Nak tido pas men tenis

>> Tuesday, May 26, 2009

Huu..jam dh menunjukkan hampir 2 pagi. Aku main tenis tadi..kawan aku yg baru2 je layan komik prince of tennis terasa begitu berahi mau main..aku pn mmg ON je. Dia ajak aku bila tau court MMU tu kosong. Maka main la kitorg 2 set. Tepat 10 malam mmg terus OFF automatik lampu..huhu. Sblum pi main sempat tgok Nadal main..huhu..timba ilmu. Aku kan fast learner. akakaka..Aku nye raket hampeh skit..dh putus 2 kali. Kena tggu ada duit lebey..beli yg elok skit. Semenjak hari pertama aku stat men tenis selepas aku bermimpi nadal bg aku raket tenis dia..Yep, sebijik raket yg dia pegang kat gambar atas tu dlm mimpi aku. Smpi skang aku terus main. And rasanya akan jadi sukan kedua selepas takraw..syiok wooo..

Aku baru siapkan satu lg page album client aku..tggl satu lg page..yeashhhh!!! Skang senang. Siap terus aplod. sok pagi client tgok. AKu pn malas nk citer brp speed aku dpt mlm ni. Tp aku buzz member aku pakai wimax dpt 1.3Mbps..damn..aku maximum stkat ni 242Kbps. Tp excellent coverage dh. Redha je..mmg ni tahap wireless broadband Msia..ahaha!!

Mlm ni..dh selasa dh kan.haa..men takraw ngan geng2 Shell plak. Aku pinjam je raket diorg. Raket diorg power2..aku dok harap ada yg nak tolak raket diorg, leh dpt rega murah skit..ehehehe..

Macam nk tido dh..blog hop last tadi kat blog Arabella..sok pagi kalau tak tertido pas subuh, aku bloghop lagi..eheehe. N try wat the last page album client aku..leh anta printing...yeaaaa!!!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP