nk wat contest la

Ada meeting kul 6.30..huhu..dh amek masa balik plak haa. Tp nk wat camne..nk kena solve satu isu nih..ikut je la. Ingat pasni smyg maghrib sini and jln2 jusco la. Cm nk rembat je wimax..ehehe..ada sebulan percubaan. Kalu cm gampang je sebulan aku try..aku pulgkn la balik. Tp aku akan tnya betul2 cmne nk dpt duit and sume2. Jgn menyushkan aku sudah. Sbb wimax ada kontrak setahun beb...payah2. Kot thun depan dh kawin, tmpt baru takde coverage..sume tu kena tny.

Haa..kan aku ada bgtu aku nk sibuk memarketkan diri dlm bidang fotografi ni kan?? AKu ingat nk wat contest la kat blog efendism tu. Kasi masuk sikit trafik dlm tu. Apa pndpt korang. Aku nk wat survey la skit..tolong jawab ek..nk guna nuffnang poll tu kang, korg kata saja je nk kaut duit..so jawab kat sini ek.

1) Kalau aku mintak syarat follow blog utk contest tu, korg rasa apa?

a) menyampah..saja je nk suh follow
b) follow je..pstu unfollow balik
c) follow je, tp nnt ada update bukan baca pn.
d) kalau tak follow lagi senang

2) Kalau aku bagi hadiah berupa kereta model yg ferrari tu?? Best ke?? Bagi dua la utk yg menang

a) best..ko mmg kacak HEMY!!! aku mmg nk sertai
b) boleh la..dr tk dapat pape.
c) Hek eleh...keta model shell ferrari tu? aku nk watpe? lauk tomyam?

3) kalau aku bagi hadiah berupa sesi fotografi utk sejam outdoor camne?

a) walawei...nak nak..nk gambar cun gak cm ko amek
b) hmmm..susah la..sy pemalu orgnya. Dok jauh lak tu..
c) tknak la...keta model shell tu lagi best
d) best gak..keta model tu wat adiah no. 2 dan 3 ke.

Haaa..ni je aku mintak jawab..kat kumen tu letak je la turutan jawapan. asalkan aku paham. Ok?? Mekasih didulukan dengan selembar kasih syg aku..ahaahaha

Comments

sharamli said…
1)a

2)c

3)c

ha3....leh x jwb cmni...sj je jwb cmni...
imHepPie said…
kesemua di atas la..

d

c

d
*~ aRaBeLLa ~* said…
1)a..ekekke

2)c..

3)a..(kalo time aku nak kawen/tunang aku tuntut..amacam?ekekeke)
joegrimjow said…
3 b

buat ke pape
aku akan join
hehe

bg adiah cash best jugak
senang
jgn bagi bnyak2
takut lambat jadi
-pengalaman-
syah shah said…
1) a & d

2) b

3) b - tapi aku duk dekat je... har har har har :P :P


apepun, terpulang pada ko laa nak kasik hapa pun... aku rasa, blogger ni kekadang join kontes bukan semata-mata sebab hadiah jaa... tapi sebab seronok... heheheheh :D :D
Mr PenyuBiru said…
1- aku follow je.
2. bagi apa² pun tak kisah.aku layankan aje.janji jgn bagi hadiah spender basah ko dah.kalu bg kete ferrari betul punyer,lagi aku suke.haha
3.best gak.tapi kete ferrari tu dpt tak? ke salah satu?
HEMY said…
mekasih utk jawapan anda sume..dh nmpk skit camne nk buat neh..ehehe..pes time wat kontest nih
Erina Asmawani said…
Jawapan ku:
1) a..lalala
2) b
3) a

Jujur, ikhlas. Sekian ;)
Masy said…
1.d
2.b
3.d

apsal soklan nomo 2 xde pilihan jawapan D?? isk2
Mak Su said…
1 . maksu takut nak respon bab folo-memfolo ni, sbb takut orang ingat maksu ada unsur memaksa, tapi jawapan maksu adalah kesemua sekali :)

2 . c (jangan marah ya hemy kui kui kui)

3. a dan b

4 . cadangan, bagilah duit topup prepaid celcom or digi or maxis (heh heh heh, senyum sokmo)

5 . cadangan ditutup, wakakakak