tag from wanie

>> Monday, March 30, 2009

Aku sudah kena tag oleh cik adik maneiiisss Wanie. Oleh kerana dia sgt mengingati diri ku yg kacak sweet ini dan mengetag aku sbg org pertama..Aku dgn bersemangat tegar akan membuat tag ni..Demi mu wanie..ahahahahahaha!!!!;



Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:


1) Lense2 dan aksesori DSLR!!! kalau aku letak spesifik, smpi perenggan ke 401 pn tak habis list

2) Kereta Audi yg digunakan dlm citer TRANSPORTER tu...fulaweiiiii
3) Rumah corner lot atau yg lagi besar semestinyaaaa
4) Superbike!!!
5) Wanggg!!!



5 perkara hebat yang pernah dilakukan:


1) Meneka siapa orgnya hanya dengan nama je. Dah 2 kali aku dpt buat. Kena teka dr beratus org tau..ehehehe!!! N takde teka salah pilih org lain..mmg teka terus betul punya..ehehe
2) Berkapel dengan awek yg satu blok dengan EX. Ko bygkn la rumors2 dan gossip2 yg hebat..ahahaha!!!
3) Raja Warcraft masa kat kolej dulu
4) Main pingpong pagi2, pastu berenang plak..then tengahari main badminton, petang tu main takraw, malamnya main boling...yeargghh!!
5) recognized as the first person yg dpt triple jump masa exam taekown-do..wachaaa!!!

5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi)

1) Wanita...ekekekeke!!!! Ni yg paling tau..palingg!!!wahahaha
2) Komputer. senang kerja kita kan???
3) Telefon..power siot..dok jauh2 leh dengar lagi suara..hebak!!
4) Kereta dan moto...haa...mudah perjlnn..suke2
5) kapal terbang...hebak hebak!!


5 perkara yang dibenci:


1) Buli. Pukul dan yg seangkatan dengannya. Aku mendidih darah baca berita pasal rogol, bunuh, tetak sume ni..rasa aku nk kaut sume..letak satu tmpt yg terpencil..haa..biar sesama bangsat ni idup sama
2) Tak berapa handal, tp berlagak nk mampus.
3) Org yg jenis ckap dulu..pikir kemudian..rasa nk sepuk je mulut
4) Korupsi politik
5) Tikam belakang pny orang

5 individu bertuah utk di tag:

Aku tak tau la nk tag sapa..blur laaaaaa!!! Nolly..ko buat tag ni..yee..ko sorg je!!ahahaha!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP