rushing!!

>> Tuesday, March 17, 2009


sejuk arrr...opis ni tetiba sejuk shingga mencengkam kaki...kena air kat jamban pn rasa cm kena hot shower je tgn n kaki aku ni..AKu bercapal je 2 minggu ni..area tumit aku luka sbb berlanggar ngan bucu tangga.

Byg la..bangun2 tido mamai..tetiba kuar bilik ada air kat atas lantai tu..terpeleset dan terus ke tangga..nasib tak terkelempap kat simen tu..sapa nye kerenah la berair2 tu.

Esok cembam turun KL. Nk amik sijil KPLI dia..tp sbnrya nk jumpa aku..ehehe!! sok nak pau dia beli kan kasut baru..yehehehe!!! bila lg nk pawwwwww!! time hari2 cmni la. TP yg lain aku tanggung..give n take bebeh...ehehe!!! Tak sabar ni..siap amek cuti sok smpi jumaat. Last jumpa Cembam masa tunang yg kalut itu ari la..hehe..

nk upload gambar2 n citer2 kena tunda lg..aku asik terkeletihan n tak sempat nk masukkn pendrive. NI siap bawak laptop kot ujan ptg ni, nk stay opis sambung design album..hehe!! Kami nk deliver album ketika klien msih dlm mood excited..haaa..kalau lmbt bagi, cantek camne pn jd hampeh sbb client dh nyampah..kan kan???

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP