Weekend fasting

>> Sunday, August 30, 2009

Huuu...korang sume menunggu detik 12 malam kah? Kami yg di kampung ni mana lah nk menunggunya. Tgok filem tunku abdul rahman sudah. Ayah dh tido, akak pn dh terbongkang, adik-adik pn dh bergelimpangan sana sini. Aku baru dpt nk update entri. Adik bongsu aku dok main farmville. Dem. sanggup buat akaun facebook..ahaha..

Malam smlm abah bagi hint mintk aku dan adik aku laki aku yg masa tu tgh odw dr KL bersama awek dia yg ingin diperkenalkan pada kami utk menolong beliau memotong dan menolak tandan sawit..uhhh..Pose2 kena masuk kebun sawit..azab wohhh...Tapi kalau tak tolong, tk smpi ati plak biar abah sorg2 buat. Kami mmg dh suruh abah upahkan je org lain, tp ntah camne time2 pose ni ramai lak yg upahkan jugak. Jadi kami kena tggu giliran. Abah nk buat la tu gak sbb katanya kalau tggu 1hb dh lebih 2 hari..masak sgt. Kang berguguran le biji2 sawit tu.

Bila adik laki aku balik, mmg terus serah kat dia je la gi kebun. Aku dh mengelat wat2 tido pagi2 tadi. Tp bila aku bangun aku gi turut gak kat kebun. Tolong mana boleh. Menolak juge le...penat juge..tp takle smpi nk buka pose. Adik aku plak kata OK je. Dia guna satu patch yg rega nye puluhan ringgit..dia rasa segar katanya..Ok la tu. So, walaupn begitu malas n penat jerih..akhirnya siap juge la 9 baris..Tgn yg dok menaip tiap hari dlm aircond ni masih gagh juga la menyorong tandan2 sawit tu..

Mmg best..dh lama family aku tak berkumpul penuh selain dr hari raya..tp aku nk citer bestnya ramai2 kumpul ni kat entri lain la utk masuk contest jard..hehehe..

Esok balik kl mungkin pagi..sbb kawan aku nk bertolak ke PD plak. Balik sini satu keta je. Nk tebus sate, resit tertinggal kat dlm keta aku. Kawan aku pn...dh tau aku ni pelupa tahap sin chan..lg boleh kasi aku pegang..mmg kira sedekah je dah.



Owkh..baru berkesempatan upload gambar2 time aku ke zoo kemaman ngan cembam. Leh la tengok yg lain kat blog lagi satu. Nk letak sini cm dh basi n takut korg muak nk scroll gambar2 syok sendiri kitorg.

20 comments:

imHepPie August 31, 2009 at 12:46 AM  

abes tu mana awek adik kamoo tuh???

HEMY August 31, 2009 at 1:07 AM  

kiri skali...tepi dia tu adik aku la..hehehe

ko tag aku ke..dem

Monkey D Luffy August 31, 2009 at 5:34 AM  

bapak ko nak test awek ko masuk kebun ler tu

haha

Mr PenyuBiru August 31, 2009 at 7:27 AM  

zaman skang awek dah bleh bwak balik kampung ek.hehe...

naper takde gambor ko gi kebun.cam reka citer je.haha...

Mr PenyuBiru August 31, 2009 at 7:28 AM  

err..nak komen skit pasal layout baru ko ni. errr..apesal cam girly skit layout ni ek.hehehe..

ZARA 札拉 August 31, 2009 at 10:34 AM  

err..aku mahu setuju dengan encik penyu~

hehehe~

momentinlife August 31, 2009 at 11:39 AM  

erkh!! ikut blk umah tuk dikenalkan?? adeh~ lemah lutut aku baca.. hahah

~wAniE~ August 31, 2009 at 12:29 PM  

nape ko cm laen dr yg laen???hehhehe\


bes la dptr kumpul ngn fmly..aku suka banget..huhu

CAHAYA August 31, 2009 at 4:02 PM  

bestnya berbuka puasa dgn family. Yeay, dah abis shift petang. Next month keje pagi. hari2 boleh berbuka kat umah.

sutera putih September 1, 2009 at 1:44 AM  

nk kena balik kg smula ni...
huaaaa,,,

Masy September 1, 2009 at 8:37 AM  

tetibe aku pon setuju dgn penyu. haha

Jard The Great September 1, 2009 at 9:22 AM  

bestnya berbuka dgn famili.. sooo jeles!

imHepPie September 1, 2009 at 9:41 AM  
This comment has been removed by the author.
imHepPie September 1, 2009 at 9:41 AM  

awex kamoo lak mana??ngeh3..

arianna adrizal September 1, 2009 at 11:51 AM  

aku ingt salah masuk blog. pink2 bagai. hahahaha~
eh muka ko ikot mak lebih.. nasib2..hehe

HEMY September 1, 2009 at 12:27 PM  

Luffy : mati kat kebun le gamaknya nnt

sharamli : nk join??hehehe

Penyubiru : zaman skang. Kira nk bgtu mak ayah yg kita siyes..lebih kurang la..

girly luaran..manly dalaman..yeahh

Zara : harapnya bhgia sll...aku pink ranger..yeahh

moment : ler..lemah lutut dh..baru nk kenalkan ko..ekekeke

wanie : lain camne tu..hurai skit..ehehehe

cahaya : good 4 u...nnt citer la pasal buka ngn family gak..

sutera : balik je selagi buleh..slagi parents masih idup

Masy : tak cumey keee???hehehe

Jard: jeles jgn tak jeles..hehehe

imheppie : awek ku nun di kemaman sana..hehehe

Anne : apa yg nasib..putih ikut mak..tp muka ikut abah..huhu

Anonymous,  April 11, 2013 at 7:12 PM  

It is through the use of this medium that they wish to make in roads
in the communications market. It familiarizes us with the
world and people who are making history. They’re the real Mc - Coy and are as old as the
date on their front page. Newspaper companies should be seeking to have subscribers
to their service where breaking news can be emailed and
send to blackberries and cell-phones. I want them to be thrilled by the idea that each
of us is capable of running into high adventure on every street corner and
in every friendship.

Also visit my blog; click here

Anonymous,  April 22, 2013 at 5:04 PM  

Make sure you only use clean balls for playing on indoor simulator.
Even recommended system specs had difficulties coping with the games demands
on first launch when flying over the more substantial town locations.
In terms of sheer enjoyment, the Rollercoaster Tycoon series leads
the pack. We would like to invite you to join our virtual
airline in Ireland if you have some time that you can spend with is to fly online.
Yes, it may be true, but the training flights are different.

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP