Mimpi Masy..ahahaha!!!

>> Wednesday, July 15, 2009

Hee...aku rasa segar lak pas mandi pagi2 ni. Sllnya walaupun mandi..pas habis je salam (smbhyg)..zoom..aku berenang balik atas toto aku. Tp kali ni nk online lak lah gayanya...Heee. Tu yg elok je segar ni..Nak wat kopi sat. Hehe..lgpun aku nk hapdet pasal mimpi aku mlm tadi..eekeke. MASY!!Aku mimpi kamuuu..apa kamu buat dlm mimpi guee..??? Oh, dan mooney juga..ahaha. Aku pn tak tau camne Mooney leh masuk sekali. Aku tggu Ayu raudhah..korg yg datang..aiyak!!

Aku tak tau mimpi tu time raya ke apa..tp masy, mooney n lg sorg blogger telah dtg umah aku. Yg sorg lagi ni sbnrya aku kenal..tp bgun tadi tak ingat..tak dapat recall smpi skang. Yg lagi pelik..umah yg diorg datang menyinggah ni umah lama aku yg dah takde dh di muka bumi ni. Umah lama aku yg aku duduk 11 tahun lalu. Ate, diorg datang..family aku pn hidangkan la makanan utk dijamah.

Lepas makan Masy pn guna tandas aku a.k.a jamban. Jamban kampung besa la..bukan mcm jamban opis anda ye...Dr dlm jamban tu aku dengar bom2 berguguran...pastu dengar suara Masy

"alaaa..time2 camni la nak jadi"

Nak jadi apa pn aku tak tau lah..ahhaahaha. Pastu Masy kuar dgn muka monyok. "Huh!! Kejap gemuk kejap kurus aku ni", Masy mengeluh. "Hah..ko pergi smyg!!", Masy suh aku smyg plak tetiba. Time ni Mooney dn lg sorg blogger tu tgh lepak kat ruang tamu tgok TV.

Ohh..pastu ada lagi scene..tp aku dh lupa abis..besa la..mimpi kalau ko tertido balik dia lenyap terus. tp aku leh ingat byk gak mimpi2 aku. Ahahahaha..moral of the story..nk dtg umah aku ko melepas dulu la ye masy di rumah atay hentian..ahahaha!!! kalau tak bunyi bom berguguran dpt didengar oleh rakyat jelata..ahahaha!! Jangan marah..mimpi tau..ko marah kat saitannn yg bagi aku ini mimpi..ahahaha

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP