Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love

Kak Yatie Chomeyl wat giveaway contest la...bestttt...kisses of love. So far aku tak msuk pn contest2 networking bloggers ibu2 ni sbb sume nk gambar anak..aku anak tekak ada la. Tp bu yatie ni tak kisah..gambar sesiapa pn asalkan kiss kat pipi ye..bukan di mulut..apa tah lagi di dada tau..ni contest bukan lusyah punye...tak menang tak amek yg lain mcm..ahaha. Jadi aku pn mau masuk lah.

Syarat2 detail dia leh la ke blog kak yatie chomeyl ni ye...Haaa..Ni aku pertaruhkan kan kat contest ni gambar godson aku..si zaffar yg dicium ibu beliau..

hehe..aku nk letak satu gambar ni..tp aku tak jupe kat flickr aku..n kat hdrive pn dh takde..nk amek kat KL balik ni di hdrive backup merangkap hdrive pagoh..takut lupa nk submit..aku amek la gambar ni..

Yess Zaffar!!wat Abi proud yeee!! Kasi menang!!!Pergh..ABI shiyaaallll!!!!Ahahaha!!!



so kak yatie chomeyl...harapnya leh menang yee!!! Yiehaaa!!!1

Comments

yatie chomeyl said…
ok dear..dah di terjah..cukup segala pengeras2nya...good luck :)
Jard The Great said…
peh.. masuk kontest.. nk gak..
CAHAYA said…
Comelnya Zaffar. Geram2!
sharamli said…
ku rsa si zaffar ni lagik femes dri tuan bl0g lama2 nnt..asek muka dy je kua
sharamli said…
ku rsa si zaffar ni lagik femes dri tuan bl0g lama2 nnt..asek muka dy je kua
HEMY said…
Yatie : orait..mekasih in advance..ahahaa

Jard : msuk la jard.nk cium pipi aku tak??ahahahaha

sharamli : takpe la dia pemes..sbb aku lg pemes

cahaya : pipi dia gerammmmmmm
ku tak sempurna said…
aku kurang paham laa...

gmbr sedang kiss 'sesiapa' atau kena kiss budak2 je..

errr... sesiapa tu merangkumi umur berapa ya??

sila terangkan.. ahaksssssss

hihihi...
HEMY said…
gambar kiss aku pn leh...syarat dia lebih lanjut ko pi blog tu ekk..ehehe
Masy said…
ooo kirenye kontes memuah la ni. oooooooooo
syah shah said…
aarrr... nanti aku antar gambo incik Firdaus ciom aku orait... kat pipia, bukan kat bibir... itu eksklusip punya gambo... hahahahahah :P :P

Err... Abi? Alaaaahhh... Soleh sungguh... Hahahahahahahah :P :P
~wAniE~ said…
bdk yg comey..pipi die wat aku geram..mcm nk gigit plak..hahahhaha
HEMY said…
Masy : ya betoiii..nk kiss aku tak ??ke aku kiss ko...demi kemenangan..profesionalll...ahahahaha

SyahShah : buleh rasanya..gi la baca term n condition dia

Wanie : pipi aku ko tak geram ke???
John Iverson said…
Adus... kena buat anak dulu la baru leh masuk contest ni... masalahnya sape yg sudi ek? wakakaka... ok... dh bertukar jd pervert plak komen ni... sori bro...
nnt kita g cameron bro... sana ada air paip... yeeeha!!!!
marlena said…
wahhh asik2 zaffar hehe takpe2 contest punyer pasal aku restu..:) gdluck !
bEEdLE d' bARd said…
comel ar bdk tu..geram btol aku tgok..mcm nk cubit2 jek pipi tembam dia tu bg dia melalak...baru puas hati..hehe
umiyan said…
come comey...memang comey...