Menunggu dan menerima pinangan

>> Friday, March 20, 2009

Aku smpi mlm tadi dlm kul 11.30. Lepas anta Cembam blik bas kul 9, trus amek adik kat UPM. Dlm 9.30 tolak dr UPM. Mmg besit tak hengat la 2 jam je smpi sabak bernam.

Pagi ni menerima rombongan pinangan utk adik pompuan aku. Pagi2 kena bgun sbb majlis pagi ni dlm jam 10 pg. AKu terus memaksa diri utk mandi pg2..sbb kalu tak mandi kompem aku membuta blik sejurus selepas smyg subuh.

Nenek dan Atok pn ada sama. Kuarga makcik tolong utk preparation kami. Siap tidur sini lagi..mekasih sgt ye makcik. Bila rombongan smpi, tak kekok tak rasa pa pn. Kami smbut cam org dtg beraya je. terus hidangkn mknn ringan2, kuih muih.

Aku amek gambar mana yg ptut. Ada rasa kejanggalan la amek gambar org tunang ni. Mcm ada perasaan org lain tak expect pn kita amek gambar ngan flash2 camtu unlike mjlis bersanding. Tp sbb aku tuan rumah aku snap je la..umah aku kan..kalau umah org len rasanya mmg janggal habeehh nk amek gambar.

Selesai dh majlis tunang adik aku. Kuarga laki pn peramah juga orgnya..Hantaran tak ditetapkn. Bergtg pd adik n calon dia tu nk discuss.

Tunang Adik aku

Oraits!!semoga dimudhkn urusan kami dan mudah la nnt naik pelamin sebab plan nk nek skali ngan adik pompuan aku ni...ekekeke!!Tahniah nurul n FIk!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP