Meh abang ajar

>> Wednesday, March 4, 2009

ATTENTION!!! Ahad ni 8hb, plan utk berbasahan di Ulu Yam still ON!! Jom le
memeriahkan majlis. Nak ajak kawan2 len pn takpe. Biar ramai leh
conquer satu Ulu Yam tu. Mari2..berkenalan di alam real utk para bloggers ni..Hehehe!!! Syiokk!! Masa berkumpul, 9 pagi di Petronas Ulu Yam..korg masuk je sboard ulu yam kat simpg batu cave..dlm tu ada petronas belah
kiri..haaa!!
-Reuters-


Citer lain,

Weekend ari tu aku lepak ngan member aku smbil nk bg gambar majlis tunang diorg. AKu lepak kat Island Red Cafe Pandan Indah nu. Smbil aku dok hirup capuccino blended tu..aku tgok budak sblh aku tgh layan internet. Wikipedia dia layan!! Dia search pasal komik Bleach. Pandai budak baca omputeh skang.

Pastu aku tau budak ni mesti minat komik ni. Lalu tanpa disuruh aku mendekati budak tu.

"adik minat katun bleach ke?"
adik itu mengangguk
"nak baca komik dia?"
Mengangguk lagi adik tu
"meh abg tunjuk". smbil aku menaip address URL Onemanga.com. "adik ada internet ke kat umah?"
"ada", adik tu menjawab
"haaaa...ni dia..ada banyaaakkkk komik kat sini..cakp je..sume ada"

Adik tu terus layan bleach dr first episod. pastu dia layan naruto dgn begitu teruja. Hahaha!!balik ni mak dia tanya "mana ko blajar bukak komik kat internet ni?!!". Dlm tu byk gila doh komik!!! Kalau budak tu layan satu2..kalau la ni dia darjah 3, mau darjah 6 baru abih..ahahaha!!! Aku telah membantu mak budak tu tidak di paw utk beli komik whaaattt..usaha murni..bagus anul. KO mmg cute gileeee!!

1 comments:

green November 10, 2009 at 5:44 PM  

heheh..
mmg cute gileeeee

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP