Lepak2 kat kafe

>> Friday, July 24, 2009

"ko nk pergi mana tu...wuummm...vruummm"
"AKu nk pergi tesco la..nk berbelanja..bruummm"
"Oooo...aku nk gi Giant la camtu beli belah"
"Ye ke...lepas gi tesco ni aku nk gi Bali"
"wauuuu"

Ni dialog 2 org budak kecik dlm lingkungan umur bawah 6 tahun tgh bermain model keta kat kafe ni. Aku baru balik tenis. Lapar..duit takdek..so pakai voucer kafe ni la makan. Budak laki n pompuan dua org ni dok main berdua sambil mak ayah diorg berurusan mencari downline. Aku pn tak tau budak 2 org ni adik beradik ke hape.

Yg laki dok tepi aku kdg2 tgok apa aku buat smbil nnt mak dia dok tegur "jgn la kacauuu". Nnt budak tu ckp.."bye uncle". Ahahaha..so sweet. Aku tnya nama tak jawab..sengeh je. Tp mmg dialog diorg tu tk mcm aku masa kecik2. Dulu aku kecik2 rasanya lebih kurg camni;

"jom kita gi pantai. Kita pancing ikan"

Ahahaha..yg budak skang Bali tu..hebak ah..lapar lagi la..order fish n chip plak ah..ahahaha. skali skala..asik berlapar je malam tak makan..seminggu tu..ekekeke. Cembam dh tido dh aku nk bermeseg2. Esok ni ada kenduri arwah kawan aku jemput n Bday party anak dia..Alaaa..budak zaffar tu la..godson gue..ahahaha!!!

Setiap jumaat sllnya aku akan browse onemanga.com. Baca komik2 kesukaan aku. One Piece dh smpi klimak cerita, Naruto dan Bleach pn sama. Nk tggu minggu depan lak lagi..aduu..dh la kadang tu tak kuar plak yg baru utk minggu tu. Saja je diorg ni. Kalau aku pndai translate kan best..leh carik duit sampingan.

Haa..mintak pendapat korg..apa yg best nk dibuat online ni bila blog dh apdet entri baru semua. Nk bukak apa ek??Komik dh kena blok. Facebook pn blok, kalau tak blok pn..bkan aktif pn aku..apa yg best ek??

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP