Contest Model Bertudung

>> Sunday, June 28, 2009

Kali pertama aku masuk contest bergambar kat blog n anjuran blogger. Aku jalan2 blog Hasnor n terserempak ngan banner contest ni. Sblum ni contest sume pasal baby..anak..camne nak masuk. Kang aku amek gambar anak tekak camne? So kali ni leh masuk. Contest ni anjuran UmmieMirahaziq. Best lah Ummi Mirahaziq leh wat kontes2 camni (kipas yg tak disengajakan).

Sebenarnya tak berapa nak kenal la jenis tudung dia tu..tapi aku try je la letak..Kalau mmg rezeki budak kecik yg anti aku ni..aku leh bagi tudung tu kat dia. So gambar atas tu adalah gambar Nurul Hasanah, sepupu aku..nama pn sama aku kan..hmm hmm..patut panas. Ni gambar dr dlm keta masa nk ke majlis tunang aku. Ntah camne leh pose menarik macam tu.

Harap2nya leh la menang. Contest ni pn ikut pengadilan empunya blog ni, kira ummiMirahaziq la yg judge. Kalau undi2 ni aku tak minat sangat. SO, UmmiMirahaziq, ini adalah entri dari saya..harap2 ada luck..Tu mmg pose plg seswai nk kasi org beli tudung tu..cewah. Dia punya caption (tambahan sendiri) .."Sy tampak lebih comel dan memuah dgn tudung ini..mak saya beliiii". Thanks n memmuaaahhh la youuu!! kem salam kat kuarga sume yeeee...

Korang apa lagi??try jeee!!!smpi 30June 2 ptg..kodek la gambar mana yg pakai tudung..miowww pn buleh...tak kisah..ayah hangpa pn buleh..hehehe..Haa..klik je link nama tu..tak pun banner kat sidebar aku tu..yaaa..mari jayakan contest ni!!!Bhasyaaa!!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP