Apa betul ke?? feat. mitos dr mak

>> Friday, June 5, 2009

Baru bgun dr tido pendek kejap tadi. Aku pnya kepala berdenyut2 pening skit. Mungkin sebb pg tadi aku berusaha keras utk bangun bila Cembam bangunkan aku kul 9 utk balik kampung. Tertonggeng2 tu yg buat sakit kepala. Last2 kul 10 gak baru aku btul2 bgun n bersiap2. Aku balik nek moto kali ni..2 jam..ok la tu. Sama gak nek keta..kalau tak jem.


tadi aku cek emel reply dr Allvoices. Mmg entri aku tulis ari tu ilang camtu je. Dia advise tulis dlm notepad dulu utk backup kalau jadi apa2..ok, takde solution..just suggestion. Ada idea nnt aku tulis la utk web tu.


Aku rasa nk tergelak. Ayah n adik aku tgh tgok ScaryMovie 2. Tadi awal2 yg part mamat tu tersalah gergaji kaki, abah kuar lagi ayat hikmat dia "apa betul ke?". Ekekeke..Aku dengar ayat tu sejak aku kecik lagi. Korg faham tak? Sbnrya dr kecik bila tgok tv ngan abah, mana side effect cam contoh superman agkat bangunan ke kan..dia mesti tnya "apa betul ke?". Bila aku dh pndai skit aku bgtu la tu sume komputer pnya kerja. Tp smpi skang masih lg dia tanya..ahahahaha..Kelakar dan comel kan???


Dulu bila abah kuar ayat tu pasal superman yg berkuasa hebat, aku terus tnya mak. Ko tau maka aku jawab pa?


-Sebenarnya dulu ada org yg mmg ada kuasa camni...baju tu (baju biru mantel merah dn suar dalam kat luar) la punca kuasa. Org asal empunya tu dh mati. Dikuburkan sekali. Tp satu hari ada org yg gali balik kubur dptkan baju tu. Tu smpi skang diwariskan. Kuasa dia pn diwariskan-


boleh??ahahhaa..klakar la..mak aku kencing aku..ekekekeke. Huuu~~~ nk stat design custom album klien. Sbb sok lg stu klien..abeh bertindih. byk nk buat..ada sapa nk amik part time design album??ehehehe


0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP