sepak takraw!!!

>> Thursday, April 16, 2009

Haa..Arabella ku...sila klik sini utk gambar lain malam itu. Tak byk pn. yg lain byk out of focus..ekekeke.



Arrr...buring melande. Blog ni juge la tmpt mencurah rasa dan cerita..hehe..Ak subscribe nuffnang smpi la ni asal aku klik nk activate nye email itu..hang. Dengyu!! Natang!! Tu mungkin menunjukkn aku masey belum layak lg nk bernuffnang. Nnt try lagi la.

Cantik je cuaca..yee..aku tgh pkai kasut putih baru aku..kalau ujan tak besh la nk men takraw dgn kasut ni..hehe. Aku kodek gambar company trip bulan nan berlalu. Ada gambar aku melompat V!! Nak tau camne..ni haa..tgok nih...hiyaaahhh!!

Pejal gak bontot aku ek..ricky martin kompem sakit ati tgok ni

Jgn risau, tiada seluar tight malang yg menjadi mangsa dlm penggambaran ini. Haa..kalau nk tau camni la gaya nk melibas bola melepasi net yg setinggi dagu aku..so ada lebey sekaki lebey la dr paras net utk merejam bola..ekeke.

Tp ni tak dikira hebat lagi..above average la org kata. Aku nk jadi lg hebat mcm org kat bawah ni;


Gambar ni aku amek masa piala khir johari. AKu dok main tenis kat tmn tasik titiwangsa..dengar org sorak2 kat dlm dewan. Tnya abg tu men apa..dia kata men takraw. Then dia kata masuk free..aku masuk le. Sementara menunggu giliran member aku yg dua org tu tgh men tenis. Sebab kami bertiga je.

Masuk2, kelantan lawan terengganu. Musuh ketat ni. Mmg riuh la. Mamat killer tu mmg smart abeh la dia lipat..cantek beb. Tp cantek je tak guna..bila game camni sume kena ada..cool, confident, phsycology, play to win, simple..sume lah. terganggu satu..abeh la.

Ni jugak percubaan menggunakan ISO 1600 dlm dewan yg suram2 cahaynya..tp hasil masih ngam lagi la kan. Tgok mamat kidal yg melipat tu..korg tgok berapa punya tinggi daa kaki dia...kote pn dh paras net..camne??how?? bola tu kalau kena kat bayi..ninggal dude!! Ni belum wakil msia lagi ni..ehehe.

Men takraw mmg teknikal. Kemahiran yg diperoleh scra berpanjangan. Jgn harap la nk main petang satu hari tu terus leh lipat. Lain ngan sukan lain. Aku yg self-claimed natural born athelete ni tau la..ekeke. Sukan lain wpun first time..aku leh perform lg. Tenis ke, table tenis, badminton..boleh main. Tp takraw ni, kalu bangku mmg bangku la yanggg...

Kalau pree petang2 tu weekend mai la tmpt aku tgok kitorg men. abih tu kita gi minum la...hehehe

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP