Aku dirijek model...18SD

>> Tuesday, March 10, 2009

Fuhh!! Keje aku ni takde istilah Monday Blues..sbb bila msuk keje di hari pertama minggu tu..terus belek emel..tiket n terus segera dan pantas solve...zziuusshhhh!!!

Cuti 3 hari ni mcm2 gak buat..Tapi aku tknak citer tu dulu la..sbb ada gambar lg syiok. Mslhnya pendrive aku ntah ke mana perginya..Dia kuar gi beli kacang panjang ke kat pasar tani puchong..mana pi pn aku tak tau..

Haaa..meh aku citer pasal mimpi aku..ehehe..4 hari lepas rasa aku mimpi ni;


Itu hari, umah aku (umah kuarga) dikunjungi seorg supermodel luar negara berkulit putih gebu tinggi lampai..Mmg pergh memuahhh!! Dia stay kat umah aku. Ada skali nk jadikan citer aku smpi umah dia tgh nk mandi..dia jeling je aku then masuk bilik air.

Bilik air lak lutsinar..jenis pintu yg lutsinar la kan nk dibestkn lg. Aku leh nmpk la refleksi dia tgh mandi tanpa seurat benang...ouuu!!! Tengah aku lalu bilik mandi..dia panggil aku mintak sabun..OMG!! Saja mintak sabun lak..Aku pn pergi mendapatkn sabun dan beri pada dia. Dia bukak kejap pintu menyerlahkan segalanyaaa then ambik sabun tu dr tgan aku.

Aku berlalu dr bilik mandi tu. Kemudian aku terfikir. 'Gua rasa ni mimpi..'. Dlm mimpi tu aku sungguh2 pk n cuba bandingkn mimpi atau kenyataan sbb sgt jelas mimpi tu mcm hari realiti. Then aku capai keputusan. 'Ye..ini mimpi..aku nk try tnya la model tu if she wants to fuck with me'. Yaaa..anda tak salah baca..alaaa..mimpi kan..alang2..kita try cuba test la.

So aku pn pergi balik bilik air..aku bukak pintu bilik air. Masa tu dia dh siap mandi..dh pakai tuala. Then kami berpandangan. Aku mendongak skit sbb dia tinggi.

'Err..buleh tanya tak..U nk tak make out with me'. Mmg direct abih..mimpi la katakn.
'??..err..sorry. No..I can't'

Caishhhh..dlm mimpi pn aku kena rijekkkk!!!

'Alaaa..just one night stand..come on'
'sorry no!!. I tak abih mandi lagi ni..leh kuar?'

Damn..aku pn kuar dr bilik mandi tu..smbil berjalan terpk lagi. Eh, ni kan mimpi..kalau mimpi sume benda possible. Haaa..kalau aku tiup jampi mesti dia nk kat aku. Ahahaha!!!Yaaa..begitu keji aku ini..aku peduli hapee. Aku berjln lg ke bilik air..Time tu model tu dh kuar smbil berjln berselisih ngan aku. Aku terus tiup jampi..FFffuuuuhhhhh~~~~~~

Model tu terus terkulai di dakapan aku..wahahaha!!! Then aku pn terus dgn niat jahat aku. Aku mencari bilik la apa lagi..ehehehe!! Aku bukak satu bilik dan masuk..Baru nk baringkn model tu..Tetiba nenek aku terpacul dr balik tabir.

'gawe opo kuwi nol?' (apa ko buat tu?) nenek aku bertanya..Terus aku agkt balik dan cabut..jahanang kaco daun..wahahaha!! Aku ke bilik lain..aku nmpk mak n adik beradik aku tgh tido..Alamak..apa mimpi ni..takde spot lain ke. Tp sbb aku tau tu mimpi..aku pk..lantakla mak aku marah..mimpi je..korg tido je la yeee.

Aku pn membaringkn model itu di satu sudut jauh skit dr tmpt mak aku tido. Aku baru nk make move, tetiba terdengar suatu suara. Suara mak aku...Mak aku bangun dr tido dan pndang aku.

'Abang..kalau nk buat *tttttttttttuuuuuuuuuuuttt*, abang kena buat camni camtu'
'mak...diam...tkyah nasihat la..org tau la nk buat camne'

wahahahaha!!!mak aku siap bg nasihat cara2 yg sptutnya...Aku terbgun betul2 lepas aku suh mak aku diam tu sbb kawan aku call...lagu allahu sami yusuf tu bangunkan aku..Akakakaka!!


Mmg best tol mimpi2 camni..anda buleh menjadi mcm2 karakter yeee..Attention, tiada sebarang ereksi yg terlibat dlm mimpi ini..waahahaha!!!! Naya tol!! Mungkin ni dicetus oleh lagu AKON..I want to make out right now na na!!

Perhatian!! Seriyes ini bukan mimpi basah roger!! Ehehe..sudah dikatakan
tiada ereksi yg terlibat..wahaha!!!UTk pgthuan anda semua sy tak pernah mimpi basah lagi tauuu!!! Wahahahaha!!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP