Musim demam dan srot sret. Kenapa bah??

>> Wednesday, October 21, 2009

Kat opis ni dh mula dh..srot sret..bila ramai2 dh mcm dengar cengkerik nye irama waktu malam yg sunyi dh. Aku tak srot lg..berair2 skit je. Dh bedal tisu pantri letak tepi ni haa. Demam rasanya aku ni..tp kalau tak pening..bagi aku, tak kira demam..demam yg cmni aku mewallap ptg ni berpeluh ok punye..no problemo.

Aku nk terminate celcom tak terminate2 lg ni. Nk ke celcom center tu yg chentaaa sangat tu. Antara kajang dengan yg kat tepi KLCC tu je plg dekat. DEm!! Aku tak kisah dh takde internet malam. Wpun niat nk pasag streamyx..tp dlm masa nk apply streamyx takde intenet takde hal la dh. Drpd ada tp hegeh2 mcm siput babi cacat..baik tkyah. Buang duit aku je. Aku ingat time terminate tu kan ada booth org register broadband kan..aku nk approach satu2 kata lembab gileee..tkyah la wei..buat scene skit..ahahahah!!!

Pantai Timur dh start dh nk tengkujuh. Ada plan nk anta Cembam balik sana lepas dia ke sini utk kenduri akak aku. Jgn dilanda bah sudah bah...Owkh..sebut bah baru ingat..Aku pi open house jard mlm isnin tu. Aku smpi ngan adik aku..dalam kul 8.30 cmtu. Bila tgok no umah..pintu terbukak. Masuk2 aku bg salam 4.5 kali..tp takde org..msuk umah..takde org. Kalau aku rembat sume henpon2 yg ada tu jual longgok..lepas gak la kasut nike sepasang..ahaha

Pastu Jard pn kuar.."masuk tak bagi salam"..ecehcehceh..awek bah ni. Tunjal tumit kaki tu kang..ahaha. Tumpang tandas Jard yg ada notis amaran..."sila pastikan tiada buih2 tertinggal". Aaahaha..kelakar..ni kes dak pompuan mandi ngan span la ek buih2..tiup2..berangan2..ahahah!!

Smyg jamak kat ruang tamu then blasah soto and nasi impit. Kenyang bah..balik tidur terus bahhh..Hadiah contest ari tu..Jard siap tmbh kerongsang plg tak cantik yg dia tk tau dh sapa nk bagi..aku bg kat adik aku..nk sangat dia..Yg set necklace tu cm nk wat hantaran je..jimat satu dulang..ahahaha..ke nk bagi utk langkah bendul akak dia...ahahahaha!!! Ok pa..cantik tauu..ada cincin lagi..haaa..

Byk keje ni minggu ni..eh stat 2 minggu lepas..nk amik MC pn sian kat bos gue..

15 comments:

zonaku October 21, 2009 at 12:10 PM  

siput babi cacat??? <-- ayat x agak2...

ok apa ko wat hantaran.. walau bukan emas, tp mutiara sgt best ok!

ZARA 札拉 October 21, 2009 at 12:44 PM  

hahaha~

cuaca tak best beb skang ni~

aku pon baru baik sakit~

sakit ciken pox~

Mak Su October 21, 2009 at 1:01 PM  

iklan.... Hemy! engkau dah potong lom? Ramai orang dah potong dah!!

mai_za October 21, 2009 at 1:18 PM  

owh takut r, nape semua org suke dman nie... jgn ckp tmpt ko jer hemy...kt tmpat aku lg ler.. ooo..bru aku ingt, dorg dmn nk exm nie.. baik ko mkn ubt byk2 hemy, kn bjangkit kt blog ko plak..

syah shah October 21, 2009 at 2:07 PM  

Apa? Tak potong lagi?? Ko jangan buat malu! Potong je~~~ Har har har har har :P :P

set barang yang Jard kasik tu boleh je buat hantaran... Atau hadiah langkah bendul... Ko bincang je balik dengan Cembam...

HEMY October 21, 2009 at 6:17 PM  

Zonaku : mmg tu pn ayat plg seswai utk servis dia

Zara : haah..dh stat ujan je...mmg senang sakit

Mak su : tak potong lagi..yg tu dh potong dh

Mai_za : blog aku dh mkn pil

syahshah : hehehe..tu la.bg je wat langkah bendul

HEMY October 21, 2009 at 6:17 PM  

buih2 cinta cik sharamli

Mr PenyuBiru October 21, 2009 at 7:12 PM  

ko sakit rindu kut ni.rindu kat jard.haha

DaliaLiyana October 21, 2009 at 9:56 PM  

tu maksudnyer..antibodi lemah...ye ke?? hehhe..memandai je kan??

moment October 21, 2009 at 11:51 PM  

klu nk terminate, mmg kene gi kaunter terus.. and simpan surat terminate tu.. aku dah kene dah.. konon aku xterminate lg, so kene byr service yg aku tak guna.. xbyr pun..huhu

HEMY October 22, 2009 at 10:47 AM  

En Penyu : mungkin.ahahaha..lgpun mlm tu je aku jard berckap byk skit ngn aku..ekeke

DaliaLiyana : hehehe...mungkin ye..mungkin tidak

Moment : haah..kena simpan..diorg mmg cmtu..suka2 nk caj lagi

kurzz,  October 22, 2009 at 11:18 AM  

APE???..KO TAK POTONG lAGI??..ko biar betull Anul?!!...POTONG AJEE LAA...hahahahaaa ;D*siot punya iklan..'double meaning' betull..aku suker part 'pengantin lelaki jwb..haha giler ahh (xlama lagi kene banned ler tuu..heh

Masy October 22, 2009 at 12:14 PM  

bg kat aku sbg adiah langkah bendul pon ok gak tu hohehohe

theconfused October 22, 2009 at 1:20 PM  

cantek hape wat hantaraaannn.. ai laik..

ehh.. ko bukan nk bg aku kan?? hahahah.. jgn mare cik cembam..

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP