Demam???Selesema babi kah??

>> Saturday, June 27, 2009

Hari jumaat hari tu aku amek balik awal. Lepas dpt kan kebenaran dr superior aku..aku emel helpdesk, n CC pada project manager sume..aku pn balik la awal. Mlm sebelm tu aku terasa sejuk gila babi time tido..bangun dh rasa lain macam. Aku balik dr smyg jumaat rasa sejuk sangat. Tmbh plak air-cond opis aku yg mmg tak berperikemanusiaan..huh..

Sblum ni sesakit mana pn aku aku stay gak. Mcm ari tu aku sakit perut..ramai yg advise suh balik. Tp berat ati nk balik tgglkn TL aku sorg2..aku stay, rehat n still attend meeting. Tp yg ni mmg takleh blah sejuk dia smpi tulang..aku pn rasa "bila lagi nk balik sbb sakit'. SO, last2 mmg aku balik la.

Tp ptg tu kawan aku ajak main takraw utk shell nye latihan. Aku sbnrya malas..tp dia ajak..aku gi juga la. Aku ingat nk kasi peluh je..skali tak peluh pn main..ahaha..Yela, aku men ngan yg main skali skala..standard tak sama la. Bukan nk berlagak, tp sbb aku men takraw dh lama..aku tau cmne nk matikan bola with less effort. Lepas pada tu main tenis jap..Yg ni peluh juga la. Balik tu mmg terasa sejuk melampau. telan actifast..pakai sweater, smyg isyak terus lelap.

Pg td cm dh ok skit...Huuu...ni tgh design album smbil rhat2 online..nk masak megi la..lapa.huhu

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP