la rega blog ko 1K je joe..mmg sah tak betul..ahahaha

Sharif jOhn : tak betul tu

Moment : wah...ye ke??ekekeke
ad3ck said…
tah tah memang betul pengunjung ko sampai berjuta-juta heheeh.
regard
know from blogger Indonesia
This is my first blogger to make the comment and please come back greetings and congratulations and success