Buhsan..mau helmet baruuu

>> Thursday, July 9, 2009

Buring banget ah..aku baru wat testing kat sistem pasal something yg kalau aku tulis wat sakit jiwa raga korg je nk paham kan..so smbil mkn kepek bawang pemberian wakaf TL aku..aku nk taip entri baru..ehehehe..

Smlm wardina mintak 'kasut' baru lak..katanya kalau layan leper (baca: lap atau layan kona), cam melecet je rasa..nk terjatuh tersandung. Haus dh tapak nye..Ate..sbgi suami mithali aku pn gi la belikan kasut baru (baca: tayar). Sekali rega dia RM170 tuuu..uh..pedey. Sama rega ngan kasut nike aku..Huuu..tp nk wat camne..harapnya tahan la. Sedap skit kot nk meleper..ehehe.

AKu nk beli helmet la. Yg molek skit. Helmet aku yg agak molek sblum ni jatuh..pin visor dia patah. Takde spare part la plak. Makanya pakai la helmet free beli moto mak aku. Tp bila bawak laju cm nk tercabut je rasa. Tu kat atas tu la gambar helmet yg aku pakai skang..hehe. Cm Farid Kamil pn ada ghupe aku masa ni kan. Leh berlakon drama rempit vs impak maksima beb!!

Ni time aku go-kart ari tu..camni lah rupe time aku stat memandu..masa ni no satuuuu..lepas 5 saat gambar ni diambil..awek blkg tu terus potong aku..ahaha!! Mungkin kalah pasal helmet kot..akakaka..alasan plg gampang boh!!
Aku tak jadi balik kmpung minggu ni..nk babysit sepupu aku. Mak bapak diorg gi kursus apa ntah kat PJ. Tumpgkan kat aku tlg jaga ahad pagi tu. Kalau ada yg nk ajak gather itu pagi..mmg aku dtg ngn rombongan penghabis uang aku le gamaknya..ahahaha
Isnin nk anta adik aku ke UPM. Cm nk ngorat awek UPM la wat teman sunyi time berjauhan ngan cembam. Eeee...wat teman je..bukan wat pe pn..ahahaha!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP