Update Babysitting Sunday!!

>> Sunday, July 12, 2009

Assalamualaikum semua and a may your god bless you for the non-muslims..=]. Happy Sunday!! Mungkin di kala anda semua menikmati hari ahad hari cuti dgn berjalan2, tgok wayang atau apa sahaja..aku kat UK skang..yee..UK Perdana.ahahaha!! Tgh babysit sepupu2 aku yg 4 orang ni. Tu diorg tgh tgok kungfu panda senyap kusyuk..aku online la..huhu!! Baru lepas mandikan diorg.

Yg sorang tu si Najiha bukan main menangis2 suh mandi..aku budak nangis2 ni aku gomol je..ahahaha!! Last2 bagi upah coklat cadbury baru senyap nk mandi. Dh lepas mandi elok lak gelak2 time aku pakai kan baju..amvoiii!!! Yg si kecik Danial tu sonang jo nak jaga..sengih je keje..hehe. Syok gak layan diorg ni..lama gak tak jupe. Yg lagi 2 org akak tu dh besar, form one dgn darjah 4.

Ari ni kenduri wizza, ada gak plan nk gi bawak skali askar2 ni..tp aku takut diorg penat tertido ke..dlm keta kena tahan takde baby pnya tmpat duduk ke..Menangis tu aku tak rasa masalah..tp tu lah..takut diorg penat lak dlm keta..Meragam ke..Jadinya..maafla ye wizza..aku ucapkan tahniah je la. Kalau ada kawan yg nk ke kenduri ko..aku pasti gagahkan dtg..tp bila takde kawan..segan juge.

--------------------------------------------------------------------------

Owkh..aku pause kejap..ingatkan ada mknn di dapur..rupanya tu sume dpt dari kenduri sblum ni. So, aku kuar kedai beli makanan. 2 budak kecik tu aku bawak..huh, kalau korg tgok aksi aku bawak diorg ke kedai..dokong sorg pimpin lg sorg..mau korang masuk meminang aku..wahahaha!!! Tp aku dpt rasa la kjap jadi ayah..hehe. Tu kira bini gi kursus..aku malas masak..ahaha!!



Tau2 dh tido atas sofa ikea tu..letak alas bantal la kasi tak terkehel leher dia



Hmm..menyepah sudah, main sudah, nangis sudah, meragam sudah, makan coklat sudah, ikut beli nasi sudah, makan sudah..tidoq ar..tp pegang ayam lagi tu

Beli la nasik ngn lauk skit. Tgok2 kan diorg makan..yg kecik skli makn skit je. Yg lg sorg tu si Najiha dok makan ayam. Pastu masing2 tumphkan air..hahaha..damn..aku le yg ngelap. Ni baru pas smyg n basuh pinggan skit kat sinki tu..budak kecik dua org tu tertido dh ha..sorg smbil pegang ayam..yg kecik tu pn tau2 dh tido. Aku nmpk dh dia ngntuk..dlm keta tadi senyap je..huhu!!

Itula skit hari aku sbg babysitter..ada yg mau upah aku??ahahaha!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP