Selamat Hari raya aku ucapkan

>> Tuesday, September 15, 2009

Aku baru dapat kad raya pertama dr Jard. Mekaseh Jard...ok gak tulisan ko..ahahaha!! Bila pegang kad tu baru rasa syiok juge dpt kad. Tahun depan aku akan usaha utk bg kad kat korang2. Aku pn tak pasti la Jard bg kad mmg sume mcm tu kat sume org ke apa..tp sllnya bila org bg kad kat aku mst pilih kartun..ehehe. Mungkin bila di map kepada prgai happy aku, org akn rasa kartun is the best for me..hehe.tp mmg cute kad itu Jard. Mekacehhh..

Antara korg mungkin ada yg cuti awal..pastu tak surf dh. Tak cek blog dh..jadi aku kena post la kad raya blog aku ni awal skit. Takut ada yg tak sempat baca. Aku balik jumaat petang. Tak amik cuti awal sbb nk allocate cuti2 tu utk kenduri akak n adik aku. Lgpun aku mmg tgh sengkek..bukan overexaggerate ni...tp mmg sengkek. Mcm2 lak kuar bulan ni. Gaji pas raya lak tu.

Jadi di kesempatan ini, aku nk menginai seploh jari meminta ampun dan maaf (walaupun ampun dn maaf tu sama sbnrya kan) drpd korg sume...followers aku, readers aku, kawan2 maya aku..yg dh jumpe..yg blum jumpa..sume2 la. Mintak maaf byk2 kalau terkasar bhsa dlm entri2 sblum ni, kumen2 atau gambar2 aku terlalu comel smpi korg tak senang nk tidur dan membuat aktiviti harian biasa dok terkenang2..mintak maap la ye.

Korg nye dosa..kalau ada la pn..aku dh maafkan termasuk yg tgglkan aku pas buka hari tu (kasi bakar skitttt). Best dpt kenal2 korg. Pada Cik Wafa Moment Manje, mekasih byk2 utk betik, jambu dan sudi temankan buka, pada Masy montoks sudi jalan2 carik kemeja butang yg takde saiz..moga pas raya muatlah adanye..Pada Anne, mekasih belikan brg2 aku hari tu siap dpt smpul duit raya yg mungkn tak akan digunakan sbb takde bajet di situ, zonaku yg care sll pada aku..cewahh..dan yang lain2 la ye.

Pada parents saya di kampung..anakanda tidak dapat pulang ke kampung..eh, silap..tidak dpt menahan sebak kali ini kerana rasanya mcm tak dapek nk sponsor ayam ke, jeruk ke..sbb ada 2 rat je ni ibu..siyesss. Saya tolong dr segi kudrat je la ye..anakanda bakal pulang ke kampung jmaat malam smpi lah.

Semoga kita cuba carik malam lailatulqadar dan menjadi insan yg lebih baik lepas raya ni. Melantak melantak juga..drive elok2 la ye..Aku doakan kesejahteraan korang sume ye...Jangan lupa utk bersyukur..ramai lg yg tak dapt sambut raya..yg lebih sadis keadaan mereka. Kita ni masih beruntung lagi..

selamat hari raya aidilfitri!!

Update : aleeee...aku lupa..wafa moment manje yg bagi aku first kad raya by hand malam itu hari..aku simpan dlm beg..lupa langsung..hayookkk..tak tau...wafa sudah merajukk..tak dapat la aku kek coklat..Jard nye kad kedua...huuuuu....sudah silap!! spank me wafa kalau itu bisa meredakan merajuk muuu...huhuu

24 comments:

momentinlife September 15, 2009 at 11:40 AM  

eh! bkn aku ke org pertama yg bg ko kad raya??? ishk!~

owh sesama.. aku pun nk ucap makseh byk2 kt ko gak.. 1st time aku berbuka, smbil berjln..haha

bole je kek coklat tu.. tp sila pastikan aku blk bkn ngan tgn kosong..haha

imHepPie September 15, 2009 at 11:48 AM  

ehh xkan ucap slamat je..

duet raya??alaa consider la aku kan adik lagik...

HEMY September 15, 2009 at 12:13 PM  

Zara : ehehe...mintak kat org lain

Moment : eh, jap!!! ko ada bg aku kad kan..letak dlm beg kan???ya Allah nyahhhh lupeeeeeeeeee. tak bukak pn lagi

Imheppie : ahaha..ko tk baca ke aku ada 200 je tu..huwaaaa

aRaBeLLa September 15, 2009 at 12:39 PM  

aku pon baru kad jard dpt hari nie..huhu

citahrudin September 15, 2009 at 12:45 PM  

kang,
kluputanku seng katah-katah...

hah? amacam?

HEMY September 15, 2009 at 1:02 PM  

Arabella : ko dpt kad katun gak ke?

citah : keluputan seng koyo opo toh?? katah-katah kuwi opo jare??

zonaku September 15, 2009 at 1:22 PM  

hehehehee.. mungkin kad raya aku telah selamat tiba di kampung..... (pujuk hati sendiri)

Mrs Shaka September 15, 2009 at 1:23 PM  

selamat hari raya Anul..

sama la me pun gaji pas raya tp ada kebaikan disitu..jimat sket. naseb dah ada laki haha :p

azharabdhamid September 15, 2009 at 1:36 PM  

thanks singgah my blog.
hang duk mana?
ada plan shoot esok di batu pahat tapi bukan tema raya.
"100 strangers potraits"

HEMY September 15, 2009 at 1:46 PM  

Zonaku : ada tu..adaaaa

Aliya : dem..tak aci la pakai laki..huhuh...kalau bini aku skang cmne..mau dia pn tk blik raya aku ada 200 je

azharabdhamid : owkh..aku dok puncak jalil KL ni..tak dapek la batu pahat..

thanks invite..

CAHAYA September 15, 2009 at 2:51 PM  

Salam Aidilfitri. Maaf yer salah silap. Aku pun tak beli apa2 raya ni.

Mak Su September 15, 2009 at 3:43 PM  

meh salam salam.... :D

maksu balik kg, nogori, hari sabtu :)

Efendi September 15, 2009 at 3:47 PM  

selamat hari raya..mintak maaf juge yee

Joe : hhuhu..gmbr avatar ko ni nmpk tua joe..ekekeke..

selamat berayaaa

Mak Su : wahh..salam dpt duit tak mak su??ekeke

QueenWizza September 15, 2009 at 4:28 PM  

slmt ari raya jugak!!
pantun kt atas tu ko cipta ke?
not bad hehe tp yg last tu cm x kena rhythm dia haha..

maaf la kalo ade slh or silap. tp aku rs takde ;p

HEMY September 15, 2009 at 10:36 PM  

wizza : kekeke..slamat hari raya...takde kot..

ada umur ada rezeki kita jumpa la ek

ad3ck September 15, 2009 at 11:12 PM  

kad raya ku pong baru satu. e-kad raya yang melambak eheheh.

Erina Asmawani September 15, 2009 at 11:46 PM  

hemy hemoh hemoh..
selamat ari raya..
mahap zahir batin ;)

kurzz,  September 16, 2009 at 9:46 AM  

Selamat Menyambut Hari Raya yer anul..Maaaf Zahir n batin klo ade tersalah ckp ker wat ko terase hati selama aku dok komen2 dlm blog ko ker kan..maaf sesangat yer nul...aku start Khamis nih dh cuti..so leklok balik kg.bawak 'wardina' tu yeh..n klo terlepas ke utara*penang...jgn lupe roger2 aku dtg umah okehhh..;) Salam LEbaran!

kurzz,  September 16, 2009 at 9:46 AM  

Selamat Menyambut Hari Raya yer anul..Maaaf Zahir n batin klo ade tersalah ckp ker wat ko terase hati selama aku dok komen2 dlm blog ko ker kan..maaf sesangat yer nul...aku start Khamis nih dh cuti..so leklok balik kg.bawak 'wardina' tu yeh..n klo terlepas ke utara*penang...jgn lupe roger2 aku dtg umah okehhh..;) Salam LEbaran!

HEMY September 16, 2009 at 10:09 AM  

Ad3ck : cepat dn mudah e-card ni

Luffy : ekekeke...ari tu diorg mintak address..ko tk bg la tu

Erina : hemoh hemoh...slamat hari raya juga...mintak halal ye diskaun abc ari tu

sharamli : dh pujuk..tp tak tau makan pujuk ke tak

KUrzz : ok..kosong kosong kurzz..kalau aku tcmpk ke sana aku roger

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP