Blogger gathering at Dmuar kajang

Uhh..baru lepas bgun tidor dan menunaikan solat. Hujan di luar baru sahaja berenti. Tidak lah ribut seperti di tmpt2 lain mungkin. Alhamdulillah. Kepala sedikit terasa pening. Tak ku tahu apa sebabnya. Baru shj berkunjung ke blog Zonaku. Beliau sudah pn menghapdet entri terbaru beliau tntg malam perjumpaan blog Jumaat malam lepas.

Aku smpi dgn mudah tmpt tu. Tmpt tu pn mmg senang nak cari. Hatta masy n Anne pn buleh jupe. Jadi, mmg senang lah nk cari tmpt tu. Blogger yg hadir malam tu, John, Keri, Masy, Anne, kueh Bakar, Aima, Zonaku dan Cik Wafa yg cumel. Aku dok sblh org kampung aku yg mmg ada sedikit riak keletihan di wajah beliau. Nak urut2 bahu kasi ilang penat kalu aku tkut aku dipijak beramai2. Ahahaha..

Jadi mlm tu mmg aku byk bersembang dengan Anne, Zonaku n wafa sbb mereka duduk dekat2 dengan aku. Aku pn tk byk amek gambar sangat. Terasa malas. mahu lepak sembg2 je. Nk kuarkan flash pn malas. Sbnrya satu kelebihan ada blog, bila jumpa tuannya, ada la modal nk disembgkn. Takde la keras kayu je. Aku dh le pemalu walaupun riang begini. Anne duk sebelah aku pn dh malu tawww..ahahaha!!

Abes sume makan2 sate (yg mana aku baru tau sate pinggan kami dh diamik kueh..aku nk bedal ingatkan dh abes..sogan den nk sapu pinggan sebelah. Nasib baik bg aku sate tu taklah sesedap mana), kami pn pulang la. Aku escort Anne n Masy isi minyak n tunjuk jlan yg lalu mariott, Hospital serdang tu ke shah alam. Dekat nk dibndingkan jln yg diorg amek masa datang ke situ. Aku dpt upah coklat jadi escort. Mekasih yeee..




Alalala..manis je senyum anne.



Tak macam aku senyum..ahahaha..tp cm ok je..segan tawww..mereka2 ushar aku senyum..maluuu...

Yg plg penting mekasih zonaku sbb belanje kami...Aku tgok gambar yg diambik oleh kau zona, aku kelihatan sgt kurus plak..mmg cm faizal husen (wpun masy montok menafikan dan kata aku iras mamat telinga elf citer cheplos tu). Ni nk pose..lg la aku kurus..hmm hmm

Apa pun mmg best luangkan masa ngan korg. Aku lak mmg dok sorg je. sume housemate dh ke kuantan..terluang la malam aku malam itu..

Comments

Masy said…
1st!!!

tak ngaku ceplos eh. hehehehe. apepon thanks sbb tunjukkan kami ke jalan yg lurus itu malam. auwwwwww mulianyaaa hati hahahahhahaa
eddie dewanaga said…
gua tumpang tgk gambar ye....
k.e.r.i. said…
dengki woh tengok nikon tu.
haha.
momentinlife said…
haha pic 1st, apsal kak masy je tgk kamera? mmg ah instinct sbgi kekasih gelap..haha

pic 2.. aima.. adede.. sgt lucu..

err hemy, ko mmg kurus le... xnmpk pun pack2s ko.. haha

* sate tu di letakke meja kueh.. last2 john yg habeskan..=p
HEMY said…
Masy : demi mu masy...ekekekek

eddie : sila sila

K.e.r.i :nak dengki pa.gambar yg kuar sama je..

Moment : kiki...nk nmpk packs kita gather kat pantai ke...air terjun ke..ahahaha
zonaku said…
huhuhuhuuuu.. nk kene piat telinga mamat nie...

saja jer nk bagi aku kene tindakan disiplin......
John Iverson said…
Bestkan satay bro... haha... by the way, nice kam... kt mana bole dpt 2nd murah ya?
Jard The Great said…
ehehe...... kurang lak gmbr kali neh.. mesti bnyk benda korang citer...
~wAniE~ said…
tersangat syok..lg2 dpt mkn free...lg la syok..huhuhu
Anonymous said…
uuuuhhuuh....best tu gath..lama dh xjoin cmnih...*apekan daya aku

*nul ko tuka format ek,klo tak senang jer aku nk komens..skang xpasal2 jadi *Anonymous lak..uhuk
(2 kali sedey)
kurzZ
sharamli said…
ceit..xmanis p0n..cm senyum dlm keterpaksaan je kawe teng0k...
Mr PenyuBiru said…
apsal setiap kali ko publish gambar terbaru ko,muka ko cam lain ek.hehe
Mr PenyuBiru said…
baru aku perasan (sorilah yer), template yg baru ni lebih friendly tuk ku komen.baru syok.
arianna adrizal said…
mmg pun letih smpai aku lupe nk malu2 dgn ko. wahahahaha~
btw gg kita dua org huru hara la nul. malu aku. kekekekeke~
HEMY said…
Zonaku : aku dh remove kan..jgn piat ek...

John : mmg best satay. Kamera kalau nk beli 2nd..godek kat photomalaysia pny forum..ramai yg jual..

Jard : haah..skit je amek gambar..temankan anne bersembang lg best..ahahaha

Wanie : mmg syiok habis...nk ajak mung jauh sgt..

Kurzz : dlm ramai2 yg tak berapa ramai mengomen blog aku..ko je yg kata senang ngan komen box lama..yg lain sume kata susah. nk wat cmne bro

kat option komen tu kurzz, ko amek yg NAME/URL.URL tu tkyah letak..tp nama ko letak la..hehe

Sharamli : hehe..dh kata mmg tak pandai senyum

Penyubiru : ahaha..rambut lain2 kot. Tgok..penyubiru pn kata frendly nk komen kali ni..hmm hmm

Anne : ekeke..sblum ni nye gather tk dpt nk sembg2 ngan ko..kali ni dpt dah..hehe

haah..kita nye gigi mmg huru hara...tp aku tak segan la senyum kat ko..sbb kita sama..ahahaha
kurzz said…
ntah..bagi aku lk rase lebih 'frenly' ngn komen box yg lama hehe..xpela nul takat aku sorg jer lgipun..ignore jer k..yg lain mejoriti kata okeh..okehla..yg penting cmna pun aku totap mengomen hahahah
*haish dpt jumpe si anne..si masy ko dh lupe ek? ;p gurau jer nul ek..*buka pose sama jom!!
aim-a said…
lain kali kite tempah meje bulat..bak kate keri...:P tak dapek nak try test kamera kamu yg best itu :D
CAHAYA said…
bestnya bloggers gath. lama x gathering. huhu.
HEMY said…
kurzz : yeah..ko mmg best kurzz..masy malam tu saja tknk org gossip nk gesel2 cm besa..ahahaha

buka nnt kita wat reunion..ko bg no pon kat aku..no aku ada tepi tu

Aima : haah kan..meja bulat baru la senang nk sapa semua...huhu..tp kalau lebih 6 kena 2 meja gak

Cahaya : ni kali ketiga la aku join..hehe
SwEeTFoResT said…
wahhh best nyer...sweet x pnah pon g gathering2 cmni...
HEMY said…
lenkali leh la join...hehehe..buka puasa nnt ke
aRaBeLLa said…
senyuman ko tu boleh wat iklan ubat gigi Polident..hak!hak!hak1
HEMY said…
jadila...dapat gak masuk tv..ahahaa