Ngantuk!!

>> Monday, August 3, 2009

kul 12.15 pagi ni..Aku tgh tggu dload aku ni ada lg 6% je. Aku mls nk on kan laptop smpi pagi. Huu..tgh ngantuk gile sebab penat men takraw pg smpi ptg. Ada game takraw kat area puchong tu. Kawan ajak..Main le..smpi suku akhir..pastu kalah. yg menang ngn kitorg tu johan..ahaha..kira aku berjumpa johan awal la.

Aku baru lepas beli bateri baru utk wan Hayati..dh boleh stat dh. tp tadi kawan aku ckp kalau aku replace bateri terus, ada effect kat setting. Aku pn tak tau la..yg aku tau affect kat jam keta tu je. Dh betulkan dh pn. Tp aku tak try bawak lagi..baru plan nk bawak, housemate aku dh park keta blkg keta aku tu....so malas la. Sok je la..tp kena try awal. Kot ada problem kena setel sblum kamis ni nk ke ganu jumpa cembam. Kang jadi pape tgh jalan tu..mampus

Uh..ada lg 5%. Aku tadi pn baru abis translate kan slide presentation member aku ke B.I. Mekasih la zonaku yg tolong aku skit2 melalui YM. Aku plak tgh blur ngntuk..Orang asli dlm B.I pn tak reti dh.

Tgh design album family potrait member aku ni..aku harap leh siap isnin at least. So leh amik kamis, n serahkan kat member aku before aku gi ganu. Kalau tak leh, at least lepas aku balik dr sana. We'll see..ada lg 12 pages..hmm hmm..

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP