Update malam2

>> Wednesday, April 8, 2009

Lepak2 kat kafe pas men takraw. Niat di hati nak menghabiskn lg 5 page design album utk klien. Malangnya aku tk dpt tempat duduk yg berdekatan dengan punca kuasa..eh, pa dia org panggil...soket elektrik..ehehe..Jadi aku update je la ngan pantas berbakikan separuh kuasa bateri...hehehe

Huh..mn air ni..haussss...

Tadi pagi mmg sangat busy..berduyun2 meseg masuk ke kotak masuk mel aku. Menari2 jari aku atas keyboard menjawb sgl emel2. Berdenyut2 gak kejap kepala nk menembakmasalah (troubleshoot) apa yg tak kena dengan program yg dilaporkan pengguna.

Huu~~~~~

tp aku biasa j la..takde masalah. Watpe pening2 tensi2..wat satu2 siap la...Tp kalau la masa tu aku dpt kunyah2an...alngkah best..ah...teringat aku nye pelam yg beli 4 kilo bawak balik kmpung ari tu. Kalau tak bawak balik kmpung mesti lagi puas aku makan..ahahahah!!!mengungkit tuuuu...


Balik KL ari tu sangat jem. Skang Tanjung karang tu cam sengal lak. Time waktu puncak camtu dia ON plak lampu isyarat. Tp kalau tak ON, tak gerak lak kenderaan arah lain. Aku plak sengal. Yg tak best masing2 amik lorong tengah potong barisan. Dulu aku ada gak wat dajal keta tak tengah...tak tepi..jd keta blkg takleh nk potong guna lane tengah..n takleh nk msuk lorong besa...rasakan...ahahahaha!!!

Kat trapik lite aku siap amek gambar lagi.ahahaha!!!tp takde pa sgt yg menarikk..ni satu je la aku letak..heehehe



Gagak ni taknak tukar kan lampu jadi ijau lak....

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP