Lastik Kertas dan Senapang terung!!!!

>> Tuesday, May 26, 2009

Baru abeh netmeeting ngan senior cons dr Germany. Ada knowledge transfer utk Argentina roll-out and Chille roll-out. Jard paham la kot apa aku merepek ni. Huuu..hari ni nk balik main takraw ke tak ekkkk??? Aku ada tennis session malam ni. Dulu masa ngan Benaffey mmg aku stay pas abih opis hour tggu kul 8 men tenis. Tp ada wardina..aku terus balik main takraw kat area umah aku..pas maghrib ke bangsar lak main tennis..ehehe. Ye la..nk tggu smbil surf kat opis kang kena sound surfing banyak..hmm hmmm..

Sambung citer permainan budak kampung. Ramai yg citer pasal penah main lastik kertas dengan pistol berpelurukan terung kecik bulat tu (tetiba lupa nama). Tp si Luffy main siap pakai bom..ahaha!! Cam gampang lu kapten pakai bom.

Rasanya yg ni sume penah main..hanya perlukan getah dan lipatan kertas..Getah tu letak kat ibu jari n jari telunjuk biasanya..then kepit ngan kertas...tariiikkkkk...pow!!!! pedih bodohhhh!!! dapat skali terus maki..ahahaha!!! Tp mmg best berlari2 smbil melastik camtu..Korg bygkn la situasi ni..sorg budak tgh terhendap2 nk tembak kawan dia tepi pintu...Baru nk gelak smbil tembakk...PAAPPP!!! Aku lastik belakang dia sekuat hati..waahahahahaha!!!! Pedey bebbbbb!!!

Dulu siap carik akar pokok yg menjalar kat pagar sekolah. Kitorg panggil pokok cekentut..ahaha..ada2 saja budak2 ni bagi nama. Yg tu lagi pedey beb...Senapang terung belanda plak, sapa yg rajin nk jadi tukang..huhu..Cam aku, aku main kejap je yg tu..sbb tmpt aku susah nk carik terung belanda. Lagi pula, aku kan serba kekurangn familinya..terung tu baik aku masak tumis..lagi bagus...ahahahaha!!!

Tp memang best main dua benda alah ni..mana yg extreme cam geng2 kapten luffy tu mmg siap ada rejimen le gamaknya..La ni??takde dah...layan paintball terussss!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP