Coming soon~~~

Za'im & Norhidayah
Lama dh tak amek gambar wedding yg dibayar..ekekeke..Aku pn mmg tak memarketkan diri sgt..yg kunjung ke blog efendism tu..kalau minat sila la book aku ye..aku and try yg terbaik. Kalau takde yg minat pn takpe kot. Sbb weekend leh aku wat aktiviti personal aku main tenis dsb. Tp lately cm nk betul2 serius la plak amek gambar ni...hmm hmmm..

Hari ni aku diberi tanggungjawab oleh rakan aku yg aku kenali masa kat matikulasi kuala pilah dulu. Budak satu prektikum - Prektikum 22. Aku diminta utk mengabdikan saat2 indah beliau utk belah isteri..so td pg dlm kul 10 smpi ke pukul 5 ptg aku cover. Nikah n sanding satu hari. Haa..tu berapa jam tu?? jarang tau dpt photographer yg nk tunggu smpi 7 jam tanpa caj tmbhn (iklan skit di situ)

So, mmg thrill..rasa cm pes time amek gmbr wedding sbb lama dh tak buat. Aku ajak kawan aku si Omar Bahrin utk tag ngan aku sbb dewan besar tambh2 lak bumbung tinggi..aku tak cukup kelengkapan nk cover sorg. So, Omar membantu juga lah tadi dari pagi. Syiok..lain kali ada rezeki aku ajak mung lagi Omar. Mung jgn lupa ajak aku gak. So, gmbr2 nnt la aku upload kat efendism ye. Tu just spoiler skit.

Esok, aku bertekad mau terminate celcom. Tkpe la aku gagahkan naik moto time lunch dr cyber ke center kajang utk terminate. Jgn dia bg alasan macam2 sudah time nk terminate nnt. Leh lyan sate kajang skali..ehehhe..cm best gak. Pastu, aku nk amek P1 wimax tu..try sebulan free beb. Ni kala pagoh tknak amek streamyx. SO far cm 50-50 je mamat tu..ehehehe

Sbnrya aku jd sgt malas berblog n surf sbb slow le...kat opis mmg dh tak harap sgt..busyyyy...dem!!

Comments

joegrimjow said…
mmg bnyak masalah nak online ni
mmg geram!
kEy said…
sile amik gamba aku kahwen nnt ek?
xberbayar la? kan?kan? buleh? ahakZ
CAHAYA said…
so kalau aku amik ko jadi fotographer aku time aku kawen nanti ko leh tak cover2 lemak aku? takpun at least cela2 di muka? hehe.
sharamli said…
xcukup kelengkapan utk c0ver bumbung yg tinggi?
imHepPie said…
besh ke wimax???lipis kompom x dpt
Masy said…
tenet mmg tgh bengong skang ni huhu
Mak Su said…
wah! bagus! maksu keep your contact details ya... almaklumlah, aku ni kan ada 4 anak pempuan. ahaks
HEMY said…
Joe : aik??kat tmpt ko studi luar negara tu pn problem?ke refer pada msia nye status?

Key : ehehe...you can try your luck..kot kena masa aku bg adiah cmtu..ehehe

Cahaya : ehehe..lemak tak leh janji..sbb susah..tp yg kat muka tu buleh...tp mak andam dh cover dh masa tu

Sharamli : yepp..bumbung tinggi flash tak smpi nk bounce

Imheppie : so far tgh tak ramai pengguna cm best je

Masy : streamyx pn sama ke?

Mak Su : haah..baik simpan mak su..ekekeke
ku tak sempurna said…
hah??
belum POTONG????

.
.

POTONG.. jgn tak POTONG!!


hahahaha
syah shah said…
stimix pun lebih kurang jaa...

aku rasa masa duk blog hop dulu pun ada orang bising jugak pasal P1 w1max tu... siang ok, malam teruk... ke siang teruk malam ok ntah... lupa plak... pastu terus dia terminate the next day sebab call center pun tak ekhlas menolong... Har har har har :P :P

kesimpulannya di sini ialah... err... apa ya??
HEMY said…
KTS : hehehe...potong dh..

SYahshah : tu la..nk try dlm sebulan ni..free...tgh ada promotion. Kalau tak puas ati pulangkn dlm masa sebulan dpt duit balik
Erina Asmawani said…
bro..nanti aku kawen, nak ko jadik photographer. Serius..booking awal2 ;)
HEMY said…
bila tu..jgn smpi sama ngan tarikh aku sudahhh
mai_za said…
nk ujung2 thun nie sume org bz gler... kekdng nk mkn pun x myempat...hrp2 semua bakhir dgn baik...next year buke buku baru...