Jalan2 dua marhalah

>> Saturday, September 12, 2009

Aku bangun tido kul 6.30 petang..sblum tido kul 4 ptg tadi, aku On tenet utk tuai tanaman kejap..ahaha!! Then terus pengsan smpi 6.30 ptg. Abeh smyg asar, Moment buzz aku..dia kate aku menang contest kenangan ramadhan cik Kejardanan (Jardness). Maka aku pn terus gi cek entri terbaru beliau dengan perasaan tak berbunga mana kot..sebab nye aku tgh mamai...nyehehehe. Sekali keputusan dlm bentuk video youtube daaa..kelajuan broadband no 1 malaysia ini bgtu pntas shgga aku sempat mengokak lutut aku utk menunggu video itu buffer. Stlh bbrp lama mnggu, akhirnya aku dpt view abes video itu...yeaaa..aku menang!!! tp cam sume gambar Jard letak. Adakah aku menang dua hadiah sbb ada dua gambar aku??hmm hmmm...Apa pun mekaseh bah!!!

Aku pingsan kul 4 td sebab baru balik jln2 dua marhalah..yee..itu nama rancangan aku petang tadi. Kul 12 tghri aku kuar ke Sg Wang utk mencari spek baru. Oleh kerana tahap rabun malam memandu aku dh tahap cume nmpk tail light org depan je..makanya aku tekad buat spek. Ada ronda2 belek ngan cik wafa malam smlm..aku berkenan banget ngan satu spek ray ban ni..tp nya takut cepat patah coz aku cadang nk wat men tenis..kekeke. Kot muka aku kena ACE kalu..haa.

H.mate kata dia beli murah sg wang maka tghri tadi aku pi sg wang. terus tuju kedai spek je. Ye..aku jenis bukan jln2 saja2 je ok..penat kaki n ada satu keburukan yg bakal aku dedahkan nnt. Aku jmp dh satu kedai..tp bukan kedai yg direkemenkan. ray ban juge..aku kalu dh terkenan satu brand tu..tk dpt model tu..adik akak dia pn ok je..ahaha. Then gi la kedai level G100 kot sapa2 nk gi. takde yg secantek model aku jmp kat s.alam..tp ada yg cantik n nmpk tahan. Nego pny nego rega..aku dpt..harga 450. Harga sbnar 650 frame saje. dapat la 450 siap cermin. Power aku dh turun..ada kesan la pakai permata hijrah. 100 n 75 je. Hehehe.

Ok..kita citer keburukan jln2 kat sg wang. Bila dok jln2 tu..tetiba.."walaweii"..zaasss mata aku pntas lock target..amboiii..emmm..badan bertukar arah ke blkg semula dn terus lock smpi ilang dr pndgn..fuuuhhh...abeh pahala aku. Jln depan skit.."teettttt..target dikesan"..pndg lagi..fuuggghhh..tahan nafsu je la aku. Rupanya pandangan ni lagi menguji kesabran kalau takat dibandingkan ngan bau indah famous amos tu.

Tgok ragam manusia..si tua dengan awek mudanya yg dipegang kemas kat pinggang. Awek beliau baju jarang putih..fuuhh..syabas bang..jalan lagi..nmpk budak puang asik ngan gambeboy membontoti mak ayah dia. Skali 'mati' plak..terus hentak2 kaki depan aku bengang kena restart game dia..kiki..cute.

Jalan lagi..nmpk satu kuarga amoi..yg mana anak daranya tgh cuba satu baju yg straight terus tp paras peha je...fuuhh..ketat..langsing..boobsnya begitu menarik dn padan dgn baju beliau..syabas nyonya..anak u ah..manyak seksi woohh..lu mmg patut bangga..ahahaha!!! Jalan lagi..ada awek jln sorg2..baju pn tk kalah ngan ank nyonya tadi..uuhh..aku ikut saja smpi dia msuk Parkson. Ahahaha..masih sekali pndg tau..

Fuhh..mmg hebat wehhh dugaan jln2 kat sini. Siap je spek aku terus chow ke s.alam amek gmbr yg aku print. Jauh dr dugaan ni. Baik aku lyan kenangan gadis baju krung hijau mlm smlm. Sopan menjamah nasinya. Duduk bersilang kaki..berstoking lengan..aduuuhhh..cairrr..Tiba2 mata kami bertentangan..Awww...aku blushing ok..terus daku tunduk malu..uhh..saya jatuh cinta senyap2 je la dengan awak si baju hijau ye..jalan baik2..moga jumpa laki baik2 cm saya..ahahahah!!

K..penat bebel. Ni Cembam kalau ko baca..jgn le amek ati ye..ni nakal lelaki..takkan nk kisah..wahahaha (ayat fahrin dlm drama apa ntah). Nk gi terawih.

15 comments:

imHepPie September 12, 2009 at 9:33 PM  

g trawih kaberkan balek pahala posa yg da kurang tu ek???haha...

ehh...awak jgn la puji sy lebey2..malu la saya....

yg ikhlas,
-gadis bju kurung ijo-

sharamli September 12, 2009 at 10:24 PM  

ku p0n pakai baju kurung ijau gak td

Masy September 12, 2009 at 11:59 PM  

x abes2 dgn awek tu ahahaha. ntah2 dia yg karoke kat uptown mlm tu haha

zonaku September 13, 2009 at 12:12 AM  

mahalnya spek ko... maybe sebab cap ray ban kot...
ngan power ko y amat sket tu, baloi ker?

Erina Asmawani September 13, 2009 at 12:19 AM  

beli spek baru supaya dapat tgk awek2 kat sg wang secara terang dan jelas lagi eh? haha..

amacam abc fradoo? mantap tak? ;p

HEMY September 13, 2009 at 12:48 AM  

Imheppie and sharamli : masing2 ngaku gadis kurung hijau dahhhh

Moment : =]

Masy : jeles la tu aku ingat org lain..ahahaha

Zonaku : leh claim cik zonaku..kalau tak..idok leee

Erina : mantap..tak rasa muak pn..tp takleh bikin entri atas sbb2 tertentu..ekekeke

DaliaLiyana September 13, 2009 at 6:21 AM  

selalu org beli spek ni mst sbb makin rabun....ahaks!

HEMY September 13, 2009 at 12:18 PM  

DaliaLiyana : kalau tak rabun watpe beli spek..hahaha..baek beli sunglass

John Iverson September 14, 2009 at 7:50 AM  

Tahniah sbb menang contest tu bro... Biasa la Sg Wang... Mata kena tutup... hahaha

~wAniE~ September 14, 2009 at 9:53 AM  

cm jampeh la ko nie hemy..bulan pose nie kena jg mata tau..byg dugaan nyer tau..huhu

HEMY September 14, 2009 at 10:16 AM  

John : hehe..mekasih...mmg la...dugaan tol

wanie : alaa..aku insan yg lemah..hanya mampu berserah

syah shah September 14, 2009 at 10:47 AM  

chit, alasan nakal lelaki itu sungguh tak boleh blah... Kena korek biji mata nanti baru tau... Har har har har :P :P

p/s : congrats menang... heheheheh :D :D

mulutbisu September 14, 2009 at 3:28 PM  

gila lah ko. mata keranjang gak ek. macam Hanamichi Sakuragi. lol.(adoi. rindu plak nak tengok Slamdunk.)

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP