Feeling tuuu

>> Thursday, March 19, 2009

Assalamualaikum semuaa!!!


Aku bukak blog ni baru aku tersedar ari ni bukan ari cuti..ahaha!!maklumla aku tgh bercuti stat semlm. Wpun pg smlm bos aku call ada benda urgent yg ptut aku uruskn, tp mujur benda tu masih boleh dilaksanakn oleh org lain..hehehe

Tgh lepak kat restoran amer bangi lepas tgok wayang citer GENG. Ye..tau..lmbt tol tgok...tp mmg besh pn..tak tau plak ada lawan2 pny scene..mmg hebat dh citer melyu buat..huhu!!

Alang2 surf n nk tggu maghrib kat sini..nk upload la apa yg patut...hehehe.

Semalam, 18hb..kitorg merayau Mid Valley, Bangi n Purajya mencari kasut yg aku idamkn tu...ehehe!! Last2 cari pny cari siap suh call branch al-ikhsan lain, aku terpaksa juga beli Nike Capri yg berwarna putih..hitam mmg takde kat pasaran lg. Kasut jnis yg aku nk ni mmg byk putih sbb dia kategori kasual..mmg lg memuah warna putih..tp sbb aku nk buat men takraw kan..syg gile ah nk pkai puteh..


Ni dia Nike Capri hadiah arijadi Cembam belikan..TQ Cembam...hehe!!

Nk amek gambar time pakai, tk sempat..nk amek kat area alamanda tu...segan plak...amik dr google je la. Cembam sempat gak menyambar kasut baru carlo rino..aku dipau juga la kiranya..eheheh!! Kira fair la.

Ari ni kuar sblum Cembam blik mlm ni kul 9. Aku masak dr umah tuuu..pewiitttt!!! Aku msk nasi..potong timun n msk sotong kicap. Terkezut Cembam ngan ke'sweet'an aku. Nasib tahan nafsu...kalau tak dh make out dh kitorg Cembam pelawa...wahahaha!!!! (owkh..terlebih fantasi ni)



Cembam di sisi mskn aku..ekeke!!! Kitorg bersantap kat Tasik Bangi..Dlm mgkuk tingkat tuuuu!!



Alaaa..pasni mst windu Cembam...tk dapt upah lagi niiiiii~~~~



Latihan gambar pengantin kat blkg panggung pas kuar tgok wayang

Hehehe..ni entri syok sendiri ni...Korg jgn muntah2 lak. Kalau pasni takde jodoh jenuh aku nk delete gambar cembam satu2 dr blog aku ni..ahahaha!!! kan cembam (cembam kat tepi kata 'jahat' je..nk kata 'naughty' nnt aku mengaummm plak..ahahaha)

So, besday aku disambut dgn sempoi tp ttp besh sbb Cembam ada...Oh..dpt seharian call free ke maxis. Mlm td sblum pukul 12 tgh mlm smpt call cembam.

"watpe"
"tgh tgok Yusuf"
"ni nak bergayut ni...nk try camne rasa gayut"
"haah...kita tk pernah gayut kan.."

Bla bla bla bla!! repek2!!

"apa la diorg wat bergayut ek..cam harem je. Ntah hape2 yg kita sembg"
"haah..merepek"

That's why I love Cembam even more...=p.
(hijau = Cembam Biru=aku)

p/s : mekasih pd yg sudi wish utk aku ek...lep U allll!!! Selamat berkerja semuaaa!!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP