Ko gi smyg camni??

>> Wednesday, February 4, 2009

Yah..aku rasa aku akan stick kat template ni. sbb aku dh paham koding dia..header tu leh tukar2 nnt..background leh tmbh..absorber leh kasi rendah..cerman kasi tinted. Hahahaha!!! Aku blaja byk gak la pasal koding smlm smpi senak2 mata.

Ok..citer asal entri ni.

Aku sll main takraw lepas keje petang2. N biasa la mesti smpi maghrib. Pas maghrib sambung plak tu sllnya smpi tak nmpk bola baru berenti. N bila dh abih tu..kadang gi lepak minum plak kat warung. Sll nya lepak agak lama la kan.

Jadi aku mmg dh tau kalu balik umah tak smpt..aku trus je smyg maghrib kat surau flat tu. Byk kali la aku wat camtu. Tp kadang kain tak disediakan. Nasib la aku pakai suar tight..kadang yg paras lepas lutut..kadang smpi bawah.

Ada skali tu aku blik dr surau, join balik minum ngan diorg.

"ko gi smyg ke?", tnya kawan aku
"taklah..aku gi tandas..tp alang2 aku smyg skali la"
"ko pakai camni?"
"nape?"
"kotor2 ni lepas main"
"peluh je..time smyg ada kipas"
"tp kan lg baik elok bersih"
"tak..ok je..perang pn baju camtu leh smyg" (sbnrya nk jawab 'drp lepak sni pstu trus tk smyg')

Yg bestnya yg tanya ni tak smyg pn..huhu.

Then skali lagi time main kat dewan aku nk gi smyg cam besa.

"aku carik surau jap"
"eh..ni tak pas bawah lutut ni..tak sah" kata kawan aku smbil tunjuk suar tight aku
"ada la kot kat surau tu kain", smbil tarik lg bawah tight aku

Org yg sama tegur. Kadang kelakar gak. Benda kecik tu tau plak tegur..tp tak tunaikan plak..huhu!! How irony kan.. TP apa2 pn time kasih la..utk sentiasa ingatkan aku..Huhu!!
--------------------------------------
Oh ye Dr Wahida..nk tanya ni..sy baru2 ni tetiba asik sakit perut..3-4 hari.. Then bila sy dh faham kan betul2 prgai perut sy ni..tup2 mmg sahih pasal daging. Camne perut sy tetiba leh anti daging ye Dr? Abih la takleh makan steak nnt.

Ada keburukan ke daging burger yg jual kat luar tu..sy beli daging tu n goreng sendiri. Tp tak kerap. Cam sebulan satu paket je sbb dulu cikgu citer kawan dia usus bocor byk makan daging ni..Tolong advise sikit Dr.

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP