Idup sihat dengan sukan!!

>> Wednesday, March 11, 2009

Jam dh pukul 6 ptg...aku tak balik lg. Gelap, kelam, licin dan sejuk. Lg pula nk main tenis balik ni. Jadi pas maghrib di sni, aku akn terus ke kompleks sukan bangsar la utk bermain. Patutnya 6-8 ni men takraw dlm dewan kat pandan indah..kawan ajak. Tp skang dh kul bape..dia pn tak abih keje..nk smpi sana kul bape..men brp lama je..nk ke tenis lak pastu..huhu

---------------------------------------------------------------


Sambungan;

Aku pergi gak men takraw kat kompleks sukan Pandan Indah ke apa nama ntah. Just around the corner bulatan kampung pandan tu. Member aku ajak gak wpun agak lewat dh. Katanya kasi suai kenal dulu muka so pasni sng nk join. Aku redah la kegelapan senja nan licin.

Best main situ..sebab dlm dewan. Lantai lak bukan simen..tp yg kapet getah tu..tk pndai main pn tetiba semangat je terus terrer...ahaha!! Situ semua yg keja dekat opis member aku ni. Abih turn aku men ada yg tnya department mn. DIorg ajk lg men...yeeaa!!! So ptg rabu aku ke situ la pasni.

Abeh pada situ, dlm jul 8.15pm aku gerak. Dapat la main 4 set. Anta member aku ke opis blik, ada keje. THen terus merempit ke arah kompleks sukan bangsar. Main tenis plak. Hehehe!! Smpi2 aku sprt biasa menagih ihsan meminjam raket tenis kawan. Wilson dia bg..mmg besh..sgt jauh beza ngan raket kawan aku sblum ni pakai. Utk org yg tak tau men sgt cam aku..leh return pukulan n byk lepas kira quite an achievemt la. Dibantu kebestan raket tu. Service Ace ada la dlm 4-5 kali dpt buat..ekeke

Tk pndai lagi tenis ni. Then setting play pn tak betul lg. Asik dok bg kat org..bukan tmpt kosong..ahaha!! takpe2..stiap minggu aku improve..Aku kan natural born athelete...ehehe!!! Oshh!!satu lg benda aku buat dlm idup ini..ekekeke!! Mungkin nk try golfing lak ngan kawan2 opis pasni. Of course la kena pinjam drive diorg..huhu

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP