Sekolah tempat bermain

>> Monday, April 20, 2009

Korg2 yg dah lama tak gi skolah tu..ada tak termimpi pergi skolah?? Aku..aku sll jugak woo. Mimpi gi skolah. Kalau tak skolah rendah, skolah menengah. Kbykn mimpi yg dtg sll scene dia nk amek exam. Caishh..bg la scene ngorat awek ke..Aku hanya buleh mengawal mimpi..tp bukan scene yg bakal menerjah kepala otak aku ketika aku tidur.

Sllnya aku dlm mimpi tu mesti akan rasa cam blur. "apahal aku skolah lagi ni..aku dh keje dowh". Pastu siap risau lak dlm mimpi tu. "gileee...aku dh lama tak sentuh biologi dowh..add math??mampus!!sudoku ada la aku main". Mmg dlm mimpi tu cam cemas juge la nk exam lak tetiba.

Bila dikira balik..aku dh tinggalkan skolah menengah tu hampir 10 tahun dude. Ya Allah..tua nye aku!!!! Kawin tak lagi ni...uhuk uhuk!! Lama gila seyhh..Masih ingat lagi aku cikgu2 aku, TP yg bestnya cikgu2 mmg masih ingat kat aku. Yg best cikgu kelas darjah dua maju aku tu pn ingat kat aku lg...terharu aku. Ini lah balasan budak yg baik dan plg kacak di skolah..ehehehe.

Gambar kat atas tu gambar skola menengah aku. Aku melwat ngan kawan2 lain masa hari raya ari tu..sgt memorable. Kat sini la kitorg berhimpun. Hehehe. Bila diingat balik dulu nk ponteng mmg payah la..cam nyesal plak. Bukan kena apa sgt pn kalau ponteng..ahahaha!!! Skang aku siap nasihat adik aku ponteng..akakaka!!

Apa pun memori kat skolah mmg best..cuma yg tak best dulu aku tersisih skit. Yelah..jurang atra kelas la pnya pasal ni. Aku sentiasa kat kelas first. Rmai ingat aku ni berlagak..takleh nk campur. Tp aku cuba gak campur..mmg takleh blah. Tu msa skola aku ramai kawan pompuan. Kwan rapat pn ramai pompuan sbb kelas sains ada 4 je laki mlyu..yg lain pompuan..Hmmm.skang sume dh kawin..aku sorg2..kena carik kawan pompuan baru nih..ahahahaha!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP