Coming soon~~~

>> Sunday, October 25, 2009

Za'im & Norhidayah
Lama dh tak amek gambar wedding yg dibayar..ekekeke..Aku pn mmg tak memarketkan diri sgt..yg kunjung ke blog efendism tu..kalau minat sila la book aku ye..aku and try yg terbaik. Kalau takde yg minat pn takpe kot. Sbb weekend leh aku wat aktiviti personal aku main tenis dsb. Tp lately cm nk betul2 serius la plak amek gambar ni...hmm hmmm..

Hari ni aku diberi tanggungjawab oleh rakan aku yg aku kenali masa kat matikulasi kuala pilah dulu. Budak satu prektikum - Prektikum 22. Aku diminta utk mengabdikan saat2 indah beliau utk belah isteri..so td pg dlm kul 10 smpi ke pukul 5 ptg aku cover. Nikah n sanding satu hari. Haa..tu berapa jam tu?? jarang tau dpt photographer yg nk tunggu smpi 7 jam tanpa caj tmbhn (iklan skit di situ)

So, mmg thrill..rasa cm pes time amek gmbr wedding sbb lama dh tak buat. Aku ajak kawan aku si Omar Bahrin utk tag ngan aku sbb dewan besar tambh2 lak bumbung tinggi..aku tak cukup kelengkapan nk cover sorg. So, Omar membantu juga lah tadi dari pagi. Syiok..lain kali ada rezeki aku ajak mung lagi Omar. Mung jgn lupa ajak aku gak. So, gmbr2 nnt la aku upload kat efendism ye. Tu just spoiler skit.

Esok, aku bertekad mau terminate celcom. Tkpe la aku gagahkan naik moto time lunch dr cyber ke center kajang utk terminate. Jgn dia bg alasan macam2 sudah time nk terminate nnt. Leh lyan sate kajang skali..ehehhe..cm best gak. Pastu, aku nk amek P1 wimax tu..try sebulan free beb. Ni kala pagoh tknak amek streamyx. SO far cm 50-50 je mamat tu..ehehehe

Sbnrya aku jd sgt malas berblog n surf sbb slow le...kat opis mmg dh tak harap sgt..busyyyy...dem!!

14 comments:

joegrimjow October 26, 2009 at 3:17 AM  

mmg bnyak masalah nak online ni
mmg geram!

kEy October 26, 2009 at 5:52 AM  

sile amik gamba aku kahwen nnt ek?
xberbayar la? kan?kan? buleh? ahakZ

CAHAYA October 26, 2009 at 6:40 AM  

so kalau aku amik ko jadi fotographer aku time aku kawen nanti ko leh tak cover2 lemak aku? takpun at least cela2 di muka? hehe.

sharamli October 26, 2009 at 7:21 AM  

xcukup kelengkapan utk c0ver bumbung yg tinggi?

imHepPie October 26, 2009 at 8:24 AM  

besh ke wimax???lipis kompom x dpt

Masy October 26, 2009 at 11:10 AM  

tenet mmg tgh bengong skang ni huhu

Mak Su October 26, 2009 at 1:49 PM  

wah! bagus! maksu keep your contact details ya... almaklumlah, aku ni kan ada 4 anak pempuan. ahaks

HEMY October 26, 2009 at 2:05 PM  

Joe : aik??kat tmpt ko studi luar negara tu pn problem?ke refer pada msia nye status?

Key : ehehe...you can try your luck..kot kena masa aku bg adiah cmtu..ehehe

Cahaya : ehehe..lemak tak leh janji..sbb susah..tp yg kat muka tu buleh...tp mak andam dh cover dh masa tu

Sharamli : yepp..bumbung tinggi flash tak smpi nk bounce

Imheppie : so far tgh tak ramai pengguna cm best je

Masy : streamyx pn sama ke?

Mak Su : haah..baik simpan mak su..ekekeke

ku tak sempurna October 26, 2009 at 3:58 PM  

hah??
belum POTONG????

.
.

POTONG.. jgn tak POTONG!!


hahahaha

syah shah October 26, 2009 at 4:24 PM  

stimix pun lebih kurang jaa...

aku rasa masa duk blog hop dulu pun ada orang bising jugak pasal P1 w1max tu... siang ok, malam teruk... ke siang teruk malam ok ntah... lupa plak... pastu terus dia terminate the next day sebab call center pun tak ekhlas menolong... Har har har har :P :P

kesimpulannya di sini ialah... err... apa ya??

HEMY October 27, 2009 at 11:30 AM  

KTS : hehehe...potong dh..

SYahshah : tu la..nk try dlm sebulan ni..free...tgh ada promotion. Kalau tak puas ati pulangkn dlm masa sebulan dpt duit balik

Erina Asmawani October 27, 2009 at 12:21 PM  

bro..nanti aku kawen, nak ko jadik photographer. Serius..booking awal2 ;)

HEMY October 27, 2009 at 6:22 PM  

bila tu..jgn smpi sama ngan tarikh aku sudahhh

mai_za October 28, 2009 at 12:47 PM  

nk ujung2 thun nie sume org bz gler... kekdng nk mkn pun x myempat...hrp2 semua bakhir dgn baik...next year buke buku baru...

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP