Hari ni ke Ganu..na na na na na...Ganu dieee

>> Thursday, August 6, 2009

Hari ni pas abis je keje..aku akan terus memandu ke arah timur utk ke Ganu. Tak le Ganu mana sbb aku suh Cembam tunggu aku kat Kuantan, berdekatan umah adik dia kat Baluk. Sebab plan nya, Jumaat akan dihabiskan di Kuantan, tgok wayang ke apa sume..then Sabtu baru ke Kemaman layan pantai. Sabtu Cembam ada kelas plak 10-11 pg. Spoil tol. Tp tkpe la kot aku nk tido smpi kul 11 ke kan. Tp tak best la bercuti tido..ahaha.


Pagi tadi dh cek sume air, minyak itam keta. Ye..aku nek keta dulu kali ni. Nek bas mmg lg murah..tp smpi dlm kul 5 pg. Menyushkan aku n Cembam juge kalau nk ambik. Sekurg2nya naik keta ni leh terus pergi. Cuma takut keta rosak la. Kalau citer pasal takut..dok bwah selimut la dlm bilik. Apa daaa..Nek bas takut eksideng, nek pangkat takut tax, nek angin takut ngamuk..sume takut..tampar ponggong tu baru tau..ahahaha!! Ngarut dh aku.



Pg tadi aku cek lesen aku mati hari ni..ahaha!! Makanya td tghri aku gi idupkan kat pjbt pos. Aku bgtu cembam lesen mati, so spnjg aku kat sana dia yg kena bawk keta. Dia awal2 dh ngelat kata tak besa bawak kat bandar Kuantan..sll adik bawak. Taktik la tu. Tu yg aku tk bgtu dia yg aku dh renew. Tp kalau dia baca blog ni nasib ah..kantoi..ahaha.



Aku gi pjbt pos ngan kwn aku. Pinjam moto dia...pastu racun makn MCD. Dia polo..ada geng best skit..ahaha..Masa akak pos tu tnya nk renew baper tahun, aku tnya setahun baper..RM37 katanya. Aku nk wat 2 tahun..tp sebab nk bayar parking Rm30 plak nnt..nk makan MCD lagi..tak jadi..setahun je.



Bulan ni mmg tak saving la bebbbb..ahahah..nk berchalet pe jadah. Kira nk pamper myself la skali skla..ahaha..alasan nk sedapkan ati tak saving..tunda lg sebulan dh kawin..wahahahhaa!!! Pa2 pn..doakan la aku nye pjlnn takde mslh..kalau stranded kat hway tu mati weh..aku tak subcribe AAM weh...doa la ye kwan2..


0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP